Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Sleesian voivodikunta

Parhaat aktiviteetit

Sleesian voivodikunta: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sleesian voivodikunta parhaat nähtävyydet?

Kohteen Sleesian voivodikunta parhaat nähtävyydet ovat:

Sleesian voivodikunta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sleesian voivodikunta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sleesian voivodikunta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 55 743 arvosteluun

Sesonkiaikana pystyin varaamaan matkan Auschwitz Birkenau -museoon, joka järjestettiin Krakovan vierailutoimiston kanssa. Olin hieman huolissani, jos minulla oli aikaa, koska minulla oli ongelmia hotellissa, mutta pakettiauto odotti minua saapumisenani. Paikan päällä lentäjä auttoi kaikkia läpikäymään koko lentokenttämaisen maahantulomenettelyn. Järjestäjä järjesti myös siirron Auschwitzin ja Birkenaun välillä. Lopussa minulla oli silti herkullinen illallinen museoravintolassa. Jos sää oli hyvä, olisi todella hienoa, jos voisit sanoa, että tämä paikka on upea.

Kuljettajamme puhui liian nopeasti englanniksi. Kun pääset pois minibussisuunnitelmasta pitää rahat mukanasi kiireisen tarpeen ilmetessä, on jano jano. Laukut on jätettävä pikkubussin sisään. Voit vain ottaa pullon vettä.

Nautin todella olemisesta siinä surullisessa paikassa. Erittäin hyvin organisoitu siirto ja erittäin mielenkiintoinen oppaan tulkinta. Kaikki tapahtui ilmoitetun oleskeluajan mukaan. Kiitos...

Itseopastettu retki muuttui päivää ennen opastetuksi. Tällä mentiin kun muita vaihtoehtoja ei ollut tarjolla. Hinta pysyi alkuperäisenä.

Kaikki oli todella suunniteltua. Hän ei löydä puutteita.