Sevillan katedraali

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sevillan katedraali: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sevillan katedraali? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sevillan katedraali : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 17 520 arvosteluun

Erinomainen ohittaa jono

Vaikka minulla on ollut ongelmia Get your Guide -oppaan kanssa ennen ja olin päättänyt olla käyttämättä niitä uudelleen, olin erittäin tyytyväinen tähän tulokseen. Oli hienoa, että pystyimme ohittamaan jonon, joka oli hyvin pitkä, kun saavuimme sinne. Lisäksi soitin heille apua ja he olivat ystävällisiä, kohteliaita ja avuliaita ja ongelmani ratkaistiin.

Erittäin kaunis kaupunki (ja 30 ° huhtikuun puolivälissä ...)

Bussimatka on pitkä (> 3 tuntia kumpaankin suuntaan), mutta ehdottomasti sen arvoinen. Erinomainen paikallinen opas Sevillassa (tuomiokirkon vierailu) sujuvasti neljällä kielellä. Paikallinen opas bussissa oli hyvä, mutta ei voinut jakaa paljon sisältöä ajon aikana, koska selitys oli tehtävä 4 kielellä (käsityksemme).

Bussin lähtökohta oli helppo löytää. Upea reitti, joka antaa perusteellisen yleiskuvan kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Veronica oli yksi linja-auton oppaista. Hän oli erittäin ystävällinen ja ehdotti flamenco-näyttelyä, joka osoittautui parhaaksi mitä olen nähnyt. Suosittelisin tätä toimintaa.

Jonot olivat hyvin pitkiä. Yritettyämme yhden päivän ja löysimme katedraalin suljettuna huolimatta siitä, että sitä mainostettiin avoimena verkossa, päätimme ohittaa jonon. Etsin katedraalin sivustoa, koska en halunnut opasta. Ostin liput verkosta ja näytin ne kännykälläni portilla.

Helppo ja kätevä sovellus. Mistä tahansa paikasta, johon täytyy käydä tässä sovelluksessa, on erittäin hyödyllinen.