Tekemistä kohteessa

Sharja

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Sharja: huippunähtävyydet

Aktiviteetin aikana noudatetaan paikallisia terveysohjeita, jotta voisit keskittyä nauttimaan kokemuksestasi.

Sharja: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sharja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sharja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 768 arvosteluun

Tämä oli erittäin mukavaa, se oli rentouttavaa ja nautin siitä todella. Meidät noutettiin hotelleistamme ja vietiin alueelle, jolla menimme veneillä. He olivat sisustettu kauniisti. Illallinen oli upea ja erittäin maukas. Meillä oli tarpeeksi saada sekunteja, jotka suurin osa meistä teki, koska se oli niin hyvä. Kokki Jon teki uskomattoman työn. Esiintyjä oli upea ja hän jopa sai meidät osallistumaan tanssiin. Työntekijät olivat erittäin ammattitaitoisia ja tarkkaavaisia. Illallisen jälkeen menimme kaikki laivan huipulle. Se oli erittäin kaunis ja rauhallinen. Risteilyn lopussa meidät vietiin takaisin hotelleihimme. Tämä illallisristeily on ehdottomasti kyllä minulle. Suosittelen sitä.

Rakkaasti kokemus Dubai

Se oli hyvä kokemus ja sain mahdollisuuden oppia paljon matkaoppaan Ashrafilta Dubaista. He antoivat meille vettä ja antoivat meidän ottaa kuvia ja tutustua lukuisiin paikkoihin, joista puhuttiin. Retki museoon oli mahtava, oppinut paljon Dubaista ja sen historiasta. Mielestäni vierailu moskeijaan pitäisi poistaa, paikkaan ei päästy iltapäivällä, ja suurin osa retkistä tapahtuu yleensä iltapäivällä. Kaiken kaikkiaan se oli upea kokemus

-Nouto hotellilta toimi loistavasti -Jeep -safari oli hieno, aavikko ja auringonlasku ehdoton unelma -Kuljettaja puhui upeaa englantia ja oli erittäin huolehtiva -Näytä ja leiri olivat kunnossa, aina oli jotain katseltavaa -Syöminen oli ok, mutta ei Oberhammer Kiertue on ehdottomasti suositeltava!

Oli mieletöntä!!!! Hurjaa ja kaunista❤️ Täysin rahalle vastinetta!!

Ikimuistoinen kokemus.

Erityinen kiitos meidän kuskille joka oli aivan mahtava.