Suosittelemamme elämykset kaupungissa Skopjen alue

Skopje: Vodno-vuori ja Matka-kanjoni - Puolipäiväretki: Matka-kanjoni ja Vodno-vuori - Puolipäiväretki

1. Skopje: Vodno-vuori ja Matka-kanjoni - Puolipäiväretki: Matka-kanjoni ja Vodno-vuori - Puolipäiväretki

Pakene kaupungista luontoon tällä puolen päivän retkellä Vodno-vuoren metsissä ja laitumilla. Ihaile maisemallisia näkymiä Skopjen laaksoon ja Matka-kanjonin luonnonsuojelualueelle. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotelliltasi, jotta voit lähteä ajamaan ylös Vodno-vuorelle. Nauti pysähdyksestä 576 metriä korkealla huipulla ja ota valokuvia näkymistä. Siirry seuraavaksi todistamaan 12. vuosisadan Pyhän Panteleimonin kirkkoa. Ihaile sen kuuluisaa bysanttilaistyylistä väritystä ja dramaattista sommittelua.P>Kirkko ei ole vielä valmis. Valmistaudu luontoon viimeisellä pysähdykselläsi Matka-kanjonissa. Tunne raikas ilma ja ole vuorten ja henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä. Täydennä siellä ollessasi kokemuksesi tarttumalla tilaisuuteen valinnaisella veneretkellä (lisämaksusta).

Skopje: Vodno-vuori ja Matka -kanjonikierros

2. Skopje: Vodno-vuori ja Matka -kanjonikierros

Lähde matkaan Skopjesta ja suuntaa ilmastoidulla ajoneuvolla kohti Vodnon vuorta. Matkusta köysiradalla Millennium Crossin yli saapuessasi, ja ihaile vaikuttavia näkymiä Skopojeen yhdeltä maailman suurimmista risteistä. Matkaa köysiradalla takaisin alas Vodnola ja jatka kohti Gorno Nerezin vuoristokylää ilmastoidulla ajoneuvolla. Käy 1100-luvulta peräisin olevassa Pyhän Panteleimonin kirkossa ja katsele Bysantin ajan freskoja. Mene sitten Matkan kanjoniin ja nauti lounas miellyttävässä ravintolassa järven rannalla. Käy valinnaisella venekierroksella Vrelon luolassa, tai käy luontokävelyllä jollain useista merkityistä poluista. Vedä keuhkot täyteen raikasta ilmaa ennen paluuta Skopjeen. Sinut viedään takaisin Porta Macedonian riemukaarelle.

Päiväretki Sofiasta Skopjeen, Pohjois-Makedoniaan

3. Päiväretki Sofiasta Skopjeen, Pohjois-Makedoniaan

Tutustu Makedonian pääkaupunkiin Skopjeen tällä kokopäiväretkellä Sofiasta. Tämän Skopjen päiväretken aikana sinulla on mahdollisuus tutustua kaupungin kohokohtiin ja kuulla oppaaltasi sen rikkaasta historiasta ja kulttuurista. Nouto majapaikastasi Sofiassa ja nouset ilmastoituun ajoneuvoon. Rentoudu ja nauti maisemista kuljetuksen aikana Skopjeen. Skopjessa aloitat kävelykierroksen Skopjen linnoituksessa.Heti Skopjessa aloitat kävelykierroksen. Hyväksy linnoituksesta laajoja näkymiä kaupunkiin ennen kuin suuntaat Pyhän Vapahtajan kirkkoon, jossa on upea ikonostaasi. Jatka kohti Sultan Muratin moskeijaa ja vanhaa basaaria, jossa voit todistaa ottomaanien ajan jäänteitä. Kuuntele, kun oppaasi kertoo sinulle Skopjen historiasta yhtenä Balkanin tärkeimmistä kauppakeskuksista. Pysähdy tyypilliseen makedonialaiseen ravintolaan, jossa voit ostaa herkullisen lounaan, ennen kuin ylität Vadar-joen ja tutustut kaupungin toiseen päähän. Käy uudella uusklassisella aukiolla ja jatka Äiti Teresan muistotalolle. Päätä kävelykierroksesi hiljattain rakennetulle riemukaarelle Porta Makedonia. Matkusta takaisin Sofiaan ja sinut jätetään hotellillesi tai majapaikkaasi.

Skopjesta: Prizreniin ja Prizreniin.

4. Skopjesta: Prizreniin ja Prizreniin.

Tämä kiertomatka alkaa noutamalla sinut hotelliltasi Skopjesta ja matkalla Prishtinaan, jossa paikallinen oppaasi odottaa sinua. Vieraile ensin Gracanican luostarissa ja saavu sitten Pristinaan, jossa aloitat kierroksen Pristinassa. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Kosovan kansalliskirjasto, joka on esimerkki modernista arkkitehtuurista. Sitten suuntaat ulkoilma-arkeologiseen puistoon, jossa on esineitä neoliittiselta ajalta, ja Kosovan museoon, jonka itävaltalaiset rakensivat Turkin armeijalle vuonna 1898 ja jossa on laaja kokoelma arkeologisia ja etnologisia esineitä, kuten neoliittinen jumalatar valtaistuimella -terrakotta. Suuntaa Çarshin moskeijaan, Pristinan vanhimpaan rakennukseen, jonka turkkilainen sulttaani Bajazit rakennutti 1400-luvulla. Suuntaa sen jälkeen Akatemiarakennukseen, joka on 1800-luvulla rakennettu ottomaanien konak-tyylinen yksityistalo. Käy Fatih-moskeijassa eli keisarillisessa moskeijassa, joka rakennettiin vuonna 1461 turkkilaisen sulttaani Mehmed II Fatihin aikana, ja Suuressa Hammam-kylpylässä, joka rakennettiin vuonna 1470 ja jota koristavat 15 kupolia, joissa on pieniä aukkoja, joista valo pääsee sisään. Ota suunnaksi etnografinen museo. Emin Gjiku -kompleksi on erittäin hyvin säilynyt rakennus 1700-luvulta, ja se on ainoa jäljellä oleva alkuperäinen rakennus vanhan basaarialueen alueella. Kierros päättyy vierailuun Gazimestanin tornissa. Jatka matkaa Prizreniin, jossa voit tehdä kävelykierroksen, johon kuuluu viehättävä ottomaanien vanha kaupunki, joka tunnetaan kulta- ja hopeafiligraanityöläisistä, hammam, Prizrenin liigan museo, Helveti Tekke, Sinia Pashan moskeija ja Ljevisin neitsyt Marian kirkko. Prizrenissä on Kosovon suurin määrä säilynyt ottomaanirakennuksia, joten on ihanaa vain kuljeskella vanhoilla mukulakivikaduilla ihailemassa kaupunkitaloja, moskeijoita ja tekkeitä. Pienen tauon jälkeen palaat takaisin .

Ohrid: Vanhankaupungin panoraamaveneristeily

5. Ohrid: Vanhankaupungin panoraamaveneristeily

Tämä kiertoajelu on yleinen niille matkailijoille, joilla on vain vähän aikaa viettää Ohridissa, mutta jotka haluavat kokea Ohrid-järven veneellä. Säännöllinen lähtöpaikka on Ohridin keskussatama, joka sijaitsee vain 50 metrin päässä pääaukiolta. Risteilylle sisältyy Ohridin vanhakaupunki, ja se risteilee lähellä rantaa, jotta voit nähdä sen yksityiskohtaisesti, kun taas paluumatkalla risteily vie sinut kauemmas rannasta, jotta voit nauttia ainutlaatuisesta panoraamanäkymästä koko vanhakaupunkiin. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Pyhän Sofian kirkko, joka on peräisin 9. vuosisadalta, Kaneon kalastajakylä, Kaneon Pyhän Johanneksen kirkko, joka on peräisin 1400-luvun puolivälistä ja joka on Ohridin tunnetuin ja kuvatuin kirkko, koska se sijaitsee uskomattomalla paikalla kalliolla, josta on näkymät Ohrid-järvelle. Lisäksi pääset tutustumaan Labinon neitseelliseen rantaan ja kahteen niin kutsuttuun Rakkauden luolaan, jotka ovat erittäin suosittuja paikallisten keskuudessa ja saavat valtavasti huomiota myös matkailijoilta. Paluumatkalla näet Plaoshnikissa sijaitsevan Pyhän Klemens Pantelejmonin kirkon, joka on rakennettu varhaiskristillisen basilikan perustuksille 900-luvulla. Vanhankaupungin huipulla on 10. vuosisadalta peräisin oleva Tsaari Samuelin linnoitus, josta on näkymät sekä järvelle että koko Ohridin alueelle. Kierroksen päätepiste on sama kuin lähtöpaikka, Ohridin keskussatama.

Puolen päivän kierros Skopjesta Matkan kanjoniin

6. Puolen päivän kierros Skopjesta Matkan kanjoniin

Tämän puolen päivän aikana voit paeta kaupungin vilskettä luontoon. Matkan kanjoni on yksi Skopjen ympäristön suosituimmista ulkokohteista. Löydät alueelta useita eläimiä, kasveja ja perhosia. Istahda alas ja katsele upeita maisemia kallioilta, vuokraa kajakki tai tutustu kanjonin rauhalliseen tunnelmaan venekierroksella. Vieraile Vrelon luolassa tai tutustu alueen luontoon. Voit myös nauttia aterian ravintolassa, josta avautuu upeat näkymät järvelle. 

Pohjois-Makedonia/Eurooppa: eSim Mobiilidatapaketti

7. Pohjois-Makedonia/Eurooppa: eSim Mobiilidatapaketti

Tee matkastasi Pohjois-Makedoniaan vaivatonta kätevän eSIM-maksun avulla. Pysy matkallasi yhteydessä Pohjois-Makedoniassa ja 43 muulla Euroopan alueella (täydellinen luettelo alla) nopean kuuluvuuden ansiosta. Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi missä ja milloin tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän jätteetön ratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Useimmat vuoden 2019 jälkeen julkaistut laitteet ovat yhteensopivia eSIMin kanssa (esim. iPhone XR, XS malleista eteenpäin, Google Pixel 4 ja siitä eteenpäin). Jos olet epävarma, tarkista yhteensopivuus yhteensopivuusohjeen kuvasta varmistaaksesi kelpoisuuden. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysohjetta. Verkon kattavuus: Albania, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Uzbekistan, Tšekki, Unkari, Viro ja Vatikaanivaltio. Käytettävät operaattorit Pohjois-Makedoniassa: Vip Operator DOOEL

Kokopäiväretki Ohridiin Skopjesta käsin

8. Kokopäiväretki Ohridiin Skopjesta käsin

Tämä matka vie sinut Skopjesta Ohridin kaupunkiin. Ajomatka Skopjesta Ohridiin kestää noin 2 tuntia. Saavuttuasi Ohridiin aloitat kierroksen vierailemalla Pyhän Sofian kirkossa, joka on peräisin 1100-luvulta. Sitten nouset roomalaiseen amfiteatteriin, joka on peräisin 3. vuosisadalta eKr. Sen jälkeen jatkat kävelyä ikonigalleriaan, jossa on valikoima maailman tunnetuimpia ja arvokkaimpia ikoneita heti Athoksella ja Venäjällä olevien jälkeen. Ikonigallerian läheisyydessä on Pyhän Klemensin kirkko eli kirkko Pyhän Jumalanäidin kirkkaimmasta kirkosta, joka on peräisin 1200-luvulta ja jossa on joitakin 1200-luvun kauneimmista ja arvokkaimmista freskoista paitsi tässä maassa myös koko Balkanilla. Sen jälkeen jatkat kävelyä tsaari Samoilin linnoitukselle, joka on nimetty Makedonian slaavien ensimmäisen tsaarin mukaan, joka valloitettuaan Bysantin toi suurimman osan Makedoniasta valtansa alle. Sen jälkeen kävelet Plaoshnikiin, jossa vierailet hiljattain rakennetussa Pyhän Klemensin luostarikirkossa. Se on omistettu pyhälle Klemensille - Ohridin suojelijalle - ja pyhälle Panteleimonille, ja se seisoo pyhän Klemensin yliopiston alkuperäisen paikan vieressä, joka oli Makedonian slaavien ensimmäinen yliopisto, joka perustettiin 9. vuosisadalla jKr. Kirkon sisällä näet myös haudan, jossa on pyhän Klemensin pyhäinjäännökset. Kirkon vieressä näet 5. vuosisadan basilikan perustukset, joissa on kauniisti säilyneet mosaiikkilattiat ja joitakin hakaristejä, joita on myös löydetty lattioista. Täältä suuntaat kohti Kaneon Pyhän Jovanin kirkkoa, joka rakennettiin 1200-luvun lopulla ja joka on yksi Ohridin suosituimmista kirkoista, koska se sijaitsee kauniilla paikalla suoraan järven yläpuolella olevilla kallioilla.Hän on yksi Ohridin suosituimmista kirkoista. Tämän jälkeen palaat takaisin kaupunkiin kävellen. Toinen vaihtoehto on palata kaupunkiin veneellä ja tehdä samalla kierros järvellä, joka tarjoaa sinulle upean näkymän kaupunkiin. Lyhyen tauon jälkeen palaat takaisin Skopjeen.

Skopjesta: Pristina ja Prizren Yksityinen kiertoajelu

9. Skopjesta: Pristina ja Prizren Yksityinen kiertoajelu

Sinut otetaan kyytiin valitsemastasi paikasta Skopjessa ja matkustat sitten mukavalla ilmastoidulla ajoneuvolla Kosovoon. Vieraile 14. vuosisadan Gračanican luostarissa matkalla Pristinaan ja tee sitten kaupunkikierros, jolla näet joitakin sen kauniista nähtävyyksistä saapuessasi. Tutustu uuteen Pyhän Äiti Teresan katedraaliin sekä kohokohtiin, kuten kansalliskirjastoon ja Skanderbegin aukion ratsastajapatsaaseen. Kävele kävelykadulla Nane Theresan varrella ja vieraile vanhassa basaarissa. Pidä lounastauko omalla kustannuksellasi ja vietä sitten iltapäivä Prizrenin pikkukaupungissa. Tutustu sen rikkaaseen kulttuuriperintöön opastetulla kierroksella kaupungin keskustassa. Näe kohokohtia, kuten vanha kivisilta ja keskiaikainen Pyhän Yrjön kirkko. Ohita 1700-luvulla rakennetut Sinan Pashan moskeija ja Bajraklin moskeija Albanian liigan museon takana. Löydä hienoja paikallisia käsitöitä monista käsityöliikkeistä ja katsele maailman menoa Shadervan-aukiolla.

Skopje: Makedonia & EU eSIM-verkkovierailu Mobiilidatapaketti: Makedonia & EU eSIM Roaming Mobile Data Plan

10. Skopje: Makedonia & EU eSIM-verkkovierailu Mobiilidatapaketti: Makedonia & EU eSIM Roaming Mobile Data Plan

Hyvästi fyysisten SIM-korttien ja matkapuhelinoperaattoreiden myymälöiden etsimisen vaiva e-SIM-palvelun avulla. Oston jälkeen saat QR-koodin, jonka voit skannata yhteensopivaan laitteeseesi ja asentaa e-SIMin minne ja milloin tahansa. Valitse useista eri maiden datamääristä, voimassaoloajoista ja kattavuusvaihtoehdoista ja pysy yhteydessä helposti. Useimmat iPhone-mallit XS:ää pidemmällä aikavälillä tukevat e-SIM:ää, ja noudata kuva-istunnon ohjeita tarkistaaksesi yhteensopivuuden muiden laitteiden kanssa. Jaa QR-koodi AirDropin kautta tai skannaa se toiseen laitteeseen. Asenna e-SIM yhdistämällä WiFi tai verkko ja muista ottaa verkkovierailut käyttöön e-SIM:ää varten. Jos sinulla on ongelmia verkkoyhteyden muodostamisessa, tutustu itsevianmääritysoppaaseen. Tämä eSIM kattaa myös nämä Euroopan maat: Jos tietosi on käytetty loppuun? Yksinkertaista, osta vain toinen e-SIM ja lataa se täyteen. APN (Access Point Name): iboots Lokaali verkko:one.Vip

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Skopjen alue

Parhaat aktiviteetit

Skopjen alue: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

61 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Skopjen alue: Koe enemmän

Näytä kaikki

Skopjen alue: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Skopjen alue parhaat nähtävyydet?

Skopjen alue: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skopjen alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Skopjen alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 572 arvosteluun

Tämä kiertue on pakollinen, jos olet Skopjessa. Opas oli iloinen, ystävällinen ja informatiivinen ja puhui erittäin hyvää englantia. Hän myös ajoi rauhallisesti ja rauhallisesti. Matkan kanjoni oli hämmästyttävän kaunis kauniilla vuorilla ja turkoosinvihreällä vedellä, joka oli kristallinkirkasta. Erittäin suositeltavaa

Todella hyvä reissu! Opas haki meidät, toi Matka Kløfteniin ja kertoi luonnosta. Oli selvää, että hän tiesi paljon ja oli vaeltanut rotkossa viimeiset 25 vuotta. Kaiken kaikkiaan todella hyvä kokemus.

The guide Vladimir was great; knew everything and spoke English fluently. Also was our driver. Despite the weather the trip was worth the money.

Overall the trip was great and guide was really passioned talking about Macedonia.