Sóller Train

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sóller Train: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sóller Train? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rakastin, kuinka hyvin päiväretki oli suunniteltu. Sain sähköpostitse ilmoituksen, missä minut noutaa ja milloin. He olivat bang ajoissa. Kääntäjä oli kärsivällinen ja ystävällinen. Hän huomautti muutamia Palman kaupungin turistikohteita matkalla hakemaan ihmisiä retkelle. En odottanut sitä ollenkaan. Hän oli erittäin osaava ja sujuvasti muutamilla kielillä. Meidän on istuttava junassa ja sitten raitiovaunu ja vene. Pysähdyimme lounaalle veneretken jälkeen, jonka voit valita ja maksaa. Siellä oli muutamia ravintoloita / kahviloita, joista sulkea. Sinulla on myös mahdollisuus uida ja kokea pikkukiviranta, josta ihmiset voivat nauttia vuoristomaisemista. Voit ostaa välipaloja ja juomia ennen nousua puinen juna sekä veneessä. Upeat näkymät lf vuorille ja kallioille. Mahtava matka. Hyvin tehty ja kiitos. Hyvin rahaa.

Hyvin järjestetty retki ja saa hiukan kaikkea tällä matkalla..jos shoppailu aikaa odotat niin sitä ei löydy jollei pieniä matkamuisto myymälöitä lasketa,jos upeita maisemia ja elämyksiä odotat niin silloin tämä retki kannattaa käydä kokemassa..näet Mallorcaa bussista raitiovaunusta veneestä ja junasta☀️

Ihastuttava retki

Kiitos pidin kovasti retkestä. Se antoi mielenkiintoista tietoa saaresta ja sen asukkaista. Maisemat oli huikeat. Retken pituus sopiva.