Tekemistä kohteessa
Sevilla

Löydä Andalusian pääkaupungin vilkkaat aukiot, keskiaikainen tunnelma ja Game of Thrones-kohokohdat.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Neljässä päivässä ehdit tutustua Sevillan päänähtävyyksiin kiireettä. Mikäli saavut kaupunkiin keväällä värikästä Feria de Abril -tapahtumaa varten, varaa festivaalille ainakin yksi tai kaksi lisäpäivää. Mikäli haluat viettää unohtumattoman viikon, suuntaa Sevillaan Semana Santan, eli pyhän pääsiäisviikon aikaan.

 • Kaupungissa liikkuminen

  Kaupungissa on hyvä bussi- ja metroverkosto sekä paljon takseja. Sevillan päänähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Mikäli majoitut Trianassa tai haluat tutustua kaupunginosaan, huomioi, että metro- ja bussilinjat kattavat alueen.

 • Majoitusvinkit Sevillaan

  Keskeinen Santa Cruzin kaupunginosa on melko lähellä kaikkia Sevillan nähtävyyksiä. Myös Arenal on hyvä aluevaihtoehto, sekä joen toisella puolella sijaitseva entinen juutalaiskortteli Triana. Huomaathan, että Semana Santan aikaan jotkut hotellit vaativat, että huone varataan koko viikoksi.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Maaliskuusta toukokuuhun kaupungissa on lämmin ja miellyttävä sää, vähemmän ihmisjoukkoja sekä mielenkiintoisia festivaaleja.

Sevilla: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sevilla? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sevilla : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 39 396 arvosteluun

Erittäin mukava kokemus. Erittäin rentouttava hetki, erittäin mukava yllätys vanhemmilleni, jotka eivät puhuneet espanjaa ja jotka olivat onnekkaita saadessaan hyötyä Isan ranskankielisistä selityksistä. Erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen henkilökunta, tunnet olosi nopeasti helpoksi. Suosittelen sitä ihmisille, jotka haluavat rentoutua lyhyen aikaa.

Bussin lähtökohta oli helppo löytää. Upea reitti, joka antaa perusteellisen yleiskuvan kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Veronica oli yksi linja-auton oppaista. Hän oli erittäin ystävällinen ja ehdotti flamenco-näyttelyä, joka osoittautui parhaaksi mitä olen nähnyt. Suosittelisin tätä toimintaa.

Mielenkiintoinen monikielinen kokemus. Istuminen yläkannella on mahdollista myös elokuussa, koska siellä on suojakatos.

Helppo ja kätevä sovellus. Mistä tahansa paikasta, johon täytyy käydä tässä sovelluksessa, on erittäin hyödyllinen.

Ha sido genial todo!! Buenas vistas y las explicaciones por micrófono geniales. El horario se cumple 10/10