Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Sevilla

Löydä Andalusian pääkaupungin vilkkaat aukiot, keskiaikainen tunnelma ja Game of Thrones-kohokohdat.

Sevilla: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sevilla? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sevilla : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 41 470 arvosteluun

Olimme 4 nuoren aikuisen ryhmä ja meillä oli hämmästyttävä aika. Sami oli niin ihana ja mukautuva; veneen päällä ja edessä oli hiljaisia tiloja, kun meillä oli hauskaa takana musiikin ja juomien kera. Suosittelemme hauskoja tai rentouttavia hetkiä varten, he voivat tehdä molempia. Välipalat olivat herkullisia ja henkilökunta oli erittäin mukavaa! Upeat näkymät Sevillaan joelta ja pakko tehdä!

Venematkamme oli upea. Meillä oli koko vene itsellämme ja koko miehistö pitää meistä niin hyvää huolta. Nähtävyydet esiteltiin mielenkiintoisilla kommenteilla ja nautimme herkullisen 8 ruokalajin lounaan laivan kokin upeasti keittämänä. Suosittelen erittäin rentouttavalle iltapäivälle Sevillassa. Toivomme, että voimme tehdä sen uudelleen!

Hämmästyttävä paikka! Arkkitehtuuri, näyttelyt, näyttelyt - Nautin perusteellisesti kaikesta. Vaikka et voi välttää ihmisiä, on parasta mennä hyvin aikaisin tai myöhään päivällä välttääksesi väkijoukkoja. Puutarhatkin olivat upeita, ja jos ei olisi ollut lämpöä, olisin voinut jäädä vielä tunnin vaeltelemaan tontilla.

Hieno kokemus kaiken kaikkiaan, koska tulin hyvin toimeen muun ryhmän kanssa. Menimme kaikki sen jälkeen ulos juomaan yhdessä. Ruoka oli kunnossa, mutta ei parhaita tapaksia, joita minulla on ollut Sevillassa.

Opas oli hieno. nauttivat ruuasta ja juomasta. Ilmastoitu sisustus oli upea, koska se oli 90-luvun yläpuolella. Rakastin kokemusta!