Lisää päivät

Skopjen lentoasema

Skopjen lentoasema: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Pohjois-Makedonia/Eurooppa: eSim Mobiilidatapaketti

1. Pohjois-Makedonia/Eurooppa: eSim Mobiilidatapaketti

Tee matkastasi Pohjois-Makedoniaan vaivatonta kätevän eSIM-maksun avulla. Pysy matkallasi yhteydessä Pohjois-Makedoniassa ja 43 muulla Euroopan alueella (täydellinen luettelo alla) nopean kuuluvuuden ansiosta. Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi missä ja milloin tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän jätteetön ratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Useimmat vuoden 2019 jälkeen julkaistut laitteet ovat yhteensopivia eSIMin kanssa (esim. iPhone XR, XS malleista eteenpäin, Google Pixel 4 ja siitä eteenpäin). Jos olet epävarma, tarkista yhteensopivuus yhteensopivuusohjeen kuvasta varmistaaksesi kelpoisuuden. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysohjetta. Verkon kattavuus: Albania, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Uzbekistan, Tšekki, Unkari, Viro ja Vatikaanivaltio. Käytettävät operaattorit Pohjois-Makedoniassa: Vip Operator DOOEL

Skopje: Makedonia & EU eSIM-verkkovierailu Mobiilidatapaketti: Makedonia & EU eSIM Roaming Mobile Data Plan

2. Skopje: Makedonia & EU eSIM-verkkovierailu Mobiilidatapaketti: Makedonia & EU eSIM Roaming Mobile Data Plan

Hyvästi fyysisten SIM-korttien ja matkapuhelinoperaattoreiden myymälöiden etsimisen vaiva e-SIM-palvelun avulla. Oston jälkeen saat QR-koodin, jonka voit skannata yhteensopivaan laitteeseesi ja asentaa e-SIMin minne ja milloin tahansa. Valitse useista eri maiden datamääristä, voimassaoloajoista ja kattavuusvaihtoehdoista ja pysy yhteydessä helposti. Useimmat iPhone-mallit XS:ää pidemmällä aikavälillä tukevat e-SIM:ää, ja noudata kuva-istunnon ohjeita tarkistaaksesi yhteensopivuuden muiden laitteiden kanssa. Jaa QR-koodi AirDropin kautta tai skannaa se toiseen laitteeseen. Asenna e-SIM yhdistämällä WiFi tai verkko ja muista ottaa verkkovierailut käyttöön e-SIM:ää varten. Jos sinulla on ongelmia verkkoyhteyden muodostamisessa, tutustu itsevianmääritysoppaaseen. Tämä eSIM kattaa myös nämä Euroopan maat: Jos tietosi on käytetty loppuun? Yksinkertaista, osta vain toinen e-SIM ja lataa se täyteen. APN (Access Point Name): iboots Lokaali verkko:one.Vip

Skopjen lentoaseman taksi

3. Skopjen lentoaseman taksi

Skopjen lentokenttätaksi - kaikista Skopjen hotelleista/kaikkiin Skopjen hotelleihin tarjoamme kuljetuksia Skopjen lentokentälle - - Skopjen lentokentälle saapuvat; 1. Asiakkaat tavataan saapumisaulassa henkilökohtainen kyltti, jossa on heidän nimensä. 2. Tarjoamme täyden matkatavara-avun. 3. Asiakkaat saavat täyden avun, kunnes he saapuvat hotellin vastaanottoon. Lähdöt Skopjen lentokentälle; 1. Asiakkaat otetaan vastaan hotellin vastaanottoalueella ennalta sovittuna aikana. 2. Lentokentälle saavuttaessa asiakkaat jätetään pois terminaalin edustalla. Kuljetamme asiakkaan myös kaikkiin osoitteisiin Skopjessa, Ohridissa tai muissa Makedonian kaupungeissa, kuten Pristinassa, Sofiassa, Thessalonikissa, Tiranassa ja Belgradissa.

Skopjen lentoaseman yksityinen taksi: Skopjeopin lentokentälle: Varaa kyyti jo tänään

4. Skopjen lentoaseman yksityinen taksi: Skopjeopin lentokentälle: Varaa kyyti jo tänään

Yksityiset lentokenttäkuljetukset | Skopjen lentokentältä Skopjeen, Albaniaan, Kosovoon, Serbiaan, Bulgariaan, Kreikkaan... Skopjen lentokentän taksikuljetukset: Takaamme ylivoimaisen laadun ja ammattitaidon. Yksityiset lentokenttäkuljetukset Skopjesta mihin tahansa paikkaan! Jokaisen asiakkaan ja matkustajan kanssa tapaamme ja tervehdimme lentokentällä. Voimme tarjota kahta eri automallia kuljetuksiin: Kia Ceed Sports-vaunu ja Mercedes E Class W211.

Yksityiskuljetus Skopjen lentoasema - Ohrid

5. Yksityiskuljetus Skopjen lentoasema - Ohrid

Edustajasi tapaa sinut Skopjen lentoaseman saapumisaulassa ja pitää kädessään henkilökohtaista kylttiä, jossa on nimesi ja sukunimesi. Tämän jälkeen sinut kuljetetaan suoraan majapaikkaasi yksityisellä kuljetuksella. Kuljetuksen aikana voit nauttia upean luonnon ja vuoriston näkymistä. Sinulla on myös mahdollisuus pitää pieni tauko Strazalla. Kun saavut Ohridiin, sinut kuljetetaan suoraan osoitteeseesi.

Skopjen lentoasema: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Skopjen lentoasema: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skopjen lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.