Sininen Laguuni, Reykjavik

Nauti geotermisestä lämpimästä vedestä ja ihaile samalla Islannin luonnonkauneutta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sininen Laguuni, Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sininen Laguuni, Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sininen Laguuni, Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 746 arvosteluun

Upea matka! Kuljettaja / opas oli ystävällinen ja perehtynyt historiaan ja alueeseen. Hän oli selvillä tapaamisajoista eri pysäkeillä ja myös varasi meidät sisään ja järjesti kaikki rannenauhamme Blue Lagoonissa. Maisemat olivat upeat ja meillä oli paljon mahdollisuuksia ottaa valokuvia jokaisessa kohteessa. Geyser'sissä oli ihana ravintola, jonka saimme onneksi kiinni ennen kuin se oli liian kiireinen. Ruoka oli herkullista ja lihakeitossa oli ilmainen täyttö. Meillä oli myös aikaa vierailla ihastuttavassa leipomossa ja muutamassa islanninhevosessa, koska meillä oli niin hauskaa.

Islanti on maaginen paikka. Mistään kiertueesta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Minne tahansa menetkin, se voi hengittää. Kiertueeni kesti 11 tuntia, mutta se meni ohi. Et ole koskaan nälkäinen. Etkä ole koskaan bussissa pidempään kuin jaksat.

Loistava päivä alusta loppuun. Kuljettajamme oli loistava, hän oli erittäin miellyttävä, informatiivinen ja avulias. Näimme paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja päätimme päivämme Blue Lagoonissa - aivan täydellinen.

Erittäin nautinnollinen koko päivän kiertue. Oppaamme Arnan (Addi), toivottavasti sain sen oikein, oli erittäin asiantunteva ja teki päivästä niin nautinnollisen. Paljon aikaa kävellä jokaisella pysäkillä.

Kuljettaja erittäin informatiivinen ja mielenkiintoinen kertoi meille paljon Islannista ja sen kulttuurista. Nautin todella hienosta ulkoilupäivästä