Sintra

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Sintra

Sintran seitsemän parasta nähtävyyttä

Sintra on Lissabonin lähellä sijaitseva kaunis rannikkokaupunki, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa, vierailitpa siellä sitten osana laajempaa Portugalin matkaa tai et.

 • Seteais-palatsi

  1. Seteais-palatsi

  Tässä 1700-luvulta peräisin olevassa historiallisessa palatsissa sijaitsee nykyään hotelli. Palatsin mäeltä avautuu upeat näkymät maurilaislinnaan ja Pena-palatsille.

 • Maurien linna

  2. Maurien linna

  Tämä upea keskiaikainen linna on yksi syy sille, että alue on UNESCOn maailmanperintökohde. Linnan alue tarjoaa ympäri vuoden hyvät puitteet kaupungin vilskeestä pakenemiselle.

 • Quinta da Regaleira

  3. Quinta da Regaleira

  Tämä henkeäsalpaava kartano on kuin suoraan Tim Burtonin elokuvista! Se tunnetaan kaivomaisista portaikkotorneista sekä akvaariosta.

 • Pena-palatsi

  4. Pena-palatsi

  Tämä värikäs rakennus on vaikuttavimmillaan aurinkoisena päivänä, jolloin sen keltainen, vaaleanpunainen ja terrakottanvärinen julkisivu on upeimmillaan. Aikuisten lippu palatsiin ja puistoon maksaa 14 euroa.

 • Monserrate-palatsi

  5. Monserrate-palatsi

  Eksoottinen huvila ja sen trooppiset puutarhat ovat vierailemisen arvoinen kohde kuumanakin päivänä. Voit käydä kierroksella myös minijeepillä, mikäli haluat lepuuttaa jalkojasi.

 • Sintra-vuoret

  6. Sintra-vuoret

  Serra de Sintrana tunnettu 16-kilometrinen vuorijono on suosittu kiipeilijöiden keskuudessa. Myös kävelijät ja retkeilijät viihtyvät vuoren länsiseinustalla lämpimän ilta-auringon aikaan.

 • Praia da Adraga

  7. Praia da Adraga

  Paikallisten suosima kaunis ranta on äänestetty useasti yhdeksi Portugalin parhaista. Muihin rantoihin verrattuna hieman kauempana keskustasta sijaitseva Praia da Adraga on myös surffaajien suosikki!

Suunnittele vierailusi

 • Paras matkustusaika

  Sintrassa on hyvä sää ympäri vuoden. Paras matkustusaika lienee kuitenkin kevät ja syksy, jolloin voi välttää kesäsesongin ruuhkat sekä kuumimmat helteet.

 • Matkan suositeltu kesto

  Sintran merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä muutamassa päivässä. Varaa lisäpäiviä sen mukaan kuinka paljon haluat rentoutua rannalla.

 • Lissabonista Sintraan

  Sintrassa voi vierailla vaivattomasti myös Lissabonista käsin, sillä kaupunkien välinen junayhteys on nopea, säännöllinen ja edullinen. Lissaboniin verrattuna Sintra on historiallisempi ja rauhallisempi kohde, jonka rannat ovat erityisen kauniita. Voit toki vuokrata myös auton kohtuulliseen hintaan - varauksen tekeminen verkossa on edullisinta ja kätevintä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Portugali
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +351
 • Paras aika vierailla
  Sintrassa on korkeuseron ja runsaan kasvillisuuden vuoksi hieman Lissabonia viileämpää, joten kesäkin on hyvä aika vierailla. Arkipäivisin nähtävyyksillä vieraileminen on miellyttävämpää, ja lisäksi kapeiden katujen liikenneruuhkat ovat silloin pienempi ongelma.

Sintra: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Sintra? Clicca qui per la lista completa.

Sintra : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 809 arvosteluun

Opas osasi kertoa hyvin ja erittäin mielenkiintoisesti paikkojen historiasta. Suhteellisen tiukka aika-taulu, ja päivä venyi reilut puolituntia alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta se oli etukäteen meidän ryhmäläisten kanssa sovittu, jotta ehtisimme paremmin tutustua kohteisiin. Maisemat vailla vertaa. Sintra oli tukossa turisteista joten aitoa tunnelmaa ei löytynyt. Hinnat luonnollisesti kovat. Penan palatsi upea, mutta se myös tupaten täynnä turisteja. Olisin kaivannut palatsiin sisälle opasta hienoine tarinoineen, mutta olimme siellä hänen kanssaan ainoastaan ulkotiloissa.

Mielenkiintoinen reissu maailmanperintökohteeseen.

Kannattaa tehdä opastettu matka. Retki oli hauska ja mielenkiintoinen. Näkee ja kuulee paikoista paljon kerralla. Pääsee näkemään paikkoja, jotka muuten ohittaisi kuten Quinta da Regaleiran puiston maanalaisen tornin. Päivän aikana näki paljon ja käveltiin reippaasti. Henkilöautossa matka sujui jouhevasti. Suosittelen.

Retki oli ok, sää olisi saanut olla parempi. Euroopan mantereen läntisemmällä pisteellä ei juurikaan erottanut rantaviivaa. Jossain kohtaa olisimme halunneet pysähtyä kuvaamaan mahtavia Atlantin aaltoja.

Absolutely fabulous tour - mahtava retki

Opas (John) oli oikein mukava ja asiantunteva opas. Tätä retkeä voin suositella kaikille. Our guide (John) was very professional and nice. This tour can be recommend to everyone. Thanks a lot!

There was a great tour in five hours - a lot of history, culture and many more things. Special thanks to our great guide Agnes and our driver Paolo.