Tekemistä kohteessa
Sorrento

Sample the delights of this coastal town, including Limoncello, breathtaking views, and traditional crafts.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sorrento: huippunähtävyydet

Sorrento: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sorrento parhaat nähtävyydet?

Sorrenton seitsemän parasta aktiviteettia ja nähtävyyttä

Rentoudu Sorrenton auringon alla ja tutustu paikallisiin sitruunoihin. Voit kiivetä Vesuviukselle tai paistatella päivää rannalla, sillä Sorrento tarjoaa jokaiselle jotakin.

 • Amalfin rannikko

  1. Amalfin rannikko

  Ihaile Amalfin rannikolla siintävää sinistä horisonttia. Rentoudu Italian etelärannikolla, Sorrenton kauniilla rannoilla.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Keskeinen aukio Piazza Tasso on nimetty 1500-luvulla eläneen runoilija Torquato Tasson mukaan. Virkistäydy juoman äärellä ja katsele aukion ihmisvilinää.

 • Vesuvius

  3. Vesuvius

  Muista pistää jalkaasi mukavat kengät, mikäli kiipeät Vesuviuksen huipulle. Huipulta avautuvat ainulaatuisen kauniit näkymät, joiden kokeminen on vaivan arvoista. Vesuvius on parhaimmillaan selkeänä päivänä, sillä sumu saattaa heikentää näkyvyyttä.

 • Sorrenton niemimaa

  4. Sorrenton niemimaa

  Tutustu Sorrenton niemimaan kukkuloihin, hengitä sitrushedelmiltä tuoksuvaa ilmaa ja ihaile upeaa rannikkoa.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Tutustu Marina Grande -satamaan iltakävelyllä. Sataman hyväntuulinen tunnelma tarjoaa upeat puitteet auringonlaskun ihailemiseen Sorrentossa.

 • Päivämatka Capriin

  6. Päivämatka Capriin

  Capri on erinomainen kohde päiväretkelle Sorrentosta. Rentoudu rannalla,veneile Caprin sinisillä luolilla ja tutustu kaupungin historialliseen keskustaan.

 • Päivämatka Pompejiin

  7. Päivämatka Pompejiin

  Hyppää bussin tai junan kyytiin ja matkusta Pompejiin, jonka historialliset rauniot tarjoavat tekemistä päiväksi. Pompeji on vaikuttava arkeologinen kohde, jonka alueella sijainnut kaupunki tuhoutui Vesuviuksen purkauduttua.

Suunnittele vierailusi

 • Sorrenton ruokavinkit

  Sorrentossa kannattaa maistella limoncelloa tai tilata drinkki, joka sisältää paikallista herkullista sitruunaa. Suosittelemme kokeilemaan myös paikallista oliiviöljyä.

 • Sorrentossa liikkuminen

  Sorrento on kauneimmillaan jalan liikuttaessa, mutta voit myös hypätä bussin tai junan kyytiin. Kaupungissa on myös takseja. Päiväretkille suosittelemme bussia tai junaa, mutta vuokra-auton kyydistä voit ihailla upeita maisemia paremmin.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Sorrento on parhaimmillaan kauneimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä. Sää on lämmin kesäkuusta elokuuhun, ja aurinkoiset päivät ovat pitkiä.

Sorrento: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sorrento? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sorrento : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 155 arvosteluun

Capitano Ago on oikea tie! He ovat niin avuliaita, valmiita tekemään mitä tarvitaan tehdäkseen matkastasi täydellisen, mutta silti turvallisuutemme on tärkein prioriteetti. Kapteeni Salvatore ja perämies Luigi tekivät matkastamme ehdottomasti täydellisimmän ajan! Luigi on niin hauska ja erittäin informatiivinen, ja hän antaa meille vinkkejä siitä, mitä tehdä saarella. Valitettavasti emme voineet mennä Siniseen luolaan, koska vesi oli melko karkeaa, mutta arvostimme heidän halua pitää meidät turvassa. Heidän tarjoamansa voileivät olivat niin namia ja paljon juomia pitämään meidät nesteytettyinä! Useita tunteja vapaana tutustua Capriin ja AnaCapriin oli kirsikka kakun päällä. Tulet erittäin mielelläsi käyttämään tätä yritystä! Niiden hinta oli kohtuullinen ja jokaisen pennin arvoinen! He välittävät rehellisesti yrityksestäsi ja arvostavat sitä.

Heidän kanssaan oli helppo kommunikoida ennen matkaa. Opas puhui hyvää englantia ja antoi hyviä neuvoja liikkumiseen ja Caprin näkemiseen käytettävissä olevana aikana. Tapasin hauskoja ihmisiä, joiden kanssa kävellä Caprin ympärillä. Se oli hieno päivä. Vaimoni sai hieman merisairautta veneessä, mutta se ei ollut heidän vikansa. Opas oli hauska ja otti kuvia kaikille.

Loistava kiertue!

Olen niin iloinen, että teimme kiertueen. Kuljettajamme haki meidät majoituksellemme. Meni satamaan ja astui veneeseen. Super ystävällinen kippari! Meillä oli juomia, voileipää lounaaksi. Meidän täytyy uida, mahtava kokemus! Jopa kuusivuotias poikani oli uimassa. Meillä oli paljon aikaa saarella. Paras päivä ikinä!

SUOSITTELEN TÄTÄ KIERTOA KAIKILLE. KESTO 8 TUNNIA, 9 JOS LISÄT AMALFI -VENE -KIERROSTEEN 10 €, EHDOTTOMASTI TEHDÄ! Limoncellon ja keksien maistelua Sorrentossa VALO, MUTTA HYVÄ lounas juuri ennen Amalfia, hän oli! MITEN VALOKUVAUSKUVIA OTIN ... SE ON ANSAINNUT! TEE SE! Hieno opas ANNA! KIITOS

Definitely one of the highlights of my journey in Sorrento! Learnt delicious recipes with the lovely Laura. 5/5 would recommend!