Pääsylippu

Sintra: Penan palatsin ja puiston sisäänpääsylippu

Sintra: Penan palatsin ja puiston sisäänpääsylippu

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 14 € per henkilö

Ihastele Penan palatsia, yhtä Portugalin upeimmista nähtävyyksistä. Palatsi edustaa 1800-luvun romanttista tyyliä seisten korkealla kalliolla, Sintran vuorten toiseksi korkeimmalla kohdalla.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Lippujen vahvistus 48 tunnin sisällä
Saat maksun jälkeen varausvahvistuksen kierroksen järjestäjältä.

Elämys

Kohokohdat
 • Ihaile Sintran kauneutta yhdellä alueen korkeimmista kukkuloista
 • Hämmästele 1800-luvun romanttista arkkitehtuuria
 • Tutustu Penan puistoalueen metsiin ja luonnonkauneuteen
 • Säästä aikaa kätevällä ohita jonot -sisäänpääsyllä
 • Ota valokuvia ikimuistoisista kohteista
Koko kuvaus
Palatsi sijaitsee Penan puiston itäisessä osassa, jonka läpi sinun tulee kulkea saavuttaaksesi paroni Eschwegen rakentaman jyrkän rampin, jonka kautta linnamaiseen rakennukseen pääsee. Itse palatsi koostuu kahdesta siivestä: Pyhän Hieronymuksen veljeskunnan entisestä emanuelintyylisestä luostarista ja Ferdinand II:n 1800-luvulla rakennuttamasta siivestä. Näitä siipiä ympäröi kolmas arkkitehtoninen rakennelma, joka on fantastinen versio mielikuvituksellisesta linnasta, jonka muureilla voi kävellä ja siihen sisältyy vartiotorneja, sisäänkäyntitunneli ja jopa laskusilta. Vuonna 1838 kuningas Ferdinand II hankki entisen Hieronymuksen Our Lady Pena -luostarin, jonka kuningas Emanuel I oli rakennuttanut vuonna 1511 mäelle Sintran yläpuolelle. Rakennus jäi tyhjilleen vuonna 1834, jolloin uskonnolliset veljeskunnat tukahdutettiin Portugalissa. Munkkiluostari koostui itse luostarista ja sen ulkorakennuksista, kappelista, sakastista ja kellotornista, jotka muodostavat nykypäivänä Penan palatsin pohjoisen osan, joka tunnetaan vanhana palatsina. Kuningas Ferdinand aloitti kunnostamalla entisen luostarin, joka ajan historiallisten lähteiden mukaan oli erittäin huonossa kunnossa. Hän kunnosti koko ylemmän kerroksen korvaten kaikki 14 munkkien käyttämää kammiota isommilla huoneilla ja kattaen ne holvikatoilla, jotka ovat edelleen nähtävissä. Suunnilleen vuonna 1843 kuningas päätti laajentaa palatsia rakentamalla uuden siiven (uusi palatsi) vielä isommilla huoneilla (suuri sali on hyvä esimerkki tästä) ja pyöreän tornin uusien keittiöiden viereen. Rakennustöitä ohjasi paroni Eschwege. Vuoden 1994 korjaustöiden aikana alkuperäiset värit palautettiin palatsin ulkokuoreen: entisestä luostarista tuli vaaleanpunainen ja uudesta palatsista okranvärinen. Muuttaessaan entisen luostarin linnamaiseksi asuinpaikaksi, kuningas Ferdinand osoitti ottaneensa vahvasti vaikutteita saksalaisesta romantiikasta ja hän luultavasti löysi tämän inspiraation Stolzenfelsin ja Rheinsteinin linnoista Rein-joen rannalta, sekä Babelsbergin palatsista Potsdamista. Nämä rakennustyöt Penan palatsissa päättyivät 1860-luvun puolessa välissä, mutta rakennustöitä on jatkettu sen jälkeenkin palatsin sisätiloissa. Kuningas Ferdinand määräsi myös Penan puiston istutettavaksi palatsia ympäröiville alueille ajan romanttisten puutarhojen tyyliin. Puistosta löytyy mutkittelevia polkuja, paviljonkeja ja kivipenkkejä, jotka on sijoiteltu eri paikkoihin reittien varrelle, sekä puita ja muita kasveja, jotka ovat peräisin maailman eri kolkista. Näin kuningas käytti hyödyksi Sintran kukkuloiden leutoa ja kosteaa ilmastoa luodakseen kokonaan uuden ja eksoottisen puiston, josta löytyy yli 500 eri puulajia. Penan palatsi nimettiin kansallismonumentiksi vuonna 1910 ja se muodostaa osan Sintran kulttuurillista maisemaa, joka on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1995.
Sisältää
 • Pääsylippu puistoon ja Penan palatsiin
 • Sisäänkäynti Edlan kreivitärmökille
 • Online-varausmaksu
 • Nouto- ja paluukuljetus hotellillesi
 • Ruoat ja juomat
 • Opastettu kierros
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Pääset Pena Palaceen autolla Lissabonista: Jos ajat Sintraan, käänny IC19:ään (Lissabonista), IC30:een (Mafrasta) tai EN9:ään (käänny pois A5-moottoritieltä Cascaisiin). Kun saavut kaupungin historialliseen keskustaan, näet pystysuoran kyltin, joka näyttää tien Penaan (3,5 km). GPS-koordinaatit: 38º 47' 16.45" N 9º 23' 15.35" W Julkinen liikenne Lissabonista Sintraan: Junalla (Comboios de Portugal) – Ota Sintra-linja, jonka lähtöasemat ovat Estação do Oriente, Estação do Rossio tai Estação de Entrecampos. Bussilla Sintrasta (historiallinen keskusta) Penan kansallispalatsiin: Ota Scotturb-bussi nro 434, joka kulkee rautatieasemalta Penan palatsiin. Huomaathan, että Pena Parkin sisäänkäynnin pysäköintipaikkoja on rajoitetusti ja ne ovat lisämaksullisia. Palatsiin asti ei ole parkkipaikkoja.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Liput ovat voimassa valittuna päivänä ja kellonaikana, etkä pääse palatsiin ennen tai jälkeen sitä. GetYourGuide-seteli ei ole lippusi, etkä voi käyttää sitä palatsiin pääsemiseen. Saat virallisen lipun erillisessä sähköpostissa
 • Tällä lipulla voit ohittaa jonot lipputoimistoon. Saatat vielä joutua odottamaan jonossa palatsiin pääsemiseksi
 • Parques de Sintran kauden aukioloajat: 24.-25.12. ja 1. tammikuuta - suljettu koko päivän. 31. joulukuuta klo 15.00 ja 2.-3. tammikuuta klo 10.00 - 13.00, viimeinen sisäänpääsy keskipäivällä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 /5

perustuen 3976 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  3,9/5
 • Palvelu
  4,2/5
 • Organisointi
  4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ostimme liput verkosta ollessamme junassa Sintraan, koska olimme huolissamme jonoista. Helppo ostaa ja nopea sisäänpääsy skannaamalla puhelimen viivakoodi. Lippuja voi hakea sähköpostitse (pdf) tai lataamalla sovelluksen puhelimeesi. Pena Palace ei ole kovin kiireinen helmikuun arkipäivänä, joten olisimme voineet vain ostaa lippuja sisäänkäynniltä, mutta jos matkustat viikonloppuna tai lomakauden aikana, se säästää aikaa ostaa lippusi etukäteen. Se on syytä maksaa ylimääräistä, jos haluat katsoa palatsin sisäosaa, etenkin kun näet kuinka alkuperäinen luostaritalo muutettiin kuninkaalliseksi residenssiksi. Emme ymmärtäneet, että se on niin suuri sivusto, joten meillä ei ollut aikaa tutustua laajoihin kohteisiin. Mene kaksi päivää, jos haluat nähdä Sintran kunnolla.

Lue lisää

2. maaliskuuta 2020

Palance ja puutarha olivat uskomattomia, kuten monet muutkin sivustot alueella. Yksi kommentti, jonka haluaisin tehdä, olisi avuksi, jos he voisivat olla selvempiä, että Googlen kautta lippua ostettaessa saatu tosite on todellinen lippu eikä "tosite", joka on vaihdettava lippuun jossain paikallisessa " kohtaamispaikka "ennen kuin pääset sisään. Vietin paljon aikaa huolissaan siitä, kuinka päästä sinne "kohtauspisteeseen", kun minun täytyi vain skannata lippu sisäänkäynniltä. Älä huoli ... tämä vain toimii eikä mitään lisävaihetta ole.

Lue lisää

16. helmikuuta 2020

A cold but lovely day. Please note the journey from the station is a bit long, so if you have booked a slot. I will advise you arrive at least 50 minutes early, I missed mine because I didn't realise how the distance between the station and the palace was. If you do end up getting there too early, you have the opportunity to explore the palace grounds. I still had a lovely time even though I didn't get to see the interior.

Lue lisää

13. huhtikuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 79596