Shakespearen Globe Theatre

  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
40 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Shakespearen Globe Theatre: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Shakespearen Globe Theatre? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Shakespearen Globe Theatre : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 264 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Loistavaa toimintaa! Kaunis decouverte! A duré plus que 2h mais c'était vraiment super! Nous étions en très petit comité et tout s'est très bien passé. Merci à la guide Sophie pour nous avoir appris pas mal de choses sur les coulisses d'Harry Potter et pour sa gentillesse. Je conseille vivement!

Oppaamme Tom oli erinomainen. Hän eläytyi koko sydämellään ja olemuksellaan työhönsä, oli selvästi ylpeä kaupungistaan ja kertoi Harry Potterin lisäksi paljon muuta Lontoosta.

Opas kertoi hyvin tarinaa ja kierroksella näki kaupunkia sekä Harry Potterin kuvaus paikkoja. Oppaamme Hannah kertoi hyvin tarinaa ja otti myös yleisön mukaan.

Great tour, it was amazing to see places where they have filmed.