Sorrento

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Sorrento

Sorrenton seitsemän parasta aktiviteettia ja nähtävyyttä

Rentoudu Sorrenton auringon alla ja tutustu paikallisiin sitruunoihin. Voit kiivetä Vesuviukselle tai paistatella päivää rannalla, sillä Sorrento tarjoaa jokaiselle jotakin.

 • Amalfin rannikko

  1. Amalfin rannikko

  Ihaile Amalfin rannikolla siintävää sinistä horisonttia. Rentoudu Italian etelärannikolla, Sorrenton kauniilla rannoilla.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Keskeinen aukio Piazza Tasso on nimetty 1500-luvulla eläneen runoilija Torquato Tasson mukaan. Virkistäydy juoman äärellä ja katsele aukion ihmisvilinää.

 • Vesuvius

  3. Vesuvius

  Muista pistää jalkaasi mukavat kengät, mikäli kiipeät Vesuviuksen huipulle. Huipulta avautuvat ainulaatuisen kauniit näkymät, joiden kokeminen on vaivan arvoista. Vesuvius on parhaimmillaan selkeänä päivänä, sillä sumu saattaa heikentää näkyvyyttä.

 • Sorrenton niemimaa

  4. Sorrenton niemimaa

  Tutustu Sorrenton niemimaan kukkuloihin, hengitä sitrushedelmiltä tuoksuvaa ilmaa ja ihaile upeaa rannikkoa.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Tutustu Marina Grande -satamaan iltakävelyllä. Sataman hyväntuulinen tunnelma tarjoaa upeat puitteet auringonlaskun ihailemiseen Sorrentossa.

 • Päivämatka Capriin

  6. Päivämatka Capriin

  Capri on erinomainen kohde päiväretkelle Sorrentosta. Rentoudu rannalla,veneile Caprin sinisillä luolilla ja tutustu kaupungin historialliseen keskustaan.

 • Päivämatka Pompejiin

  7. Päivämatka Pompejiin

  Hyppää bussin tai junan kyytiin ja matkusta Pompejiin, jonka historialliset rauniot tarjoavat tekemistä päiväksi. Pompeji on vaikuttava arkeologinen kohde, jonka alueella sijainnut kaupunki tuhoutui Vesuviuksen purkauduttua.

Suunnittele vierailusi

 • Sorrenton ruokavinkit

  Sorrentossa kannattaa maistella limoncelloa tai tilata drinkki, joka sisältää paikallista herkullista sitruunaa. Suosittelemme kokeilemaan myös paikallista oliiviöljyä.

 • Sorrentossa liikkuminen

  Sorrento on kauneimmillaan jalan liikuttaessa, mutta voit myös hypätä bussin tai junan kyytiin. Kaupungissa on myös takseja. Päiväretkille suosittelemme bussia tai junaa, mutta vuokra-auton kyydistä voit ihailla upeita maisemia paremmin.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Sorrento on parhaimmillaan kauneimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä. Sää on lämmin kesäkuusta elokuuhun, ja aurinkoiset päivät ovat pitkiä.

Sorrento: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sorrento? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sorrento : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 898 arvosteluun

Varasimme jälleen veneretken Amalfin rannikolle.

Nouto klo 7.40 oli noin 20 minuuttia myöhässä. Tapaamispaikalla oli vielä useita ihmisiä, joten se oli meille hämmentävää. Laiturin sisäänkäynti oli epäammattimaista, koska kukaan ei tiennyt tarkalleen, missä vene Amalfin rannikolla tai Caprin rannikolla satamaan Lippu otettiin minulta satamassa, veneessä oli riittävästi istumapaikkoja, ulkona oli todennäköisesti vain muutama istuin.

Retki oli juuri sellainen kuin luvattiin. Retken hintaan sisältynyt lounas oli ok, kivassa näköalaravintolassa. Opas kertoi rannikosta ja kaupungeista asiantuntevasti. Ainoa miinuspuoli oli minibussin ahtaus, jalkatilan vähyys tuotti omat haasteensa ja verotti osansa upeiden maisemien ihailusta.

Fantastic!

Kaikki järjestelyt hoituivat todella hienosti ja veneretki oli mainio. Pysäydyttiin uimaan kahdesti ja käytiin sekä Positanossa että Amalfissa. Mukava kippari joka samalla kertoi hyvällä englanninkielellä paikan historiasta.

Hyvin hoidettu, toimiva kokonaisuus

Erinomainen vaihtoehto kokea niemimaan helmet mereltä. Uintimahdollisuus upea lisä.