Suosittelemamme elämykset kaupungissa Skaleta

Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

1. Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

Lähde ryhmämatkalle Rethymnosta vierailemaan Kreetan viehättäviin muinaisiin kyliin. Vieraile viehättävässä Spilin kylässä, tutustu Agia Galinin luoliin ja nauti Matalan hiekkarannasta, ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua omatoimisesti. Aloita nouto hotelliltasi ilmastoidulla bussilla ja tee ensimmäinen pysähdys Spilin kylässä, jossa sinulla on 1 tunti vapaa-aikaa. Kävele mukulakivikaduilla kylässä, jossa on tunnetut leijonanpäiset suihkulähteet. Tutustu lukuisiin kauppoihin ja näyteikkunoihin, joissa myydään perinteisiä kreetalaisia tuotteita. Seuraava pysähdys on amfiteatterimaisesti rakennetussa Agia Galinin kylässä. Täällä sinulla on 1,5 tuntia aikaa tutustua kylään. Ihaile näkymiä pienistä, perinteisistä taloista ja satamasta, joka on täydellinen paikka kahvitauolle. Jatka seuraavaksi Matalaan, jossa sinulla on 2,5 tuntia vapaata aikaa nauttia kultaisesta hiekkarannasta. Kun olet ottanut hieman aikaa aurinkoa rannalla, bussi vie sinut takaisin hotellillesi.

Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

2. Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

Koe yksi maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todellinen taivas maan päällä, jonka valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kristallinkirkas vesi ja setripuu ulottuvat koko rannikolle. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa paikassa, Kreetan lounaisosassa. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00. Kierros käydään mukavassa pienryhmässä. Ensimmäinen etappi on Aghia Sofian luola, jossa voit viettää lyhyen tauon. Vieraile luolassa ja nauti halutessasi kahvia tai virvokkeita. Suuntaa seuraavaksi kohti Elafonissia. Matkalla voit nähdä pieniä kyliä ja katsella perinteistä välimerellistä maisemaa, sekä Topolian rotkon ympärillä olevaa karua maisemaa. Elafonississa voit viettää neljä tuntia nauttien auringosta sekä rannan tunnelmasta. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin majoituspaikkaasi Kreetaan.

Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

3. Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

Tutustu Santorinin kauniiseen saareen opastetulla päiväretkellä veneellä ja bussilla Rethymnosta. Vieraile Oiran ja Firan viehättävissä kaupungeissa ja käytä vapaata aikaa kierrellä kiemurtelevilla kaduilla ja ihailla maisemia ja upeaa arkkitehtuuria. Aloita matka noutamalla sinut hotellistasi tai tapaamalla suoraan Rethymnon satamassa. Nouse avokattoiselle laivalle ja rentoudu matkan aikana Egeanmeren yli Santorinille. Saavu Santorinin satamaan ja nouse bussiin, joka kuljettaa sinut pohjoiseen Oiaan. Kuule kuljetuksen aikana oppaaltasi mielenkiintoisia faktoja Santorinista, sen historiasta, ominaisuuksista ja salaisuuksista. Oiaan saavuttuasi voit nauttia 2 tunnin vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua viehättäviin kapeisiin katuihin. Käy joillakin upeilla näköalapaikoilla ja ihaile upeita panoraamanäkymiä. Ihaile hienoja esimerkkejä Kykladien arkkitehtuurista valkoisten talojen ja kirkkojen ikonisine sinisine kupoleineen. Jatka seuraavaksi etelään Firan kaupunkiin, Santorinin pääkaupunkiin. Tutustu sen vilkkaisiin katuihin 90 minuutin ajan ja ihaile upeita näkymiä Santorinin kalderalle. Käy pääaukiolla sijaitsevassa ortodoksisessa katedraalissa tai suuntaa jollekin maisemallisista näköalapaikoista. Hyppää lopuksi takaisin bussiin ja matkusta takaisin Santorinin satamaan. Nouse laivaan ja rentoudu paluumatkalla Rethymnon satamaan.

Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

4. Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

Tämä Rethymnosta alkava elämys esittelee sinulle Kreetan luoteispuolella sijaitsevan Gramvousan saaren sekä Baloksen laguunin veneen ja bussin avulla.Aloita matkaamalla bussilla kohti Kissamoksen satamaa. Hyppää aluksen kannelle ja koe risteily, jonka aikana voit pulahtaa uimaan ja käydä linnan luona. Hotellisi lähellä sijaitsevalta tapaamispaikalta aikaisin aamulla alkava kierros sisältää mukavan bussikuljetuksen upeine maisemineen Kissamoksen satamaan. Hyppää aluksen kannelle ja matkaa Gramvousan saarelle noin tunnin risteilyllä. Gramvousaan saapuessasi voit viettää noin 105 minuuttia tutustuen venetsialaislinnoituksen saloihin ja kokea vaikuttavan näköalan sen ylimmästä kohdasta. Jos niin haluat, voit jäädä rentoutumaan aluksen kannelle nauttien kansibaarin ja -ravintolan antimista, tai mennä rentoutumaan rannalle. Kierroksen seuraava etappi on noin 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Baloksen laguuni. Vietä kolmen tunnin pysähdys rannalla rentoutuen. Ihaile vaikuttavia hiekkadyynejä samalla, kun paistattelet päivää, rentoudut auringossa ja polskit vedessä. Elämys päättyy, kun sinut viedään ensin risteillen takaisin Kissamoksen satamaan, ja sen jälkeen lähelle Rethymnon hotelliasi.

Kreeta: Balosin laguuni ja Gramvousan saaren risteily kuljetuksella

5. Kreeta: Balosin laguuni ja Gramvousan saaren risteily kuljetuksella

Lähde risteilylle Kissamosin satamasta Gramvousaan ja Balosin laguuniin. Näe kallioita, rantoja ja kristallinkirkasta vettä ja käy Gramvousan linnoituksessa, josta avautuvat upeat näkymät. Tapaa kuljettajasi Kreetan hotellisi ulkopuolella ja suuntaa Kissamosin satamaan astuaksesi laivaan. Risteile noin tunnin ajan lahdella ohi Gramvousan saaren ja Balosin laguunin, jylhien kallioiden ja syrjäisten rantojen. Purjehdi lopuksi Gramvousan saaren ja lahden päässä sijaitsevan Cape Vouxan välillä. Saavu Gramvousan pieneen satamaan ja nauti luonnon, legendojen ja historian luomasta taianomaisesta ympäristöstä. Näe ranta, jossa on haaksirikko, ja Gramvousan kuuluisa linna, joka on saaren korkein kohta. Vaihtoehtoisesti voit uida Agioi Apostoloin kirkon vieressä olevalla alueella. Kun olet pysähtynyt Gramvousassa, nouse takaisin veneeseen ja suuntaa Balosin laguuniin. Voit valita, haluatko uida turkoosissa vedessä, rentoutua vaaleanpunaisella hiekkarannalla tai ihailla kallioiden ja jyrkänteiden luonnonkauneutta. Lepää sitten rannalla ennen paluuta.

Samariá rotkon vaellus Rethymnonista

6. Samariá rotkon vaellus Rethymnonista

Lähde opastetulle vaellukselle Samarian rotkoon päiväretkellä Rethymnosta tai Hanian kaupungista. Hanki päivittäinen annoksesi liikuntaa, nauti panoraamanäkymistä ja käy uimassa. Tutustu Euroopan pisimpään rotkoon, joka on upean luonnonkaunis alue. Tutustu sen lukuisiin kukkiin ja yrtteihin sekä vuorilta virtaaviin kristallinkirkkaisiin lähdevesiin. Kun olet noussut varhain aamulla majoituspaikkasi lähimmästä pisteestä Rethymnossa tai Hanian kaupungissa, matkusta vuorten halki Omalosin tasangon ohi. Saavutte puuportaille Samariá-rotkon alkupäässä. Voit aloittaa vaelluksen heti tai nauttia aamiaista tavernassa ennen sen aloittamista. Vaella noin 6-7 tuntia ja koe upeat maisemat 16 kilometrin mittaisella kävelyllä. Kun olet lopettanut vaelluksen, sinulla on runsaasti aikaa uida ja nauttia lounasta Agia Roumelin tavernassa.

Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

7. Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

Kiehtova ihana risteily pariskunnalle, ystäville tai koko perheelle.Ota auringonlasku kiinni ilman rajoja! Me noutaa sinut hotellilta ja kuljetus Heraklion satamaan, jossa löydät oppaasi ja ryhmä.Purjehdus 2 tuntia kunnes Santorini ja sitten otamme bussit, jotka siirtävät teidät kuuluisimmat kylät saarella, Oia ja Fira voit viettää 4 tuntia molemmissa kylissä, katsellen täydellistä näkymää, tutkimalla, syöminen, ostokset ja kävelyä around.After menette tapaamispaikka purjehdit takaisin Heraklion.Take niin monta kuvaa kuin voit päässä kuvankaunein saari Kreikassa.

Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

8. Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

Aloitat päiväsi kulkemalla tietä Askifoun kauniille ylätasangolle, jossa voit jo nyt tuntea erilaista tunnelmaa kuin vilkkaalla rannikolla. Pysähdy pienessä kylässä kahvitauolle ja nauti maalaiselämän tunnelmasta ennen kuin suuntaat kohti Kreetan etelärannikkoa. Matkalla avautuu upea näkymä Imbrosin rotkoon ja Libyanmerelle. Saavut Chora Sfakionin satamaan, jossa sinua odottaa yksityinen taksivene. Kun olet ajanut kristallinkirkkaan meren yli, saavut pian Loutron kalastajakylään - yksikään auto, mopo tai kuorma-auto ei häiritse hiljaisuutta. Tämä pieni kylä on yhteydessä ulkomaailmaan vain kaksi kertaa päivässä lauttayhteydellä, ja siksi se on yleinen salaisuus ihmisille, jotka etsivät muutaman päivän rauhaa. Nauti ajasta kauniissa pienissä lahdissa uiden, kävellen tämän kauniin paikan kapeilla kaduilla tai rentoutuen pienessä kalatuvassa sataman äärellä. Iltapäivällä taksivene vie sinut takaisin sivistykseen ja bussi vie sinut pohjoisrannikolle ja hotelliisi.

Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

9. Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

Maaginen Kournas-järvi on yksi Kreetan kiehtovimmista kohteista, ihmeellinen luonnon aarre, joka tarjoaa paljon koettavaa. Ensivaikutelma järvestä on ällistyttävä, sillä sen uskomattomat siniset sävyt ympäröivät vihreää kasvillisuutta ja Valkoisten vuorten vaikuttavia kallioisia kukkuloita. Kournas-järvi on ihanteellinen paikka iltapäiväkävelylle tai päiväretkelle lähistöllä. Paikka sopii erinomaisesti kävelyretkiin ja kukkien poimimiseen, kun taas lapsille suurin hauskuus on polkuveneellä järven ympäri ajelu. Aja polkuveneellä järven vesillä, ui ja nauti ateria yhdessä pienistä tavernoista. Tarkkaile ankkoja ja ruoki niitä. Kournas-järvellä on paljon ankkoja ankanpoikasineen, ja kun ne kaikki alkavat kvaakata yhdessä, se voi olla korviahuumaavaa. Varaa haluamasi polkuvene ja nauti päivästä Kournas-järvellä. Sinulla on 4 tuntia vapaa-aikaa kävellä ja tutustua Kournas-järveen. Löydät paljon tavernoita, joissa voit nauttia lounaan järvinäkymällä.

Koillis-Kreeta: Chania: Kokopäiväretki välipalalla ja noutopalvelulla.

10. Koillis-Kreeta: Chania: Kokopäiväretki välipalalla ja noutopalvelulla.

Ennen kuin saavut Hanian kaupunkiin ja vaeltaa vanhan kaupungin kapeilla kaduilla, pysähdy ensin Akrotirin niemimaalla. Siellä on merkittävän poliitikon Eleftherios Venizelosin hauta, josta on upeat näkymät Soudan lahdelle. Seuraavana pysähdyspaikkana on Hania, Kreetan saaren toiseksi suurin kaupunki. Kaupunkikierroksen jälkeen askeleesi vievät sinut kaupungin satamaan, jossa voit nauttia pieniä kreetalaisia erikoisuuksia. Seuraavaksi on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Täällä voit myös vierailla kuuluisassa kauppahallissa. Jatkamme pysähdyksellä "Apteran" raunioilla ja vietämme aikaa sensaatiomaisen näkymän katselemiseen pohjoisrannikolle. Viimeinen pysähdyspaikka on makean veden järvi "Kournas", täällä voit päättää päivän kreikkalaisella kahvilla terassilla jossakin lukuisista kahviloista.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Skaleta

Kaikki aktiviteetit

18 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Skaleta: Koe enemmän

Näytä kaikki

Skaleta: usein kysytyt kysymykset

Skaleta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skaleta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Skaleta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 490 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Ich hatte einen sehr schönen Tag auf Gramvoussa Balos mit Markidis Travel. Der Bus war pünktlich, gut klimatisiert und wirklich sehr sauber! Anastasia unsere Reiseleiterin wahr sehr freundlich und hat uns viel über die Insel erzählt. Sie hat uns die Tickets für den Boot besorgt, somit haben wir uns nicht an der Wartelinie anstellen müssen bei der Hitze. Endlich ein Veranstalter in dem alles super past. Nicht lange suchen einfach bei Markidis buchen.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Nouto hotellilta ilman ongelmia. Costa ja Anastacia olivat erittäin persoonallisia, ahkeria ja sydämellisiä. Ranta oli upea. Viimeinen pysähdyspaikka oli Milin perheen tavernassa. Ruoka oli erinomaista ja joukkue erittäin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan matka on erittäin suositeltavaa.