Valitse päivämäärät

Espanjalaiset portaat

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Päiväretket
172 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/11

Espanjalaiset portaat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Espanjalaiset portaat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Espanjalaiset portaat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 16 034 arvosteluun

Kiertue Angelan kanssa oli hieno! Erittäin pätevä opas, jossa on paljon jännittävää tietoa. Lapset olivat aina mukana leikkisillä tavoilla. Suosittelen tätä opastettua kierrosta! Valitettavasti Roomassa oli sinä päivänä erittäin kuuma, mutta Angelan ja hänen loistavan johtajuutensa ansiosta otimme ilolla vastaan helteen. Pietarinkirkko on niin suuri mysteeri. Angelan ansiosta olemme ainakin hieman lähempänä tätä mysteeriä. Kiitos upeista 2 tunnista!

Bussi oli täysin peitetty avoimen alueen yläosassa suojapeitteellä, joka suojasi sinua auringolta ja teki siitä suhteellisen mukavan. Olimme iloisia, että varasimme tämän bussin. Olisimme toivoneet sovelluksessa parempaa suunnitelmaa, joka ei merkinnyt vain lähtökohtaa. Lähtöpaikkaa oli vaikea löytää. Bussissa oli paperisuunnitelma.

Olimme varanneet tämän ensimmäiseksi päiväksi päästäksemme tunnelmaan ja saadaksemme suuntamme. Voin vain suositella kaikille. Kaiken, mitä en ollut suunnitellut toiselle päivälle, pystyin silti näkemään. Myös odotusaikaa oli vähän ja päivälipulla ajelimme vain kaksi kierrosta - 1. yleiskatsauksena ja 2. poistumiseen.

Autosta käsin näki tärkeimmät nähtävyydet. Mahdollisuus hypätä välillä pois kyydistä oli erinomainen, kävimme välillä tutustumassa johonkin kohteeseen ja lounaalla, ja jatkoimme matkaa.seuraavalla bussilla.

Tapaamispaikka on helppo löytää. Bussi ajoissa ja tervetuloa.