Lisää päivät

Seven Magic Mountains

Seven Magic Mountains: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Las Vegas: Mojave, Red Rock Sign ja 7 Magic Mountains Tour -retki

1. Las Vegas: Mojave, Red Rock Sign ja 7 Magic Mountains Tour -retki

Kalifornian Mojaven autiomaa on Yhdysvaltojen tunnetuin aavikko. Nevadan Clark Countyssa sijaitseva Red Rock Canyon on noin 15 mailia Las Vegasista länteen (nouto alkaa klo 7 aamulla), ja se on helposti nähtävissä Las Vegas Stripiltä. Suojelualueella on esillä joukko suuria punaisia kalliomuodostelmia, kokoelma hiekkakivihuippuja ja -seinämiä, joita kutsutaan Keystone Thrustiksi. Seinämät ovat jopa 3 000 metriä korkeita, joten ne ovat suosittu vaellus- ja kiipeilykohde. Puiston korkein kohta on La Madre -vuori, jonka korkeus on 8 154 metriä. Valtatie 159 kulkee nimeämättömän mutta usein vierailtua laaksoa pitkin; sitä kutsutaan yleisesti, mutta virheellisesti, Red Rock Canyoniksi. Wilson Cliffs eli Keystone Thrust, massiivinen kallioseinämä, näkyy SR 159:n länsipuolella. Kansainvälisesti tunnetun sveitsiläisen taiteilijan Ugo Rondinonen Seitsemän taikavuorta (Seven Magic Mountains) on suuren mittakaavan paikkasidonnainen julkinen taideinstallaatio, joka sijaitsee lähellä Jean Dry Lakea ja Interstate 15:tä noin 10 mailia etelään Las Vegasista, Nevadasta. Seven Magic Mountains koostuu seitsemästä yli 30 metriä korkeasta, värikkäistä, pinotuista lohkareista koostuvasta tornista, ja se on luova ilmaus ihmisen läsnäolosta aavikolla. Seven Magic Mountains korostaa Mojavea runollisella muodon ja värin räjähdyksellä. Seven Magic Mountains on Nevadan taidemuseon ja Art Production Fundin tuottama teos. Näyttely avattiin 11. toukokuuta 2016, ja sen oli alun perin tarkoitus olla esillä kaksi vuotta. Koska teos on ollut uskomattoman suosittu avajaistensa jälkeen, taiteilija Ugo Rondinone on ilmaissut vahvan halunsa pitää teos esillä nykyisellä paikallaan.

Las Vegas: Yksityinen 7 Magic Mountainsin ja Vegas Sign -automatka

2. Las Vegas: Yksityinen 7 Magic Mountainsin ja Vegas Sign -automatka

Suuntaa ulos Las Vegasista yksityisellä autolla nähdäksesi loistava Seven Magic Mountains -alue läheltä sekä kuuluisa Welcome to Las Vegas -kyltti – molemmat pakolliset asiat Sin Cityn vierailullasi. Kun olet noutanut hotellisi kaupungista, suuntaa ympäröivään Mojaven autiomaahan kävelläksesi ja nähdäksesi Seven Magic Mountains. Kansainvälisesti tunnetun sveitsiläisen taiteilija Ugo Rondinonen luoma Seven Magic Mountains on laajamittainen paikkakohtainen julkinen taideinstallaatio. Ihaile huolellisesti sijoitettuja, värikkäitä lohkareita, jotka on pinottu päällekkäin keskellä autiomaa. Yli kolmekymmentä jalkaa korkea Seven Magic Mountains on värikäs Ivanpahin laaksossa. Vuorijonojen ja luonnollisten lähteiden ympäröimä olet idyllisessä autiomaassa. Pysähdy sitten ikonisen kirkkaan Tervetuloa Fabulous Las Vegas -kylttiin, joka on esiintynyt lukemattomissa elokuvissa, kirjoissa ja tarinoissa. Ota tästä ikimuistoinen tilannekuva muistaaksesi aikaa eloisassa Las Vegasissa.

Las Vegasissa: Vegas Sign Tour: Mojaven autiomaa, 7 Magic Mountains, Vegas Sign Tour

3. Las Vegasissa: Vegas Sign Tour: Mojaven autiomaa, 7 Magic Mountains, Vegas Sign Tour

Tutustu opastetulla kierroksella Seitsemän taikavuorta ja Welcome to Fabulous Las Vegas -kylttiin. Tapaa oppaasi hotellissasi. Kiipeä pakettiautoon, joka vie sinut suoraan ensimmäiselle pysäkillesi. Ihaile kansainvälisesti tunnetun sveitsiläisen taiteilijan Ugo Rondinonen Seitsemän taikavuorta. Ihaile tämän paikkasidonnaisen taideinstallaation muodostavien jättiläiskivien värejä. Ihaile ympäröiviä aavikkonäkymiä ja kasveja. Suuntaa seuraavaksi toiselle pysähdyspaikallesi, Welcome to Fabulous Las Vegas -kyltille. Ota upeita kuvia tästä Las Vegasin maamerkistä. Nauti kasinoiden näkymistä ajaessasi takaisin hotellillesi Las Vegas Boulevardia pitkin. Saatavilla olevat ajat 8.00 (nouto alkaa klo 7.00) 15.00 17.00 (kesällä). Ota yhteyttä, jotta voit sopia kierroksen ajankohdan.

Las Vegas: Hooverin pato ja Seven Magic Mountains Tour

4. Las Vegas: Hooverin pato ja Seven Magic Mountains Tour

Katsele Las Vegasin huippunähtävyyksiä puolen päivän retkellä oppaan johdolla, mukaan lukien Las Vegas -kyltti, Hooverin pato ja Seitsemän maagista vuorta.Katsele Las Vegasin huippunähtävyyksiä oppaan johdolla. Kävelet ulos Las Vegasin hotellistasi ja nouset ilmastoidun pakettiauton kyytiin aloittaaksesi retken. Suuntaa suoraan Welcome to Fabulous Las Vegas -kyltin luokse, jotta voit kiertää väkijoukkoja ennen aikaisin aamulla tapahtuvaa valokuvausta. Seuraavaksi aja keskelle Mojaven autiomaata ihailemaan kaupungin kuuminta taidetta, Seitsemän taikavuorta. Nautiskele sitten maisemista ajaessasi Boulder Cityn läpi Hooverin padolle. Kävele ulos Mike O'Callahan-Pat Tillman Memorial -sillalle, joka on Yhdysvaltojen toiseksi korkein silta. Tule katsomaan Hooverin patoa kokonaisuudessaan. Seuraa matkaoppaasi opastetulla kävelyllä Hooverin padon huipun yli ja katso alaspäin maailman korkeimman padon kasvoja.

Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam & 7 Magic Mountains Tour

5. Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam & 7 Magic Mountains Tour

Tämä pienryhmän kiertue alkaa aikaisin klo 7.00 lähdöllä. Teet nopean bonuspysähdyksen Tervetuloa Las Vegasiin -kylttiin saadaksesi ikonisen valokuvan. Sitten oppaasi ajaa sinut ulos Las Vegasista Mojaven autiomaahan. Keskellä autiomaa on yksi alueen kuumimmista nähtävyyksistä: Seven Magic Mountains. Kävele värikkäiden taideinstallaatioiden läpi ja ota paras asento, jotta saat ikimuistoisen valokuvan. Täältä matkustat historiallisen Boulder Cityn läpi matkalla Hooverin padolle. Kiipeä Hoover Dam Bypass Bridge Walkwaylle nähdäksesi laajat näkymät Hooverin padon edustalle. Nauti välipalasta, kun opas vie sinut Grand Canyonin länsireunalle. Sen sijaan, että käyttäisit puistokuljetuksia, sinulla on yksinomainen pääsy puistoon, opas ajaa sinut sisään tutustumaan kuuluisiin paikkoihin, kuten Eagle Point ja Guano Point. Jos haluat, voit lisätä jännittävän kävelyn Skywalkilla. Kaiken kaikkiaan tämä on päiväretki, jota et halua missata.

Las Vegasissa: Seitsemän maagista vuorta: Valley of Fire ja Seven Magic Mountains

6. Las Vegasissa: Seitsemän maagista vuorta: Valley of Fire ja Seven Magic Mountains

Matka Nevadan henkeäsalpaavimpien maisemien halki on mahdollisuus tutustua muinaisiin kivettyneisiin piirroksiin ja todistaa luonnon ja taiteen uskomatonta risteytymistä Seven Magic Mountains -vuorilla tällä päiväretkellä Vegasista. Seikkailusi alkaa luonnonkauniilla ajomatkalla Valley of Fire State Parkiin, joka tunnetaan upeista punaisista hiekkakivimuodostelmistaan ja muinaisista petroglyfeistä. Aloita Elephant Rockilta, joka on norsua muistuttava, korkealle kohoava kalliomuodostelma. Ihaile puiston luonnonkauneutta ja ota valokuvia. Seuraavaksi suuntaat Atlatl Rockille, jossa näet puiston muinaisia petroglyfejä, jotka intiaanit loivat yli 2 000 vuotta sitten. Petroglyfit kuvaavat eläimiä, ihmisiä ja muita symboleja, ja ne tarjoavat kiehtovan katsauksen alueen historiaan ja kulttuuriin. Sieltä voit vierailla Seven Sistersissä, joka on seitsemän sisarta muistuttavien kalliomuodostelmien sarja. Tämäkin on loistava paikka valokuvien ottamiseen ja puiston kunnioitusta herättävän kauneuden nauttimiseen. Sen jälkeen voit patikoida yhtä kolmesta polusta: Fire Wave, Rainbow Vista tai White Domes. Fire Wave on lyhyt ja helppo vaellus, joka johtaa ainutlaatuiselle hiekkakivimuodostelmalle, joka muistuttaa valtameren aaltoa. Valitse Rainbow Vista, joka tarjoaa panoraamanäkymät puiston värikkäisiin kalliomuodostelmiin. Kokeile White Domes -reittiä, joka vie sinut maisemalliselle matkalle kapeiden kanjonien ja slot-kanjonien läpi. Kun olet seikkaillut aamulla puistossa, suuntaa Seven Magic Mountainsiin, joka on upea taideinstallaatio Mojaven autiomaassa Las Vegasin ulkopuolella. Näe Ugo Rondinonen luoma rohkea ja värikäs näyttely, joka koostuu seitsemästä korkeasta pylväästä, jotka on tehty paikallisesti hankituista lohkareista, jotka on pinottu päällekkäin.Vuori, jonka on luonut Ugo Rondinone. Huomioi kirkkaita, fluoresoivia värejä sisältäviä pilareita, jotka kohoavat jopa 30 jalan korkeuteen ja erottuvat luonnollisesta aavikkomaisemasta. Installaatio on surrealistinen näky ja tarjoaa uskomattomia valokuvausmahdollisuuksia. Nauti pakollisesta nähtävyydestä niin taiteen ystäville kuin luonnon ystävillekin. Kierroksen päätteeksi paketoi kierroksesi noin klo 14 tai 15.00, ja sinut viedään takaisin hotelliisi Las Vegas Stripillä.

Las Vegasissa: Magic Mountains päiväretki: Valley of Fire ja Seven Magic Mountains

7. Las Vegasissa: Magic Mountains päiväretki: Valley of Fire ja Seven Magic Mountains

Tutustu Valley of Fire -osavaltion puistoon ja Seven Magic Mountains -vuoristoon koko päivän kestävällä opastetulla retkellä Las Vegasista. Tutustu Valley of Firen ainutlaatuisimpiin paikkoihin ja ihaile Seven Magic Mountains -taideinstallaatiota Mohaven aavikolla. Noudettuasi kyytiin Las Vegas Stripiltä nauti mukavasta kuljetuksesta Valley of Fireen ja vieraile kauneimmissa paikoissa, kuten Elephant Rockissa, Cabinsissa ja Rainbow Vistassa, ennen kuin suuntaat pois kuljetun polun päältä etsimään kahta piilossa olevaa paikkaa.Hyvästi, kun sinut on noudettu Las Vegas Stripiltä. Matkalla oppaasi antaa oivaltavia selostuksia nähtävyyksistä ja alueista, kuten 4 000 vuotta vanhoista kivettyneistä kuvista. Jatka Seitsemän taikavuoren luo ja ihaile tätä Mohaven autiomaassa sijaitsevaa värikästä taideinstallaatiota. Matkan päätteeksi voit rentoutua paluukuljetuksella Las Vegas Stripille.

Las Vegas: Red Rockin lähellä: Auringonlaskun vaellus ja valokuvausretki

8. Las Vegas: Red Rockin lähellä: Auringonlaskun vaellus ja valokuvausretki

Liity pienryhmäretkelle Red Rock Canyonin kansallissuojelualueelle ja tutustu valinnaisena lisämatkana Seitsemän taikavuoren vuoristoon. Tapaa kokenut matkaoppaasi hotellillasi Las Vegas Boulevardilla. Kiipeä ilmastoidun pakettiauton kyytiin ja aloita matkasi Red Rock Canyoniin.Matkasi Red Rock Canyoniin alkaa. Tapaat kokeneen matkanjohtajasi hotellissasi Las Vegas Boulevardilla. Nouse ilmastoidun pakettiauton kyytiin ja aloita matkasi. Jos valitset Seven Magic Mountains -vaihtoehdon, suuntaat suoraan ihailemaan sveitsiläisen taiteilijan Ugo Rondinonen taideinstallaatiota sen jälkeen, kun olet noutanut sinut hotellistasi. Seitsemästä yli 30 metriä korkeasta, värikkäistä, pinotuista lohkareista koostuvasta tornista koostuva Seitsemän taikavuorta on luova ilmaus ihmisen läsnäolosta aavikolla. Seitsemän taikavuorta korostaa Mojavea muodon ja värien runollisella räjähdyksellä.Hyvä... Tutustu Mojaven autiomaahan ja Red Rockin näkymiin Blue Diamond -tieltä, jossa on luonnonkauniita aavikkokallioita, mantuja ja kalliomuodostelmia. State Route 159 leikkaa nimeämättömän mutta usein vierailtua laaksoa; sitä kutsutaan yleisesti, mutta virheellisesti, Red Rock Canyoniksi. Admire the Cliffs eli Keystone Thrust, massiivinen kallioseinämä, joka näkyy SR 159:n länsipuolella. Kansallisen suojelualueen eteläpäässä sijaitsevat Spring Mountain Ranch State Park, Bonnie Springs Ranch ja Blue Diamondin kylä. Viimeisen suojelualueen eteläpäässä sijaitsevat Spring Mountain Ranch State Park, Bonnie Springs Ranch ja Blue Diamondin kylä. Paljastu värikkäiden hiekkakivimuodostelmien kauneudesta, jotka sijaitsevat vanhemman kalkkikivitaustan alla ja tarjoavat ihanteelliset valokuvausmahdollisuudet. Joihinkin pysähdyspaikkoihin sisältyy lempeä vaellus, kun taas toiset ovat loistavia valokuvien ottamiseen ja nähtävyyksien katseluun. Juuri ennen auringonlaskua voit todistaa luontoäidin taidonnäytteen omakohtaisesti, kun taivas vaihtaa väriä sinisestä tulenpunaiseen ja pehmeään oranssiin ja vaaleanpunaiseen. Sinut jätetään hotellillesi kierroksen päätteeksi ajoissa, jotta ehdit käydä suihkussa ja valmistautua Vegasin yöelämään.

Las Vegas: Grand Canyon, Hooverin pato ja Seven Magic Mountains

9. Las Vegas: Grand Canyon, Hooverin pato ja Seven Magic Mountains

Vieraile kolmella ikonisella paikalla Yhdysvalloissa tällä opastetulla päiväretkellä. Ota kuvia Grand Canyonista, Hooverin padosta ja Seven Magic Mountainsista ja ihaile niiden tarjoamia henkeäsalpaavia maisemia. Aloita ryhmämatkasi Grand Canyonille ja Hooverin padolle noudolla Las Vegasin hotellistasi. Lähde Las Vegasista hyvissä ajoin ennen kuin suuret bussimatkat ovat päättyneet, varmistaen enemmän aikaa puistossa ja tilaa näköalapaikoille ennen kuin suurimmat bussiryhmät saapuvat. Kun olet Stripillä, pysähdy katsomaan kuvia Tervetuloa Las Vegasiin -kylttiin. Tämän jälkeen suuntaa Seven Magic Mountains -vuorelle upeita ihmettelyjä ja upeita valokuvausmahdollisuuksia varten. Vieraile seuraavaksi kuuluisalla Hooverin padolla, joka on 756 jalkaa korkea ja 650 jalkaa paksu betonilohko, joka on rakennettu vuonna 1936 tarjoamaan sähköä lähistön kasvaville kaupunkikeskuksille. Jatka kohti Grand Canyonia, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä Eagle Point, Skywalk ja vaeltaa Guano Pointissa, josta on näkymät mahtavalle Colorado-joelle. Kun olet kokenut epätodellisia näkymiä ja muita valokuvausmahdollisuuksia, palaa tapaamaan kuljettajaasi rentouttavalle ajomatkalle takaisin Las Vegasiin ja pysähdy päivälliselle matkan varrella. Paikallisista liikenneolosuhteista riippuen palaa hotellillesi noin klo 17.30 mennessä.

Los Angelesista: 7 päivän kansallispuistokierros Las Vegasiin

10. Los Angelesista: 7 päivän kansallispuistokierros Las Vegasiin

Päivä 1 Los Angeles - Seitsemän taikavuoren vuoristo - Las Vegas Aikaisin aamulla lähdemme kauniista Los Angelesista ja suuntaamme pohjoiseen valtatietä 15. Kuljemme San Bernardinon kansallismetsän läpi ja saavumme Mojaven autiomaahan, Pohjois-Amerikan suurimpaan aavikkoon. Matkan varrella todistamme Amerikan lännen aavikkomaisemien ainutlaatuista ja henkeäsalpaavaa kauneutta. Pysähdymme Seven Magic Mountains -taideinstallaatiossa, joka on sveitsiläisen taiteilijan Ugo Rondinonen suunnittelema keinotekoinen taideinstallaatio, joka koostuu seitsemästä värikkäästä päällekkäisestä lohkareesta ja sijaitsee noin 20 mailia Las Vegasista etelään valtatien varrella. Ohitettuamme Joshua-puut saavumme iltapäivällä aavikon viihdeparatiisiin - Las Vegasiin. 2. päivä Las Vegas - Emerald Coven melonta - Grand Canyonin kansallispuisto Jos haluat unohtumattoman kokemuksen varhain aamulla, kannattaa harkita retkeä Emerald Coveen (omalla kustannuksella), joka on Coloradon ja Arizonan rajalla sijaitseva kunnioitusta herättävä luonnonihme. Tämä on melonnan harrastajien paratiisi, jossa voit paitsi ihailla vihreää hyytelöä muistuttavaa kristallinkirkasta järvivettä myös kokea melonnan hauskuuden kanjonissa nauttien vuoristonäkymistä, vesimaisemista ja loputtomasta vihreästä vesiruohosta. Sen jälkeen jatkamme ajamista Grand Canyonin kansallispuistoon ohi kuuluisan Hooverin padon ja Route 66:n. Saavumme puistoon puolenpäivän aikoihin. Jokainen kävijä täällä on valokuvauksen mestari, ja jokainen kuva on maisemamaalaus. Yksi vaihtoehto on tehdä helikopterikierros (omalla kustannuksella), jolloin saat lintuperspektiivistä näkymän upeaan Grand Canyoniin. Vierailun jälkeen ajamme hotellillemme Pageen. 3. päivä Antelope Canyon - Horseshoe Bend - Lake Powell - Bryce Canyonin kansallispuisto - Salt Lake City - Salt Lake City Lähdemme virkistävän aamun jälkeen kohti maailmankuulua Antelope Canyonin kapeaa railoluolaa, joka on rankattu yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta valokuvauskohteesta. Navajo-oppaan johdolla kuljemme miljoonien vuosien aikana veden eroosion tuloksena syntyneiden ainutlaatuisten luolamuodostelmien halki ja uppoudumme elävien värien maailmaan ja epäsäännöllisiin valokuvioihin, jotka syntyvät luonnon auringonvalon taittuessa kivistä. Kun kuljemme Antelope Canyonin maagisen käytävän läpi, luonnon ihmeet saavat meidät hämmästymään. Vierailumme jälkeen suuntaamme Horseshoe Bendiin todistamaan toista henkeäsalpaavaa luonnonnäytelmää. Coloradojoen fluoresoivan vihreät vedet virtaavat punaruskean kanjonin läpi ja luovat upean kontrastin sinistä taivasta vasten. Kun nautimme ympäristön kauneudesta, jatkamme matkaamme Bryce Canyonin kansallispuistoon ennen kuin saavumme illalla Salt Lake Cityyn, jossa kirjaudumme hotelliin. 4. päivä Salt Lake City - Idaho Falls - Yellowstonen kansallispuisto Päivä 5 Yellowstonen kansallispuisto 6. päivä Yellowstonen kansallispuisto - Grand Teton kansallispuisto - Salt Lake City 7. päivä Salt Lake City - Utah State Capitol - Valley of Fire State Park - Las Vegas

Saatavilla olevat aktiviteetit

13 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Seven Magic Mountains: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Seven Magic Mountains? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.