Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Sevilla

Löydä Andalusian pääkaupungin vilkkaat aukiot, keskiaikainen tunnelma ja Game of Thrones-kohokohdat.

Sevilla: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sevilla parhaat nähtävyydet?

Kohteen Sevilla parhaat nähtävyydet ovat:

Sevilla: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sevilla? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sevilla : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 41 470 arvosteluun

Olimme 4 nuoren aikuisen ryhmä ja meillä oli hämmästyttävä aika. Sami oli niin ihana ja mukautuva; veneen päällä ja edessä oli hiljaisia tiloja, kun meillä oli hauskaa takana musiikin ja juomien kera. Suosittelemme hauskoja tai rentouttavia hetkiä varten, he voivat tehdä molempia. Välipalat olivat herkullisia ja henkilökunta oli erittäin mukavaa! Upeat näkymät Sevillaan joelta ja pakko tehdä!

Vierailu on erittäin pitkä, eikä se, kuten mainittiin, sisällä vierailua kuninkaallisiin huoneistoihin. Jokaisessa huoneessa on selitykset espanjaksi ja englanniksi, mutta siellä on myös QR-koodi äänioppaineen kaikilla kielillä (ilmaiseksi!), Tällä tavalla voit käydä vierailulla arvostaen täysin kaikkea, mikä meitä ympäröi! Todella upea kokemus! !

Hämmästyttävä paikka! Arkkitehtuuri, näyttelyt, näyttelyt - Nautin perusteellisesti kaikesta. Vaikka et voi välttää ihmisiä, on parasta mennä hyvin aikaisin tai myöhään päivällä välttääksesi väkijoukkoja. Puutarhatkin olivat upeita, ja jos ei olisi ollut lämpöä, olisin voinut jäädä vielä tunnin vaeltelemaan tontilla.

Hieno kokemus kaiken kaikkiaan, koska tulin hyvin toimeen muun ryhmän kanssa. Menimme kaikki sen jälkeen ulos juomaan yhdessä. Ruoka oli kunnossa, mutta ei parhaita tapaksia, joita minulla on ollut Sevillassa.

Opas oli hieno. nauttivat ruuasta ja juomasta. Ilmastoitu sisustus oli upea, koska se oli 90-luvun yläpuolella. Rakastin kokemusta!