Suosittelemamme elämykset kaupungissa Skotlanti

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

1. Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

Täydellinen Harry Potteriin ihastuneille, tämä Warner Bros. Studio Tour Lontoossa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Harry Potter -elokuvien - kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan - taikaan. Tutustu kulissien taakse ja löydä valtava määrä fantastisia lavasteita, pukuja ja rekvisiittaa. Saat tietää tarkoin varjeltuja salaisuuksia, kuten tietoja erikoistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät Harry Potter -elokuvista niin valtavan suosittuja ympäri maailmaa. Astu Diagon Alleyn kuuluisille mukulakiville, joilla on Ollivander's Wand Shopin, Flourish and Blottsin ja Weasleys' Wizard Wheezesin näyteikkunat. Tutustu elokuvien ikoniseen rekvisiittaan, kuten Harryn Nimbus 2000:een ja Hagridin moottoripyörään. Tutustu uudelleen muihin elokuvasarjan ikimuistoisiin lavasteisiin, kuten Rohkelikon yhteiseen huoneeseen, poikien asuntolaan, Hagridin majaan ja taikajuomien luokkaan. Vieraile laiturilla 9 ¾ ja aja Tylypahkan pikajunalla! Tutustu laiturin ja junan täydelliseen jäljitelmään ja koe uudelleen Harryn Tylypahkan matkojen taika poseeraamalla matkatavaravaunun kanssa juuri ennen kuin se katoaa seinän läpi ja kävelemällä junavaunun läpi. Opi, miten ikoniset junakohtaukset kuvattiin, ja selaa suosikkihahmojesi matkatavaroita! Päätä Tylypahkan pikajunaseikkailusi juna-aiheisessa matkamuistomyymälässä ja osta suosikkipotter-elokuvien innoittamia herkkuja. Se pääset ensimmäistä kertaa Gringottsin velhopankin lavasteisiin! Kävele läpi Gringotttsin velhopankin, Lestrange-holvin, peikkogallerian ja paljon muuta. Ihaile mahtavia marmoripylväitä ja tutustu Bogrodin, Griphookin ja monien muiden peikkopankkiirien pukuihin ja proteeseihin. Astu sitten Bellatrix Lestrangen aarteiden säilyttämiseen käytetyn Lestrange-holvin syvyyksiin ja ympäröi itsesi aarteilla. Sinulla on noin 4 tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taikuudesta. Koska ruuhkaisimpina vuodenaikoina on paljon liikennettä, tämä aika voi olla lyhyempi, mutta studiossa vietetään kuitenkin vähintään 4 tuntia. Kun bussimatka lasketaan mukaan, kierroksen kokonaiskesto on yleensä 7-7,5 tuntia, riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista. Discovering Hogwarts: 2. toukokuuta - 4. syyskuuta 2023: Ensimmäistä kertaa kuvausten jälkeen yli 400 leijuvaa kynttilää koristaa Suuren salin lumottua kattoa, jolloin kävijät pääsevät astumaan lavasteisiin juuri sellaisina kuin näyttelijät olisivat nähneet ne Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan aikana.

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

2. Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kävele suosikkivelhojesi jalanjäljissä jästien Lontoossa. Harry Potter -opas kertoo sinulle kierroksella kaiken tarvittavan tiedon sekä kiinnostavia faktoja kulissien takaa.  Tapaa oppaasi ja aloita seikkailusi selvittämällä, mihin Tylypahkan tupaan kuulut. Haasta kilpailevat tuvat interaktiivisessa visassa samalla, kun näet nähtävyydet, jotka innoittivat J.K. Rowlingi, aina Shakespeare's Globesta Lontoon kujille, jotka innoittivat Iskunkiertokujaa. Kohokohtiin kuuluu Vuotavan noidankattilan, salaisen velhojen majatalon, ohittaminen. Näe aito Viistokuja, jossa Harry osti ensimmäisen sauvansa. Bongaa myös Kuolonsyöjien tuhoama silta, joka nähtiin elokuvassa Puoliverinen prinssi.  Kierrokseen voit valita joko kulun Lontoon maanalaisella tai lyhyen venematkan Thames-joella. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu seuraava matkasuunnitelma:  1. Southwarkin tuomiokirkko 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchesterin palatsi 5. Clink Prison Museum -vankilamuseo 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffen koulu 9. The London Eye 10. Thamesjoki 11. Sherlock Holmes' Pub 12. Great Scotland Yard 13. Irvetan velhopankki 14. Maailman pienin poliisiasema 15. Trafalgar Square 16. Iskunkiertokuja (Knockturn Alley) 17. Viistokuja (Diagon Alley) 18. Palace-teatteri

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

3. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

4. Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

Aloita matkasi Skotlannin pääkaupunkiin stressittömästi varaamalla etukäteen bussikuljetus Edinburghin lentokentältä keskustaan, tai vaihtoehtoisesti toiseen suuntaan. Aktiviteetin kupongit tulee esittää tulostettuna ja ne koskevat vain Airlink 100 -yhteyttä. Linja-autojen pysäkki sijaitsee lentoaseman päärakennuksen ulkopuolella, helposti löydettävissä paikoissa. Busseissa on runsaasti tilaa matkatavaroille, ilmainen WiFi-yhteys sekä mukavat istuinpaikat. Express-palvelu kulkee keskustan ja lentoaseman välillä päivittäin säännöllisin lähtöajoin, joten mukavuus on taattu. Noin 30 minuutin matkan aikana voit rentoutua, matkustitpa minä tahansa kellonaikana tahansa. Bussilähtöjä on saatavilla vähintään 10 minuutin välein. Klo 1.00-4.00 lähtöjä on 30 minuutin välein. Bussipysäkit ovat molempiin suuntiin seuraavat (Princes St ainoastaan jättö): • Edinburghin eläintarha • Murrayfield • Haymarket Station • West End - Shandwick Place • Princes St (vain jättö) • South St David Street, Edinburgh Yhden suunnan kertalipun voi käyttää yhteen matkaan kumpaan tahansa suuntaan. Hyppää bussin kyytiin millä tahansa pysäkillä reitin varrella. Meno-paluulipuilla ei ole vanhenemispäivää. Paluumatkaa ei tarvitse varata etukäteen.

Lontoo: Warner Bros. Studio Tour with Transfers

5. Lontoo: Warner Bros. Studio Tour with Transfers

Hyppää Harry Potterin ja Warner Brothers Studion taianomaiseen seikkailuun. Hyppää bussiin Lontoon keskustassa ja matkusta Tulisalamien, suklaasammakoiden ja monijuomaliemien maailmaan. Pääse lähietäisyydelle lavasteiden, rekvisiittojen ja Harryn, Ronin sekä Hermionen asujen kanssa. Tutustu Tylypahkan parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin, mukaan lukien hauskoja tietoja erikoistehosteista ja animaatioista. Kun olet saapunut studiolle, voit tutustua kaikkiin lavasteisiin, rekvisiittaan ja studion lahjapuotiin 4 tunnin ajan. Ota itsestäsi valokuvat kuuluisimmissa kuvauspaikoissa kuten Suuressa salissa, Dumbledoren toimistossa ja Rohkelikon olohuoneissa.  Kävele pitkin mukulakivistä Viistokujaa ja voit tuntea siellä asustavien noitien ja velhojen läsnäolon kävellessäsi ohi Ollivanderin, Säilä & Imupaperin ja Lurppuluomen pöllökeskuksen. Vieraile laiturilla 9 ¾ ja aja Tylypahkan pikajunalla. Tutustu täydellisiin kopioihin laiturista ja itse junasta. Elä uudelleen Harryn legendaariset matkat Tylypahkaan ja poseeraa matkalaukkusi kanssa juuri ennen kuin katoatte yhdessä seinän läpi. Päätä Tylypahkan pikajuna -seikkailusi rautatieaiheisessa matkamuistomyymälässä ja haali lempi-Pottereidesi inspiroimia herkkuja. Kun olet saanut tarpeeksesi vaahtoavasta kermakaljasta ja kokeillut luudalla ratsastamista, nouse bussiin ja palaa Lontooseen. Älä unohda vierailla studion matkamuistokaupassa ennen kuin matkaat takaisin Jästien maailmaan!

Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

6. Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

Kokeile opastettua kävelykierrosta, joka vie sinut Edinburghin vanhankaupungin katujen alle hämärään tilaan, jota monet pitävät kummituksena. Kierroksellasi vieraillaan South Bridgen holveissa, jotka ovat peräisin 1700-luvulta. Nämä ovat samat holvit, jotka mainitaan Most Haunted Live -ohjelmassa yhtenä maailman pelottavimmista paikoista. Opit, miten holveja on käytetty vuosien varrella, millaisia elinoloja köyhät ja kodittomat asukkaat ovat kestäneet ja millaisten henkien oletetaan kummittelevan niissä. Edinburghin historian pimeämpi puoli avautuu, kun vaellat kynttilöiden valaiseman maanalaisen alueen läpi. Oppaaltasi kuulet Burken ja Haren murhista ja noitien vainosta. Tutustu Edinburghin kaduilla vaanineisiin hahmoihin ja holveihin liittyviin paranormaaleihin tarinoihin. Haunted Vaults -kierrosvaihtoehto kattaa hieman enemmän paranormaaleja ja kummitustarinoita. Astu kidutusnäyttelyyn ja tutki, miten ja miksi näitä esineitä käytettiin.

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

7. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

8. Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

Aloita kiertueesi Adam Smithin patsaalta Royal Milella. Kävele Edinburghin linnaa kohti, kun oppaasi asettaa näyttämön, selittää linnan merkityksen ja mainitsee joitain avainhenkilöitä, jotka ovat auttaneet sen muokkaamisessa. Kun olet sisällä, anna oppaasi opastaa sinut linnakompleksin läpi. Kuuntele heidän syvällistä tietämystään linnan päärakennuksista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Argyle Battery ja One O'clock Gun, Hospital Square ja Western Panorama. Katso linnan vankityrmät ja sotilasvankila, Black Banquet ja Thomas Randolphin rohkea linnarytmi. Kohtaa St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square ja The Honors of Scotland. Kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta tutustuaksesi linnan museoihin (ei saatavilla kiertueen aikana).

Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

9. Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Koe Harry Potterin maailma tällä kävelykierroksella Edinburghissa. Tutustu kaupunkiin, jossa J.K. Rowling löysi innoituksen Tylypahkalle ja kuuluisille hahmoille, ja koe paikka, jossa hän kirjoitti kirjat. Testauta Harry Potter -tietoutesi audiovisuaalisen tietokilpailun parissa, ja ansaitse pisteitä tuvallesi. Löydä oma tupasi Tylypahkassa ja selvitä, oletko surkki, jästi vai puhdasverinen. Käy Tom Riddlen hautapaikalla Greyfriars Kirkyardissa ja ohita JK Rowlingin kultaiset kädenjäljet City Chambersin ulkopuolella. Koe tämä ja paljon muuta kahden tunnin opastetun kierroksen aikana.

Edinburghista: Glenfinnan, Fort William, & Glencoe päiväretki

10. Edinburghista: Glenfinnan, Fort William, & Glencoe päiväretki

Lähde päiväretkelle Skotlannin luonnonkauniille Ylämaille päiväretkellä Edinburghista. Vieraile Glenfinnanissa, Glencoessa ja Fort Williamissa ja ihaile Hollywood-elokuvien, kuten Harry Potter -sarjan, maisemia. Lähde Edinburghin vilkkailta kaduilta, kun matkustat bussilla Edinburghin ikonisimpien nähtävyyksien, kuten Edinburghin linnan, ohi matkallasi pois kaupungista. Ihaile maisemia matkalla pohjoiseen Skotlannin jylhiin ylänköihin ja pysähdy virvokkeille Callanderissa, joka on ylänköjen portti. Aja karujen maisemien halki Glencoeen, jossa kuvattiin James Bondin Skyfall-elokuva. Näe Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvan joidenkin kohtausten kulissit. Pysähdy täällä valokuviin ja tutustu Glencoen historiaan, mukaan lukien MacDonaldin klaanin verilöyly vuonna 1692. Matkusta tunnelmallisesta Glencoesta edelleen Loch Linnhen rantaa pitkin ylänkökaupunki Fort Williamiin, joka sijaitsee Britannian korkeimman vuoren Ben Nevisin juurella. Pysähdy täällä venyttelemään jalkojasi ja pitämään lounastauko. Jatka seuraavaksi upealle Glenfinnan Viaduktiin, joka toimi Harry Potter -sarjan Tylypahka Expressin maisemareittinä. Tutustu elokuvasta tuttuun Kolmivelhoturnauksen näyttämöön ja Tylypahkan alueelta löytyvään järveen. Vieraile Glenfinnanin muistomerkillä, joka symboloi yhtä Skotlannin historian tärkeimmistä tapahtumista, vuoden 1745 jakobiittikapinaa. Kun lähdet Glenfinnanista, rentoudu ja rentoudu matkallasi Edinburghiin ja pysähdy matkan varrella Pitlochryn pienessä kylässä nauttimassa virvokkeita.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Skotlanti

Kaikki aktiviteetit

679 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Skotlanti: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Skotlanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Skotlanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 64 655 arvosteluun

Meillä oli upea päivä Glenfinnanin, Fort Williamin ja Glencoe Day -kiertueellamme. Varhainen aloitus ja pitkä päivä olivat sen arvoisia upeiden näkymien vuoksi. Matkaoppaamme ja kuljettajamme Brian oli hauskaa ja erittäin perehtynyt Skotlannin historiaan ja paikoista, joissa vierailimme ja kuljemme matkan varrella. Siellä myös muutama isävitsaus pitääksemme meidät viihdyttävinä! Suositellaan perusteellisesti!

Kuinka nautimme päiväretkestämme opas Kennyn kanssa. Kävimme onnekkaita sään kanssa ja saimme nähdä paljon kaunista. Mene kotiin upeiden kuvien kanssa. Kaikki oli siististi järjestetty ja Kenny tiesi paljon kerrottavaa, hänellä oli huumoria ja hän oli mukana. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta. Päivä meni aivan liian nopeasti. Kiitos Kenny!

Bussikyyditys oli todella hyvin järjestetty ja plussaa Potter teemaisesta bussista! Itse studiokierros oli myös aivan mieletön ja siellä ihan huomaamatta hurahti koko päivä, kun oli niin paljon koettavaa ja nähtävää. Suosittelen ehdottomasti!

The tour was great, our tour guide George kept us entertained the whole time telling us about Scotland and its history.

Hyvin järjestetty matka, erittäin siisti bussi, sujuva palvelu