Valitse päivämäärät

Skopje Opastetut kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
36 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Skopje: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Skopje parhaat nähtävyydet?

Skopje: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skopje? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Skopje : Mitä vierailijat sanovat

Ensin minibussilla Matka Canyoniin, sitten vähän kävelyä ja sitten noin 4 km veneellä luolaan. Luolan sisällä paikallinen luolanvartija selittää jotain luolan tutkimisesta. Join drinkin ravintolan terassilla kiertueen jälkeen, kävelin sitten takaisin ja katsoin pientä luostaria ja vei pakettiauton takaisin kaupunkiin. Opas oli mukava ja informatiivinen. Hinta-laatusuhde voisi olla hieman parempi, mutta matka Skopjen lähellä sijaitsevaan Matkakanjoniin on pakollinen (paikalliset jopa sanovat, että on rikos olla näkemättä :-))

Tämä kiertue oli toinen kiertueemme Plus Travelin kanssa ja tämä matka oli myös hieno! Pomo Dance toi meidät turvallisesti paikasta A paikkaan B ja mahtava oppaamme Vaska pystyi selittämään ja näyttämään meille paljon koko alueesta. Vaska on todella loistava opas, jolla on erittäin hyvä saksan kielen taito! Hän on myös upea ihminen ja tietää uskomattoman paljon koko Makedoniasta! Varasimme tämän kiertueen uudelleen sydämessä!

Mukava ja miellyttävä matka

GYG: n ja matkatoimiston välisen virheellisen viestinnän ongelman vuoksi matka alkoi yli tunnin viiveellä. Mutta matkatoimisto ratkaisi ongelman oikein ja tyydyttävästi! Valitsimme yhden päivän matkalle Matkaan rentouttavalle vierailulle ja viettämään enemmän aikaa järven rannalla .. Oli erittäin mukavaa. Suzanna oli erinomainen opas. Nautimme siitä erittäin.

Nautimme todella tästä kiertueesta kaupungin ulkopuolella. Suzanna Sich oli matkaoppaamme ja pystyi selittämään meille paljon Makedoniasta talouden, politiikan, kulttuurin ja historian välillä. Se oli erittäin miellyttävä päivä. Jos varaat Suzannan kanssa, pyydä häntä kävelemään takaisin luolasta veneasemalle. Se on todellinen kokemus!