Lisää päivät

Sininen kirkko

Sininen kirkko: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Santorini: Minibussilla

1. Santorini: Minibussilla

Retken ensimmäinen pysähdyspaikka on Santorinin kaldera, jossa voit tutustua sen muodostumiseen liittyviin yksityiskohtiin. Jatka sitten maisemallisen maaseudun halki Oian kylään, joka on Santorinin kuvatuin paikka. Tutustu Imeroviglin kylään, joka sijaitsee korkeammalla kalliolla ja josta on uskomaton näköala. Pysähdy Firostefanissa ja tutustu kuuluisaan Blue Dome -kirkkoon, joka on niin monien Santorinin postikorttien kuvauskohde. Tutustu Profeetta Iliaksen huippuun, saaren korkeimpaan vuoreen, joka kohoaa 2 000 jalkaa merenpinnan yläpuolelle. Tutustu Megalochorin tai Pyrgoksen kylään ja valitse jompikumpi niistä. Tee valinnainen pysähdys Akrotirin arkeologisella alueella, jos haluat tutustua kaivauksiin. Voit myös valita valinnaisen viinitilan ja käydä Estate Argyrosin tai Venetsanosin viinitilalla maistamassa paikallista viiniä. Ihaile panoraamanäkymiä, ui viehättävillä punaisilla tai mustilla hiekkarannoilla ja rentoudu lounaalla rantaravintolassa.

Santorini: Santorin: Yksityinen opastettu kiertoajelu

2. Santorini: Santorin: Yksityinen opastettu kiertoajelu

Tutustu Santorinin luonnonmaisemiin yksityisellä kiertoajelulla, johon sisältyy edestakainen kuljetus ja juomat. Tutustu kaupunkeihin, joihin kuuluvat Perissa, Oia, Fira ja Pyrgos. Ihaile nähtävyyksiä, kuten profeetta Eliaksen pyhää luostaria, Firan sinikupolista kirkkoa Three Bells of Fira ja Akrotirin majakkaa.Hyvästi. Kun sinut on noudettu suoraan osoitteestasi, aloita ajelu saaren ympäri ja vieraile ensin Santorininin ikonisimmassa sinikupolisessa kirkossa. Tutustu perinteiseen ja viehättävään Oian kylään kalderan pohjoispuolella . Siirry kohti saaren eteläpuolta ja tutustu saaren ainutlaatuisiin tuliperäisiin rantoihin, kuten Punaisen hiekan rantaan, Vlychadan rantaan ja Mustan hiekan rantaan. Nauti kyydin aikana vettä ja virvoitusjuomia. Viimeiseksi nousemme ylämäkeen profeetta Eliaksen luostariin, joka sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla 567 metrin korkeudessa saaren keskellä ja ihailemme henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä Santorinin saarelle.

Santorini Yksityinen puolipäiväinen Instagram-kierros

3. Santorini Yksityinen puolipäiväinen Instagram-kierros

Tule mukaan yksityiselle opastetulle retkelle Santorinin saaren kauneimpiin kohteisiin. Törmää viehättäviin kyliin ja maisemiin ja nappaa uskomattomia kuvia, joita voit näyttää perheellesi kotona tai julkaista sosiaalisessa mediassa. Valitse päivä- tai iltakierroksen välillä.Valitse päivä- tai iltakierros. Aloita vierailulla Oiaan ja vaella kylän viehättäviä kapeita polkuja pitkin. Ihaile sinikupolisia kappeleita ja perinteisiä, suoraan kallioihin rakennettuja, valkoiseksi kalkittuja taloja. Anna oppaasi auttaa sinua paikallistamaan kaikki alueen valokuvauskohteet.Hyvä. Jatka Firostefaniin, joka on pääkaupunki Firan vieressä sijaitseva kylä. Nappaa kuvia kuuluisasta Blue Dome -kirkosta, jonka taustalla on tulivuori ja joka on usein mukana Santorinin postikorteissa. Suuntaa ylös profeetta Eliaksen luostariin, saaren korkeimmalle kohdalle, josta saat vielä parempia kuvia näköalapaikalta. Siirry saaren eteläosaan ja pysähdy Akrotirin majakalle, joka on rakennettu vuonna 1892. Nauti Egeanmeren loputtomasta sinisyydestä. Tutustu mielettömään Red Beachiin ja ihaile tuliperäistä maisemaa. Vieraile lopuksi Santon viinitilalla nauttimassa lasillinen viiniä ja maailmanluokan näköala.

Flying Dress Santorini Photoshoot

4. Flying Dress Santorini Photoshoot

On aika nauttia aidosta lentopukukokemuksesta Flyoia-mekkojen kanssa! Flyoia on kreikkalainen tuotemerkki, joka suunnittelee Kreikassa käsintehtyjä lentomekkoja, joissa on valittavana 13 väriä. Pukeudu kuin jumalatar ja anna meidän ottaa sinusta upeita kuvia Santorinin viehättävimmissä paikoissa! Onko sinulla vaikeuksia päättää, minkä mekon väristä pidät eniten? Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Voit valita suosikkisi Flyoia-mekon värit, samalla kun valokuvaajamme opastaa sinua saaren piilotetuissa helmissä tarjoten sinulle parhaat muistot lomastasi. Kävelyretket Oian marmorikaduilla aina linnaan asti, päättyen Sinisiin kupoleihin, kun katselet kuuluisan Calderan yli, ovat vain muutamia retkiä, joita tarjoamme vieraillemme heidän räätälöityjen tarpeidensa mukaan. Näin voit kokea Santorinin energian ja suuruuden pukeutuneena vaatteisiin, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi turistien sijaan todelliseksi jumalattareksi! (Lisähenkilö voidaan lisätä pyynnöstä)

Santorini: Rantaretki Puoliyksityinen retki

5. Santorini: Rantaretki Puoliyksityinen retki

Laskeudu risteilyalukseltasi ja lähde retkelle Santorinille. Näe söpöjä kyliä, kuten Firostefani ja Oia, tulivuoren jäännöksiä ja kauniita näkymiä tällä erityisesti suunnitellulla rantaretkellä.Hyvästi suunnitellulla rantaretkellä. Tapaat kuljettajan/oppaan ja suuntaat ensimmäiselle pysähdyksellesi Firostefaniin. Ihaile sinikupolista kirkkoa ja nauti näkymistä kalderan tulivuoren jäänteisiin. Käy Imeroviglin observatoriossa, jotta voit tarkastella tätä upeaa maisemaa lähemmin. Kuuntele kiehtovia tarinoita siirtyessäsi Oiaan, joka on rinteessä sijaitseva kylä ja Santorinin kuuluisin matkailukohde. Tutustu tunnettuun vanhaan venetsialaiseen linnaan sekä oppaasi valitsemiin piilotettuihin helmiin.Hyvin tunnettuun vanhaan venetsialaiseen linnaan sekä oppaasi valitsemiin piilotettuihin helmiin. Nauti kävelykierroksesta kylän ja sen tulivuoriperäisen kalderan ympärillä kaikessa rauhassa ennen viimeistä pysähdystä Finikiassa. Tämä rauhallinen ja viehättävä kylä on täydellinen paikka nähdä auringonlasku kaukana väkijoukoista, ennen kuin suuntaat takaisin risteilyaluksellesi.

Aito Santorini: Oia: Self-Guided Audio Tour in Oia

6. Aito Santorini: Oia: Self-Guided Audio Tour in Oia

Navigoi Oian kallion laella kulkevien polkujen mutkissa ja tutki sen piilotettuja sivuteitä pitkäaikaisen asukkaan oppaan johdolla. Tällä kävelykierroksella näet joitakin Santorinin kuuluisista postikorttimaisemista ja kuulet tarinoita sekä Santorinin lähimenneisyydestä että sen muinaisesta historiasta. Matkan varrella saat tietää, miten paikalliset ovat eläneet saarella sen alkuajoista pienestä asutuksesta huipputuristikohteeksi ja miten tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset ovat muokanneet kylän luonnetta ja yhteisöä. Saat selville, miksi Santorinilaiset asuvat luolamökeissä, millaista elämä oli ennen matkailua, miksi Oiaa kutsuttiin aikoinaan kapteenien kyläksi ja millaista on elää elämää laidasta laitaan! Olitpa sitten ensimmäistä kertaa Santorinilla tai käymässä uudelleen Oiassa ja haluat tietää enemmän kuin mitä opaskirjat kertovat, minä näytän sinulle löytämättömän kylän postikortin takaa. Varaa tähän kävelyyn noin tunti.

Santorini: 5 tunnin yksityinen rantaretki

7. Santorini: 5 tunnin yksityinen rantaretki

Tällä yksityisellä 5-tuntisella Santorinin kiertomatkalla paikallisen kokeneen englanninkielisen oppaan johdolla vierailet Oian kauniissa kylässä, josta avautuvat uskomattomat näkymät ja näet kuuluisan Blue Dome -kirkon. Tutustut myös Pyrgosin eli Megalochorin valkoiseksi kalkittuun kylään. Tutustu tuliperäisiin viinitarhoihin ja nauti viininmaistajaisista, joista avautuvat upeat näkymät kalderalle. Tutustu Perissan ja Perivoloksen tuliperäiseen rantaan ja nauti valinnainen lounas. Santorini on Unescon maailmanperintösaari, jolla on paljon hotelleja. Siellä kannattaa vierailla ystävien, häämatkalaisten, pariskuntien ja perheiden kanssa. Tutustu tämän saaren piilotettuihin osiin ja kauneuteen tämän paikallisen matkanjärjestäjän kanssa.

Santorini: Sinisten kupolien ja kalderan rantakierros

8. Santorini: Sinisten kupolien ja kalderan rantakierros

Yksityinen kierros alkaa hotellin nouto tai suunniteltu kohtaamispaikka vieraille, jotka oleskelevat perinteisillä kujilla . Risteilyalusasiakkaillemme tapaamispaikka on köysiradan uloskäynti, jossa kuljettaja/isäntä pitää nimeäsi kyltissä, kunnes hän tapaa sinut. Sitten suunnataan koko matkan saaren kuuluisimpaan osaan Oian kylään. Tutustu Agios Spiridonas ja Anastaseos ainutlaatuisiin sinisiin kupoleihin , Pyhän Nikolauksen kirkkoon , käy kuuluisissa valokuvapaikoissa kuten Kastro Oian taloissa , Oian tuulimyllyissä ja tietenkin Oian linnassa . Oian vierailun jälkeen matka jatkuu vierailulla Imerovigli Calderan kylässä. Imerovigli tarjoaa ainutlaatuisen panoraamanäkymän ilmiömäiselle Skaros-kalliolle ja molemmille tuliperäisille saarille maisemissa. Ihaile Anastasis-kirkon ja Malese-kirkon kauneutta ja sen sinisiä kupoleita, jotka yhdistyvät taustalla olevaan mereen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Firostefanin kylä, jossa on hämmästyttävä kolmen kellon kirkko Saint Theodoros. Kierros päättyy muistoihin ja laskeutumiseen haluamaasi paikkaan.

Santorini: 6 tunnin yksityinen kiertoajelu Santorinilla

9. Santorini: 6 tunnin yksityinen kiertoajelu Santorinilla

Aloita yksityinen retkesi vierailemalla Santorinin kalderassa, jossa saat tietoa sen muodostumisesta. Sen jälkeen voit kulkea maalauksellisen maaseudun halki Oian kuuluisaan kylään, joka on kuuluisa valloittavasta kauneudestaan. Tutustu seuraavaksi Imerovigliin, joka on viehättävä kylä kalliolla, josta on henkeäsalpaavat näkymät. Pysähdy hetkeksi Firostefanissa ihailemaan ikonista Blue Dome -kirkkoa, joka on Santorinin rakastettu maamerkki. Nouse profeetta Iliaksen huipulle, joka on saaren korkein vuori ja tarjoaa panoraamanäkymiä. Tutustu Megalochorin perinteiseen kylään, jossa on runsaasti kulttuuriperintöä. Pysähdy halutessasi Akrotirin arkeologisella alueella ja tutustu sen kaivauksiin. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Santo Winesin viinitilalla ja nauttia paikallisesta viininmaistelusta. Ihaile huikeita panoraamoja, pulahda idyllisille punaisille tai mustille hiekkarannoille ja nauti rauhallinen lounas viehättävässä rantaravintolassa.

Santorini: Yksityinen opastettu kierros auringonlaskunäkymällä

10. Santorini: Yksityinen opastettu kierros auringonlaskunäkymällä

Tutustu Santorinin luonnonmaisemiin yksityisellä kiertoajelulla, johon sisältyy edestakainen kuljetus ja juomat. Tutustu kaupunkeihin, joihin kuuluvat Perissa, Oia, Fira ja Pyrgos. Ihaile nähtävyyksiä, kuten Profeetta Eliaksen pyhä luostari, Sinikupolinen kirkko Three Bells of Fira ja Akrotirin majakka. Kun sinut on noudettu suoraan osoitteestasi, aloita ajelu saaren ympäri ja vieraile ensin Santorininin ikonisimmassa sinikupolisessa kirkossa. Tutustu perinteiseen ja viehättävään Oian kylään kalderan pohjoispuolella. Siirry saaren eteläpuolelle ja tutustu saaren ainutlaatuisiin tuliperäisiin rantoihin, kuten Punaisen hiekan rantaan, Vlychadan rantaan ja Mustan hiekan rantaan. Nauti kyydin aikana vettä ja virvoitusjuomia. Lopuksi nousemme ylämäkeen profeetta Eliaksen luostarille, joka sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla 567 metrin korkeudessa saaren keskellä, ja ihailemme henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä Santorinin saarelle. Retkemme päätteeksi näemme yhden maailman kauneimmista auringonlaskuista.

Saatavilla olevat aktiviteetit

20 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Sininen kirkko: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Sininen kirkko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sininen kirkko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.