Tekemistä kohteessa Singapore

Pikku-Intia, Chinatown, shoppailukohteet, temppelit, ruokaelämykset – tervetuloa Aasian eklektiseen sulatusuuniin.

Singapore: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Singapore parhaat nähtävyydet?

Singapore: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Singapore? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Singapore : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 934 arvosteluun

Yksinkertaisesti unohtumaton! kukkakupoli, jossa on sekoitus arkkitehtuuria ja kauniit näkymät lahdelle ja sen fuksiaille, sen baobabeille... sitten uskomaton kokemus vesiputouksen ja pilvisen metsän polun kanssa. Kaikki myös keskellä erittäin kauniita ilmaisia puutarhoja. Vähän harmittelin Floral Fantasya, joka on vähän kaukana muista ja josta jouduin kysymään reittiohjeita (itse asiassa ei kaukana mrt:stä, juuri kanavan ylityksen jälkeen), mutta kuivatut, leikkokukat ja riippuvat orkideat olivat runollisia. Palasin ilmaiseen superpuutarhaan katsomaan mahtavaa ääni- ja valoesitystä jättimäisillä metallipuilla klo 19.45. Maaginen päivä!!!

Tärkeää huomioida, että setelit on vaihdettava oikeisiin lippuihin: etsi kaappialue oikealta puolelta ennen puiston sisäänkäyntiä ja löydät lipunpainokoneen kaappialueen sisäpuolelta. Kaiken kaikkiaan se oli hyvä kokemus! Olisi ollut mukavampaa, jos puisto suljettiin myöhemmin kuin klo 18, vaikka myös suurin osa ravintoloista ja ruokakojuista on edelleen kiinni. Menimme kuitenkin sunnuntaina, eikä se ollut niin kiireinen. Useimmat kyydissä olevat jonot olivat vain 20 minuuttia pitkiä ja pisin jonotamme oli Transformers 1 tunti.

Se oli kahden tunnin mittainen kiertue. Pystyin ylittämään siltoja, ajamaan hissejä ja menin paikkoihin, joihin oli mahdotonta päästä kävellen tai pyörällä. Olin vaikuttunut, että rinteeseen helposti kiipeävä Segway on todella kätevä ajoneuvo! ️ Luultavasti tuntuu siltä, että pääsin helposti kävelemään yli 10 km. Olen 67-vuotias, mutta siitä on pitkä aika, kun olen kävellyt näin pitkän! ️ Suosittelen.

Meidän ei ollut helppoa löytää verkko-ohjeita, ja meidän piti kysyä yhdestä heidän kioskeistaan. Kuitenkin, kun saavuimme Clarke Quaylle, nautimme yksityiskohtaisesta kommentista, kun ohitimme monia maamerkkejä ja kiinnostavia kohteita joen varrella ja Marina Baylle. Hienoja näkymiä ja valokuvausmahdollisuuksia. Todella hyvä johdatus ja opastus Singaporeen.

Aivan mahtavaa alusta loppuun! Henkilökunta oli niin ystävällistä alusta alkaen, helppo noutaa liput vieraspalveluista. Saavuimme sinne klo 10.00, jota suosittelisin, koska se näytti nousevan noin klo 11 lipputiskiltä, joten tule paikalle ajoissa hyödyntääksesi puistossa viettämästäsi ajasta!