Lisää päivät

Sininen Laguuni, Reykjavik

Nauti geotermisestä lämpimästä vedestä ja ihaile samalla Islannin luonnonkauneutta.

Sininen Laguuni, Reykjavik: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Reykjavik: Sinisen laguunin pääsylippu ja kuljetukset

1. Reykjavik: Sinisen laguunin pääsylippu ja kuljetukset

Matkusta luotettavasti ja turvallisesti Reykjavikin keskustasta maailmankuululle Siniselle laguunille. Valitse joko Premium- tai Comfort-paketti. Rentoudu luonnollisesti lämpimässä vedessä, jota useat kokevat ainutlaatuiseksi elämyksesi, ja joka on taatusti unohtumaton osa Islannin matkaasi, Lähtöjä sekä Reykjavikiin että pois on saatavilla tihein väliajoin, joten voit tutustua nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Sininen laguuni perustettiin vuonna 1976 lähellä toimineen lämpövoimalan ansiosta Tämän jälkeen kylpijät löysivät vesien upeuden ja levittivät piidioksidia sisältävää mutaa iholleen. Muta tunnetaan parantavista terveysvaikutuksistaan. Laguunin ympärillä sijaitsee sammalen peittämä laavakenttäalue, jotka muodostavat upean maiseman. Huippuluokan kylpylätilat tämän maiseman kanssa tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen. Valittavanasi on kaksi eri vaihtoehtoa, joiden avulla voit rentoutua. Elämyksesi päätyttyä palaat Reykjavikiin. Lippusi oikeuttaa meno-paluumatkaan ja lippu on avoin, joten voit käyttää sitä joustavasti millä tahansa Sinisen laguunin kuljetuslähdöllä.

Reykjavik: Kultainen kierros, Kerid ja Sininen laguuni

2. Reykjavik: Kultainen kierros, Kerid ja Sininen laguuni

Koe Islannin kaksi suosituinta nähtävyyttä, Kultainen kierros ja Sininen laguuni, yhden päivän aikana mukavalla ja kätevällä pikkubussikierroksella. Lähde liikkeelle Reykjavikista ja suuntaa ensin Thingvellirin kansallispuistoon, jossa Euraasian ja American mannerlaatat yhdistyvät. Ihaile upeaa järvien täyttämää aluetta hyppien mannerten rajoilta toisille, ja näe paikka jossa Islannin parlamentti sijaitsi 930-1798. Suuntaa seuraavaksi Geysirin kuumalle lähteelle. Jopa 200-asteisiksi kuumenevat lähteet tunnetaan Strokkurin geysiristä, joka purkautuu ja sylkee kiehuvaa vettä jopa 30 metrin korkeuteen muutaman minuutin välein. Geysir-alueella voit halutessasi napata syötävää, jonka jälkeen voit suunnata Gullfossille, joka on Islannin upein vesiputous.  Näe myös Keridin vulkaaninen kraatteri, joka peräisin yli 3000 vuotta vanhan tulivuorenpurkauksen seurauksena. Katsele alas syviin sinisiin vesiin, jota ympäröi punaiset kivet. Kierros päättyy pysähdyksellä yhdellä Islannin tunnetuimmista kohteista, Sinisellä laguunilla. Nauti geotermisistä vesistä ja mutanaamiosta. Rentouduttuasi upeissa maisemissa ja vedessä, suuntaat takaisin Reykjavikiin.

Reykjavikista: Pääsy Blue Lagoonille meno-paluukuljetuksella

3. Reykjavikista: Pääsy Blue Lagoonille meno-paluukuljetuksella

Matka yhteen maailman ihmeeseen alkaa Reykjavíkista, jossa Smartbus hakee sinut hotelliltasi tai majoituksestasi ja kuljettaa Blue Lagoon -kohteen bussiasemalle. Matkusta täältä 45 minuuttia ylellisellä bussilla Blue Lagoonille ohittaen historialliset laava-alueet Reykjanes UNESCO Global Geoparkin ihmeelliseen maailmaan. Saapuessasi kävele 300 metrisen laavakäytävän läpi pääalueen sisäänkäynnille. Sisäänkirjautumisesi jälkeen saat pyyhkeen ja elektronisen rannekkeen, jolla pystyt avaamaan kaappisi ja maksamaan ilman käteistä vierailusi aikana. Suihkun ja uimapukuun vaihdon jälkeen astu legendaariselle siniselle vedelle. Kattaen 8700 neliömetriä geotermistä merivettä, laguuni avaa hyvinvoinnin uudet ulottuvuudet tuoden harmoniaa luonnon muuttuvilla voimilla. Nauti mineraalirikkaasta Blue Lagoonin lämmöstä ja tutustu paikan päällä oleviin palveluihin kuten saunaan, höyryhuoneeseen, hierontavesiputoukseen sekä nauti virvokkeista ja kasvonaamioista vedessä. Kuljeskele, kellu, nautiskele, ota kuvia, meditoi — nauti laguunista täysillä. Blue Lagoon Comfort -sisäänpääsyysi kuuluu yksi ilmainen omavalintainen juoma laguunin allasbaarissa. Valikoimassa mehuja, smoothieita, virvoitusjuomia ja vahvempia juomia. Hintaan kuuluu myös piidioksidi-mutanaamio altaan kasvonaamiobaarissa. Tunne kuinka raikkaus ja säteily palaavat ihollesi kun piidioksidi — laguunin ikoninen parantava voima — puhdistaa ja vahvistaa sinua. Kasvonaamiobaarista löydät myös naamioita, jotka koostuvat Blue Lagoonin muista luonnon elementeistä kuten levät, mineraalit ja laava. Veden virkistävien voimien jälkeen vieraile kahvilassa, jos tarvitset kevyen ja ravitsevan aterian. Ateriavaihtoehtoihin kuuluu salaatteja, voileipiä ja sushia. Vaihtoehtoisesti voit kokea vuosisatoja vanhan laava-alue kuljeskellen sen kävelyreittejä pitkin. Palaa kokemuksesi jälkeen bussilla takaisin Reykjavíkiin. Hyppää sitten takaisin Smartbussiin terminaalissa päästäksesi takaisin majoitukseesi.

Reykjavikistä Siniselle laguunille: Meno-paluukuljetus

4. Reykjavikistä Siniselle laguunille: Meno-paluukuljetus

Matkasi alkaa Reykjavikin keskustassa sijaitsevasta BSI-bussiterminaalista. Ajomatka Reykjavikista Blue Lagoonille kestää noin 50 minuuttia ja se on vaikuttava. Voit ihailla muun muassa Reykjanesin niemimaan laavaa. Sinisellä laguunilla voit rentoutua rauhassa sinisissä vesissä. Kun olet nauttinut laguunin antimista, hyppää takaisin bussiin kohti Reykjavikia (50 minuutin ajomatka) tai Keflakin kansainväliselle lentoasemalle (20 minuutin ajomatka)* iltapäivälentoasi varten. *Saat bussin aikataulun kyytiin noustessasi.

Reykjavikista tai Keflavikista: Kuljetus Siniseen laguuniin

5. Reykjavikista tai Keflavikista: Kuljetus Siniseen laguuniin

Rentoudu ja nauti mukavasta kuljetusratkaisusta kuuluisalle Siniselle laguunille, lähtien joko Islannin pääkaupungista Reykjavikista tai Keflavíkin kansainväliseltä lentokentältä. Matka Reykjavikista Siniselle laguunille sisältää ilmaisen bussiyhteyden hotellillesi, majatalollesi tai lähimmälle bussipysäkille. Jos jatkat matkaa edelleen Keflavikin kansainväliselle lentokentälle, ota huomioon, että matka laguunilta Keflavikiin kestää noin 20 minuuttia.

Reykjavikista: Tulivuoret ja Sininen laguuni -päiväretki

6. Reykjavikista: Tulivuoret ja Sininen laguuni -päiväretki

Päivitys 9. elokuuta: Litli-Hruturissa uuden laavan virtaaminen on ainakin toistaiseksi pysähtynyt. Alue kytee edelleen, ja siellä on kiehtovaa vierailla. Nauti vuoristonäkymistä Kleifarvatn-järvellä ja vaella Litli Hrutur -tulivuoren purkautuvalle tulivuorelle tällä päiväretkellä Reykjavikista. Voit valita nouto- ja jättöpaikan. Rentoudu vaelluksen jälkeen kylpemällä Sinisessä laguunissa ja nauttimalla ilmaisen juoman. Aloita seikkailusi noutamalla sinut Reykjavikista ja suuntaa kohti Reykanesin niemimaata. Kurkista ikkunasta sammaleisten laavakenttien, geotermisten kenttien, kalastajakylien, henkeäsalpaavien rannikkokohteiden ja vuoristojärvien maisemiin. Tutustu kuumiin lähteisiin ja Kleifarvatn-järven mustaan basalttirantaan. Heinäkuussa 2023 Reykjanesin kukkuloilla avautui uusi vulkaaninen halkeama. Vaella vuonna 2022 tapahtuneen purkauksen paikkojen ohi Merdalir-tulivuoren Geldingadalurin laaksossa. Vaellus kestää noin 2 tuntia molempiin suuntiin yleensä tasaisessa maastossa. Et kuitenkaan kadu vaivannäköä, sillä sinut palkitaan upealla luonnonvoiman näytöksellä. Tästä uudesta halkeamasta pursuava laava kasaantuu päällekkäin, mikä tarkoittaa, että uusi kraatteri kasvaa tunneittain. Täällä syntyy uusi vuori. Todista, kuinka vastamuodostunut vihreä laava laskeutuu tulivuoresta vanhaan laavasammaleeseen ja kiviin. Unohtumattoman kokemuksen jälkeen vaella vielä kerran takaisin alas laaksoon. Luusi saattavat olla väsyneet, joten päivän päättäminen rentoutumiseen Sinisessä laguunissa on täydellinen lääke. Anna lämpimän parantavan geotermisen veden pehmentää lihaksesi ja sielusi tulivuorikokemuksen jälkeen.

Kultainen kierros ja Blue Lagoon -pienryhmäkierros

7. Kultainen kierros ja Blue Lagoon -pienryhmäkierros

Lähde minibussiretkelle Kultaiselle kierrokselle enintään 18 osallistujan ryhmässä. Näe luonnonilmiöitä, kuten   geysireitä, vesiputouksia, järviä ja paljon muuta. Vieraile Thingvellirissä, historiallisella maamerkillä ja paikassa, jossa Islannin kansanyhteisö perustettiin. Käytä mahdollisuus vierailla paikassa, josta on maailman paras näkymä Atlantin keskiselänteelle. Näe, kuinka Strokkur syöksee vettä jopa 20 metrin korkeuteen purkautuessaan 3-4 minuutin välein. Ohita uinuva Geysir. Katsele seuraavaksi Gullfossia, jota pidetään Islannin 30 000:sta vesiputouksesta kauneimpana. Pysähdy nauttimaan lounasta. Matkaa sitten Keriðille, upealle kraatterijärvelle, joka on täynnä sinivihreää vettä ja sitä ympäröivät karut mustat ja syvänpunaiset rinteet. Päätä päivä Blue Lagoonissa, jossa pääset nauttimaan kylpemisestä rentouttavassa geotermisessä vedessä.

Reykjavík: Laguuni, Sininen laguuni, ja Aurora Tour

8. Reykjavík: Laguuni, Sininen laguuni, ja Aurora Tour

Hyödynnä lyhyestä Islannin-matkasta kaikki irti yhdistetyllä Kultaisen ympyrän, Sinisen laguunin ja revontulien kiertomatkalla, joka lähtee Reykjavikista. Vietä maaginen päivä kulkien vesiputousten, kraattereiden ja luonnonaltaiden läpi ja ihaile sitten ikonisia revontulia yöllä. Nouto hotellilta ja aloita päivä vierailemalla kolmessa Golden Circle -nähtävyydessä. Tutustu Unescon maailmanperintökohteeseen Thingvellirin kansallispuistoon, todista useita purkauksia Geysirissä ja poikkea Gullfossin vesiputouksella, joka on voimakas moniputouksinen vesiputous. Katsele 3 000 vuotta vanhaa tulivuoren kraatteria Keriðin kraatterijärvellä ja siirry sitten kuuluisaan Siniseen laguuniin. Tutustu ainutlaatuiseen lämpökylpylään, jossa on laaja geoterminen allas, saunoja, höyrysauna ja allasbaari. Saat pääsylippusi sekä pyyhkeen, kasvonaamion ja ilmaisen juoman. Vietä noin 90 minuuttia vapaa-aikaa rentoutumiseen ja illalliselle omalla kustannuksellasi ja lähde sitten illalla revontulimetsästysretkelle. Matkusta kauas kaupungin rajojen ulkopuolelle etsimään pimeyttä ja pilvetöntä taivasta. Lämmitä itseäsi odotellessasi kuumalla kaakaojuomalla. Ajele muutamaan eri paikkaan etsimään revontulia. Löydä ne kimaltelemasta yötaivaalla lumoavissa vihreissä sävyissä. Anna oppaasi auttaa sinua valokuva-asetusten kanssa täydellisen kuvan saamiseksi ja jätä sinut sitten takaisin kaupunkiin.

Sininen laguuni ja revontulet -kierros pääsylipun kanssa

9. Sininen laguuni ja revontulet -kierros pääsylipun kanssa

Lepoudu kylpemällä Sinisessä laguunissa tällä päiväretkellä Reykjavikista. Matkusta Wi-Fi-yhteydellä varustetussa ja ilmastoidussa bussissa ja pakene kaupungin valosaastetta, jotta voit nähdä häikäisevät revontulet. Nouto kätevästi sijaitsevasta kokouspaikasta Reykjavikissa. Istu alas ja nauti maisemista matkalla Siniseen laguuniin. Pulahda tämän geotermisen lähteen mineraalipitoisissa vesissä. Nauti näköaloista ja juo drinkki vedessä olevasta baarista. Hemmottele itseäsi silikamuta-naamiolla 4 tunnin laguunissa olon aikana. ennen revontuliretken aloittamista. Hyödynnä oppaasi vuosikymmenten kokemusta säämallien analysoinnista, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet. Kuuntele kiehtovaa ääniopasta, kun matkustat Islannin erämaassa etsimässä salaperäistä ja maagista revontulien ilmailmiötä. Palaa Reykjavikiin retken päätteeksi.

Reykjavík: Kultainen kierros & Blue Lagoonin vierailu

10. Reykjavík: Kultainen kierros & Blue Lagoonin vierailu

Lähde koko päivän retkelle Kultaiselle kierrokselle tutustuaksesi Islannin ikonisimpiin paikkoihin ja rentoutuaksesi sitten Blue Lagoonin vesissä. Matkusta mukavalla bussilla, josta löytyy jokaiselle matkustajalle WiFiin yhdistetyt tabletit, jotka tarjoavat jatkuvalla syötöllä olennaista tietoa GPS-synkronoidun äänioppaan kautta. Nauti vähintään 45 minuutin pysähdyksistä tärkeimmissä paikoissa, mikä antaa sinulle runsaasti aikaa ihastella luontoa ja ottaa kuvia. Lähde matkaan Reykjavikista ja aja sitten noin 45-60 minuuttia vieraillaksesi Thingvellirin laaksossa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde, jossa sijaitsee myös Islannin suurin makeavetinen järvi. Jatka geysirpuistoon, joka on täynnä höyryäviä geotermisiä lähteitä. Ihaile Strokkur-geysiriä sen sylkiessä vettä 35 metrin korkeuteen. Näe sitten Gullfossin upea vesiputous, jonka kautta jäätikön sulamisvedet syöksyvät 32 metrin matkan alas kanjoniin. Aja sitten takaisin pääkaupunkiin pitääksesi 30 minuutin tauon Reykjavikissa ennen kuin suuntaat jälleen matkaan ajaaksesi 45 minuuttia Blue Lagoonille. Kylve mineraalirikkaassa vedessä, rentoudu nähtävyyksien täyteisen päiväsi jälkeen ja mietiskele tämän saaren luonnon kauneutta. Nauti unohtumattomasta elämyksestä.

Saatavilla olevat aktiviteetit

31 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Sininen Laguuni, Reykjavik: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sininen Laguuni, Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sininen Laguuni, Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 6 293 arvosteluun

Nouto oli ajoissa, meidän piti vain kävellä BSI-bussiterminaaliin, joka oli noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Ajomatka siniselle laguunille on kaunis, kun tiet ovat sammaleen peittämän laavan ympäröimiä. Kun olet siellä, sinulle annetaan ranneke kaappeja varten ja astut pukuhuoneisiin. Kaapit olivat hieman hämmentäviä käyttää, varmista, että olet tarkistanut, että se on varmasti lukittu! Sininen laguuni itsessään on hämmästyttävä ja erittäin lämmin ja rentouttava. Hintaan kuului juoma ja valittavana oli olutta, viiniä, siideriä ja virvoitusjuomia. Tutustuimme saunoihin ja höyrysaunoihin ja laguunin eri osiin sekä teimme kasvonaamioita. Sanoisin, että et tarvitse 3 tuntia pidempään siellä. Paluumatkalla kuljettaja kysyi, missä me kaikki yöpyimme, ja teki pysähdyksiä ympäri kaupunkia, jotta sinun ei tarvitse mennä takaisin linja-autoasemalle. Se oli hieno iltapäivä.

Saavuimme BSI-terminaaliin lähtöä varten hyvissä ajoin ja bussi lähti ajallaan. Meille kerrottiin viimeisestä bussista takaisin ja vietimme upeat 2 tuntia Blue Lagoonissa. Harmi vain, ettei se olisi voinut olla enää pidempään. Bussi lähti nopeasti klo 8.15, joten hyvä idea lähteä ulos hieman aikaisemmin, jos mahdollista.

Erittäin mukava laguuni. Erittäin mukava henkilökunta, juomat laguunibaarissa ovat hinnoiteltuja. Ehdottomasti kokemuksen arvoinen. Mutanaamari on myös erittäin hyvä. Vesi on lämpimissä paikoissa noin 38°, mutta näin ei ole kaikkialla, joten voit valita oman lämpötila-alueen.

Retki, nähtävyydet ja opas Jonas olivat mahtavia! Ainoa miinus epämukavasta bussin penkistä. Suosittelen!

Koko retki oli aivan mahtava, suosittelen lämpimästi!