Tekemistä kohteessa
Sintra (alue)

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Sintra (alue): usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sintra (alue) parhaat nähtävyydet?

Kohteen Sintra (alue) parhaat nähtävyydet ovat:

Sintra (alue): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sintra (alue)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sintra (alue) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 475 arvosteluun

Hieno kiertue! Yhteensä aikaa oli 10 tuntia. Matkaopas puhui hienoa englantia ja hienoa italiaa. Jos haluat mennä Sintraan, tarvitset 100% oppaan. Alue on aivan liian monimutkainen. Tämän oppaan tekeminen oli niin helppoa ja ei ollenkaan hämmentävää. Lomalla sinun pitäisi voida rentoutua ja pitää hauskaa. Tällä kiertueella kävi juuri niin. Kiireinen kiireinen päivä, mutta se on kiertue! Suosittelen. Käytin tällä matkalla noin 20 euroa lisää pääsyliinoihin, joten sisäänpääsy ei sisälly hintaan. Ruokaa ei myöskään sisälly hintaan, mutta ei ole pakko syödä, mutta suosittelen syömään linnassa, koska olet niin väsynyt näin pitkän päivän jälkeen.

Liikkumiseen käytin CityMapperia, joka antoi minulle vaihtoehdot bussin ja metron välillä. Oli muitakin vaihtoehtoja, kuten sähköskootteri ja raitiovaunu, joita en käyttänyt. Matkapassin käyttö oli erittäin kätevää, ja se antoi minulle ilmaisen pääsyn muutamiin turistikohteisiin, mikä oli erittäin hyödyllistä. Jos matkustat budjetilla etkä halua kuluttaa rahaa kuljetuksiin, tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Kortti aktivoituu heti, kun käytät sitä bussissa/raitiovaunussa/junassa. Se on voimassa vain Lissabonissa, etkä voi käyttää sitä matkustamiseen muihin kaupunkeihin, kuten Faroon tai Algaveen.

Mario oli hämmästyttävä opas, joka yhdisti historiallisen taustan, vähän tunnetut tosiasiat ja komedian, jotta kiertueemme ei unohdu. Varhainen alku oli järkevää, kun voitimme väkijoukot Pena Palacessa ja vaihtoimme paikkoja näiden matkailijoiden kanssa Sintran keskustaan nappaamaan rento lounas. Näkymät Cabo da Rocaan olivat upeita, mutta CasCais todella täydensi kokemuksen. Kaunis rantakaupunki, jossa on uskomattomia mereneläviä ja nähtävyyksiä. Erittäin suositeltava päiväretki ja ole valmis ottamaan askeleesi!

We had Igor as our guide and he was awesome. He told a good amount about the places we visited and gave us good recommendations. We also visited a very nice farm restaurant for a lunch. Everything went smoothly and I really enjoyed my day!

Hyvin järjestetty retki. Opas Igor on hyvin perehtynyt kohteisiin ja puhuu hyvää englantia. Retkellä jäi aikaa myös omatoimiseen kiertelyyn.