Valitse päivämäärät

Sevillan Alcázar

100 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Sevillan Alcázar: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sevillan Alcázar? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sevillan Alcázar : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 28 010 arvosteluun

Varasin etukäteen useita nähtävyyksiä Andalusiassa Get your Guide I'm -sivustolla ja olin iloisesti yllättynyt kaikista päivämääristä. Saat ajoissa muistutuksen tapaamisesta ja suunnitelman ajo-ohjeineen. Valitettavasti meille sattui kahdesti, että meidät ohjattiin väärälle sisäänkäynnille. Mutta muuten kaikki oli hyvin. Myös kysymyksiin vastattiin erittäin nopeasti.

Vierailu on erittäin pitkä, eikä se, kuten mainittiin, sisällä vierailua kuninkaallisiin huoneistoihin. Jokaisessa huoneessa on selitykset espanjaksi ja englanniksi, mutta siellä on myös QR-koodi äänioppaineen kaikilla kielillä (ilmaiseksi!), Tällä tavalla voit käydä vierailulla arvostaen täysin kaikkea, mikä meitä ympäröi! Todella upea kokemus! !

Hämmästyttävä paikka! Arkkitehtuuri, näyttelyt, näyttelyt - Nautin perusteellisesti kaikesta. Vaikka et voi välttää ihmisiä, on parasta mennä hyvin aikaisin tai myöhään päivällä välttääksesi väkijoukkoja. Puutarhatkin olivat upeita, ja jos ei olisi ollut lämpöä, olisin voinut jäädä vielä tunnin vaeltelemaan tontilla.

Bussin lähtökohta oli helppo löytää. Upea reitti, joka antaa perusteellisen yleiskuvan kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Veronica oli yksi linja-auton oppaista. Hän oli erittäin ystävällinen ja ehdotti flamenco-näyttelyä, joka osoittautui parhaaksi mitä olen nähnyt. Suosittelisin tätä toimintaa.

Lipunvaraus sujui mutkattomasti, kuten myös lähtöpaikan löytäminen. Vaikka kompleksi on erittäin suosittu turistien keskuudessa, se ei ollut liian täynnä ja siellä oli runsaasti mahdollisuuksia nähdä kaikki rauhassa. Ehdottomasti pakollinen, jos matkustat Sevillaan.