Tekemistä kohteessa Sharja

Parhaat aktiviteetit

Sharja: huippunähtävyydet

Sharja: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sharja parhaat nähtävyydet?

Kohteen Sharja parhaat nähtävyydet ovat:

Sharja: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sharja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sharja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 685 arvosteluun

The Safari experience was simply beyond amaizing. We booked the tour as a group of friends. Our tour guide (Aamerr Abbas) was very helpful and consideret. He have us a lot of good information about the Safari and Dubai in general thru out the trip. He was also very accommodating when our friend started feeling momentarily unwell. The service and the atmosphere were good at the khayma. Food was beyond amaizing. Also sweets and hot drinks were offered, as well as cold drinks through out the trip. Entertainment and activities were a great experience. The Safari as whole was well organized. We couldn't recommend it enough !!

Matka oli fantastinen - oppaamme Shan oli mahtava ja vastasi kaikkiin moniin kysymyksiini Dubaista ja ympäröivästä alueesta Shan varmisti, että saavuimme jokaiseen pisteeseen ajoissa, jotta meillä oli runsaasti aikaa nauttia dyynisafarista ja kameliratsastuksesta. mikä oli hauskaa. Hän auttoi meitä saamaan hyvän paikan BBQ:ssa, joka oli jälleen hauskaa ja viihde oli hienoa. Kokemus oli loistava ja Shan lisäsi siihen - toivottavasti saat Shanin seikkailullasi

Ahmad oli loistava isäntä ja tarjosi hämmästyttävää palvelua. Hän tuli ajoissa noutoon ja hänen kanssaan oli helppo kommunikoida noutokeräyksestä. Hän oli kokenut isäntä minulle ja neljälle ystävälleni, tarjosi internetin ystävilleni ja soitti musiikkiamme. Kiertue on kaiken kaikkiaan pakollinen! Suosittelen ehdottomasti mönkijää! Viihde ja illallinen pelkäsivät, että ruoka oli kaiken kaikkiaan ihanaa. 10/10 kirjaa tällä kiertueella ja kysy Ahmadia

Ahmed on ollut hämmästyttävä opas. Nautin todella safarimatkastamme hänen kanssaan, hän on ollut erittäin vieraanvarainen ja vieraanvarainen. On ollut ilo tehdä tämä matka hänen kanssaan, koska se on tehnyt siitä paljon nautinnollisempaa. Haluaisin tehdä tämän kiertueen Ahmedin kanssa uudelleen tulevaisuudessa.

It was a wonderful day and the whole safari was organized very well. Our guide Saaj Oceanair was very professional, and friendly and made sure that we had a fun time on the Safari.