Tekemistä kohteessa
Sigulda

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sigulda: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sigulda? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sigulda : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 52 arvosteluun

Erinomainen kiertue uskomattoman oppaan kanssa.

Meillä oli räjähdys koko tämän päivän kiertueella. Olimme kuuden hengen ryhmä ja oppaamme selitti koko päivän, oltuaan mukana myös retkillä. Ruoka oli erinomaista ja vieraillamme alueet olivat ihania. Paljon kauniita linnoja ja maisemia. Opas oli yksi parhaimmista, mitä meillä koskaan on ollut. Erinomainen kiertue! Suosittelisin ehdottomasti!

Yksi parhaista päätöksistämme 40 päivän Eurotripissä!

Nautimme retkestämme valtavasti - paljon luonnonkaunis näköala ja nähtävyyksiä retkellä. Tutkimme kaikkea linnoja luolista raunioihin. Opasmme Richard oli osaava, ystävällinen ja ilo viettää 7 tuntia. Suosittelen ehdottomasti, jos etsit jotain erilaista loman aikana.

Ihana vaellusretki, jossa on paljon tietoa Latviasta!

Päivä maassa, niin voisit kuvailla retkiä! Vaelsimme Rihardsin kanssa kauniiden metsien ja niittyjen läpi. Opasmme kertoi meille paljon jännittävää tietoa Latviasta humoristisella tavalla! Nautimme päivästä todella ja suosittelemme sitä!

Muistamaton kaikkien aikojen parhaimman oppaan takia!

Eva oli paras opas mitä meillä koskaan on ollut! Hän oli hauska, mukava ja kertoi meille kaiken, mitä halusimme tietää. Vaikuttaa siltä, että hän oli yksi paikallisista ystävistämme. Hän oli niin suuri! tamara ja eilen ryhmä

Oli erittäin hyvä kokemus käydä alueella ja saada kaikki halutut selitykset