Singapore
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Singapore

Singapore: Kaikki retket ja aktiviteetit

Singapore: huippunähtävyydet

Singaporen parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

Pienestä koostaan huolimatta Singaporen saari on täynnä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja joka lähtöön. Tässä muutama vinkki kaupungin parhaista elämyksistä.

Universal Studios Singapore

Kaikkein kokeneimmatkin huvipuistofanit ällistyvät Singaporen Universal Studiosissa. Priority-lipun hankkimalla varmistat, että voit kokea puiston kaikki hurjat laitteet.

Jurong-lintupuisto

Tämä maailmankuulu lintupuisto on suosittu syystäkin. Yli 50 aarin alueella voi bongata mitä erikoisimpia lintulajeja.

Telok Ayer -tori

Tämä historiallinen markkina-alue tunnetaan nykyään ruoan mekkana. Arkkitehtonisesti vaikuttavalla alueella voi maistella herkullisia ruokia edulliseen hintaan.

Kasvitieteellinen puutarha

Yli 183 aarin alueelle levittäytyvä Singaporen kasvitieteellinen puutarha ja sen upeasti hoidetut puut, pensaat ja kukat tarjoavat vehreän elämyksen. Mikä parasta, puutarhassa voi vierailla ilmaiseksi!

Underwater World

Tässä upeassa akvaariossa asuu yli 2 500 vedenelävää. Akvaarion kohokohtiin kuuluu mm. 83 metriä pitkä tunneli, jossa vierailijat voivat tutustua pinnanalaiseen maailmaan.

Night Safari

Night Safari -yöeläintarha on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, jossa voi tutustua erikoisten yöeläinten maailmaan.

Singapore Flyer

165-metrinen Singapore Flyer on maailman toiseksi korkein maailmanpyörä. Astu hyttiin ja ihaile pyörän huipulta avautuvia huikeita näkymiä.

Singapore Zoo

Singaporen eläintarha on yksi maailman arvostetuimmista eläintarhoista, jonka eläimet elävät mahdollisimman luonnonmukaisissa ympäristöissä. Jopa jääkarhut tuntevat siellä olonsa kotoisaksi!

Suunnittele käyntisi paikassa Singapore

Herkuttele paikallisten tavoin

Singapore tunnetaan sen kattavasta ruokakulttuurista. Parhaat herkut eivät kuitenkaan löydy välttämättä ravintoloista, vaan paikallistenkin suosimista katukeittiöistä. Vieraile kaupungin ruokakojualueilla ja maistele herkullisia aasialaisia makuja edulliseen hintaan!

Etikettivinkit

Singaporessa on useita eri kulttuureja, joista osassa on tarkkojakin sosiaalisia sääntöjä. Matkailijat voivat kenties laittaa osan etikettivirheistään tietämättömyyden piikkiin, mutta on silti hyvä opetella paikallisen kulttuurin tapoja varsinkin, jos saa illalliskutsun jonkun kotiin.

Ota mukaasi lämmintä vaatetta

Singaporessa on lämmintä ympäri vuoden, joten ilmastointi on sisätiloissa usein täydellä teholla. Ota mukaasi pitkähihainen pusero jottet vilustu nopeiden lämpötilan muutosten seurauksena.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti, mandariinikiina, malaji ja tamili
 • Rahayksikkö
  Singaporen dollari (S$)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+08:00)
 • Maakoodi
  +65
 • Paras aika vierailla
  Singaporessa on lämmin ja trooppinen sää ympäri vuoden. Matkasuunnitelmaa tehdessä kannattaa pitää mielessä, että hinnat ovat korkeammalla kansallisten pyhäpäivien aikaan.

Tekemistä: Singapore

Huippunähtävyydet kohteessa Singapore

Kaupungit: Singapore

Singapore: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Singapore? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Singapore : Mitä vierailijat sanovat

Hyvä ja halpa lentokenttäkuljetus suoraan hotellille

Kaikki sujui hyvin. Ohjeista huolimatta transit service deskillä ei ollut aamukymmenen maissa ketään, ja ensimmäistä bussia sai odotella parikymmentä minuuttia. Lastausalueen virkailija (ulko-ovella) kuitenkin auttoi ja kaikki sujui hyvin. Kuljetuspalvelun omilta sivuilta saa tilattua meno-paluukuljetuksen, joten miksi GetYourGuide ei myy tätä? Paluumatkan joutuu tilaamaan soittamalla, kentältäkään ei saanut sitä varattua...

Upeat maisemat, kätevä tapa liikkua saarelle ja saarella

Hintansa arvoinen. Voit matkustaa edestakaisin molempia linjoja. Upeat maisemat, turvallinen kyyti. Ei juurikaan jonoja ja sai aina oman vaunun.

Singapore: Sentosan köysiradan Sky Pass Arvostelija: Anonyymi, 20.09.2017

Upeat maisemat, kätevä tapa liikkua saarelle ja saarella

Hintansa arvoinen. Voit matkustaa edestakaisin molempia linjoja. Upeat maisemat, turvallinen kyyti. Ei juurikaan jonoja ja sai aina oman vaunun.

Singapore: Sentosan köysiradan Sky Pass -lippu Arvostelija: Anonyymi, 20.09.2017