Skałka

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Skałka: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skałka? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Skałka : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.7 / 5

perustuen 279 arvosteluun

Halpa ja iloinen säästä huolimatta!

Vene oli huonossa kunnossa ja sijainti ei ollut kyltin kohdalla kovin hyvä, operaattorit kamppailivat englannin kielen kanssa, mutta yrittivät kovinta ja olivat miellyttäviä. Varsinainen ajomatka oli hyvä huolimatta alkupäästä, joka oli alkanut rankkasateesta, veneen opas oli asiantunteva ja miellyttävä, hän auttoi myös valokuvia ohjaamalla venettä saadaksesi hyviä kuvia. Hyvä arvo, mitä maksoimme matkasta.

Toinen jokiristeily vuodessa Vistulan eri veneellä tällä kertaa silti erinomainen informatiivinen matka 1 tunti suosittelen varaa ennen lähtöä kotoa mukavuudelle itsellesi, erittäin mukava vene keskikokoinen mukava istuintyyny istuin erinomainen kapteeni ja kommentit koko jälleen erittäin edullinen matka kannattaa se

Ei paljon nähtävää, mutta tee se silti

meillä oli risteily aurinkoisena päivänä. totuus on, että siellä ei ole paljon nähtävää, mutta jos sinulla on 30 minuuttia vapaata, tee se silti, se on varmasti hyvä kokemus. Tyttö, joka oli veneen komentaja, oli erittäin ystävällinen ja antoi meille tämän minikiertueen selittämällä kaiken hyvällä englanniksi.

Oli hyvä tämä pieni veneretki.. olimme vain 2, joten pääsimme hyödyntämään hyvää säätä tarkkailemaan Krakovan kaupunkia auringon alla.. pääsimme lounaalle ennen lentoonlähtöä aivan sataman vieressä ...ainoa negatiivinen asia on, että selitykset olivat englanniksi... Ja jätämme vain ranskan...

Kiertue oli aivan uskomaton. Olin vain kumppanini ja minä veneessä auringonlaskun aikaan, kuljettaja jäi myöhässä viedäksemme meidät ympäri. Kiinnostuimme illalla aiemmin, joten se oli täydellinen.