Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Sofiasta: Skopje, Pohjois-Makedonia

Aktiviteetin tarjoaja: V Travel Ltd
Päivämatka

Sofiasta: Skopje, Pohjois-Makedonia

Aktiviteetin tarjoaja: V Travel Ltd

alkaen 89 € per henkilö

Skopjella on hämmästyttävä historia, joka on muotoutunut sen myrskyisästä menneisyydestä. Kaupunki on aina ollut imperiumien himoittama, ja nykyään se on ainutlaatuinen viehättävässä monimuotoisuudessaan, joka paljastuu jokaisen nurkan takaa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 12 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Valinnainen kuljetus
Ilmoittakaa hotellinne tarkka osoite ja nimi. Kuljettaja ja opas noutaa teidät; olkaa valmiina majoituspaikan/hotellin edessä.

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Skopjen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin
 • Lisätietoja Makedonian historiasta
 • Tutustu vanhaan kaupunkiin
Koko kuvaus
Skopjen historia alkoi traakialaisten asuttamisesta ja Scupin linnoituksen perustamisesta. Sittemmin kaupunki on vaihtanut hallitsijaansa lukuisia kertoja, sillä se on kuulunut lyhytaikaisesti roomalaisiin, bysanttilaisiin, bulgarialaisiin ja serbialaisiin maihin. Osmanit valloittivat kaupungin vuonna 1392 ja muuttivat sen nimen Uskubiksi, josta tuli lukuisten osmanien, bulgarialaisten ja albaanien koti. Vuonna 1912 kaupunki vapautettiin ottomaaneilta ensimmäisen Balkanin sodan aikana, ja siitä tuli lopulta osa Serbian maata. Kahden maailmansodan aikana kaupunki luovutettiin lopulta Bulgarialle, minkä jälkeen siitä tuli Makedonian federaation pääkaupunki Jugoslavian sosialistisessa tasavallassa. Sen jälkeen kaupunki alkoi kasvaa nopeasti teollisesti ja taloudellisesti. Valitettavasti valtava maanjäristys vuonna 1963 tuhosi suuren osan kaupungista, ja yli 100 000 ihmistä jäi ilman kotia. Skopje onnistui toipumaan siitä nopeasti, juuri ajoissa tullakseen itsenäisen Makedonian pääkaupungiksi. Päiväsi Skopjessa (Pohjois-Makedonia) Lähtö on aikaisin, noin klo 8.00 riippuen hotellista noutoaikasi, sillä ajoaika on 4 tuntia kumpaankin suuntaan, ja rajanylitys voi kestää jonkin aikaa. Matkalla Makedoniaan käytät viehättävää tietä Osogovo-vuoriston kautta, joka on yksi kauneimmista vuoristoista sekä Bulgariassa että Makedoniassa. Jossain klo 11.30 (10.30 paikallista aikaa) saavut Skopjeen. Kävelykierros alkaa Skopjen historian museosta, joka on omistettu kaupungille ja joka sijaitsee vanhalla rautatieasemalla. Sieltä jatkat matkaa kohti Äiti Teresan muistotaloa ja tutustut albanialaista alkuperää olevan hämmästyttävän makedonialaisen naisen elämään. Tällä hetkellä tiedon nälkäsi korvataan hyvällä ruoalla, kun suuntaat kohti pääaukiota nähdäksesi Aleksanteri Suuren valtavan patsaan ja löytääksesi ihanan ravintolan Vardar-joen etelärannalta. Lounaan jälkeen jatkat kävelykierrosta Vardar-joen toiselle puolelle ylittäen sen Kivisillan kautta - Skopjen vanhimman ja kuuluisimman sillan, joka on nykyään kaupungin symboli. Sen jälkeen suuntaat kohti vanhaa linnoitusta, jonka huipulta voit ottaa upeita kuvia kaupungista. Lopuksi vierailet vanhassa kaupunginosassa ja sen kuuluisassa Pyhän Vapahtajan kirkossa. Kun sinulla on hieman vapaata aikaa ostaa matkamuistoja, suuntaat kohti autoa unohtamatta ohittaa Skopje 2014 -hankkeen valtavia rakennuksia. Noin klo 15:30-16:00 lähdette Skopjesta ja saavutte takaisin Sofiaan noin klo 19:30-20:00.
Sisältää
 • Kuljetus hotelliin/hotellista Sofiassa
 • Englanninkielinen matkaopas
 • Sisäänpääsymaksut
 • Mainitut aktiviteetit
 • Pysäköintimaksut
 • Ruoka ja juomat
 • Henkilökohtaiset kulut ja juomarahat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Kokoontumispaikka on Ancient Serdika Complexin yläpuolella, McDonalds -ravintolaa vastapäätä, Serdikan metroasemalla.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Käteinen

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • voimassa oleva passi tai henkilötodistus ja viisumi (tarvittaessa) Pohjois-Makedonian rajanylityspaikkaa varten.
 • Ruokaa ei anneta
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,8 /5

perustuen 16 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Kuljetus
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,8/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

La nostra escursione è iniziata in perfetto orario. Philip la nosta guida bulgara è una persona molto professionale, attento ad ogni cosa e molto socievole. È stato un vero piacere passare la giornata con lui. Siamo arrivati a skopje alle ore 11 circa e abbiamo iniziato il nostro tour a piedi alla scoperta della capitale macedone insieme ad una guida locale. Abbiamo visitato la città per 2 ore circa. Ne vale veramente la pena. Dopo aver pranzato nella città vecchia in un ottimo ristorante tipico siamo ripartiti per Sofia per poi arrivare la sera intorno alle 19e30. Consiglio questo tour. In una giornata si ha la possibilità di visitare un altro stato. Voto 10

Lue lisää

5. tammikuuta 2023

Käännä

Wonderful experience! Our guide was excellent, he told us loads about the history of the country while he drove us to North Macedonia. Once we got there, we met the local guide who showed us around Skopje. They even included a traditional lunch in the old part of the city. It was worth the long car ride. Definitely recommended!

27. helmikuuta 2022

Käännä

ガイドの男性は本当にいい方でした!私たちを1番に考えてくれて、可能な限り私たちの希望に合わせようとしてくれました。今回のツアーは私たち以外は参加者がいないためプライベートツアーのようでした。車での移動中もブルガリア、マケドニアの地理や歴史、バルカンについても詳しく教えてくれました。すごく知識豊富な方でした。英語もとても流暢で聞き取りやすかったです。片道約3時間半〜4時間のドライブの後は、新市街、旧市街を案内してくれて、写真もたくさん撮ってくれました。フリータイムに過ごせるようなレストラン、お土産屋さん、両替に良い場所も教えてくれました。また、女子2人だけで観光するにあたって注意することも教えてくれました。スコピエの観光自体は4時間しかありませんが、十分満足のいく旅になりました! 車での移動距離は長かったですが、ガイドの男性が楽しくおしゃべりをしてくれて、観光中も色々なことを教えてくれたので、すべての時間を楽しく過ごすことができました。 レビューの件数が少なかったので、はじめは不安でしたが、本当にこのツアーをお勧めします!

Lue lisää

16. marraskuuta 2019

Käännä

Tuotteen tunnus: 138647