Suosittelemamme elämykset kaupungissa Spíli

Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

1. Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

Lähde ryhmämatkalle Rethymnosta vierailemaan Kreetan viehättäviin muinaisiin kyliin. Vieraile viehättävässä Spilin kylässä, tutustu Agia Galinin luoliin ja nauti Matalan hiekkarannasta, ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua omatoimisesti. Aloita nouto hotelliltasi ilmastoidulla bussilla ja tee ensimmäinen pysähdys Spilin kylässä, jossa sinulla on 1 tunti vapaa-aikaa. Kävele mukulakivikaduilla kylässä, jossa on tunnetut leijonanpäiset suihkulähteet. Tutustu lukuisiin kauppoihin ja näyteikkunoihin, joissa myydään perinteisiä kreetalaisia tuotteita. Seuraava pysähdys on amfiteatterimaisesti rakennetussa Agia Galinin kylässä. Täällä sinulla on 1,5 tuntia aikaa tutustua kylään. Ihaile näkymiä pienistä, perinteisistä taloista ja satamasta, joka on täydellinen paikka kahvitauolle. Jatka seuraavaksi Matalaan, jossa sinulla on 2,5 tuntia vapaata aikaa nauttia kultaisesta hiekkarannasta. Kun olet ottanut hieman aikaa aurinkoa rannalla, bussi vie sinut takaisin hotellillesi.

Rethymnosta: Damnoni Tour: Preveli Palm Beach ja Damnoni Tour

2. Rethymnosta: Damnoni Tour: Preveli Palm Beach ja Damnoni Tour

Hotellisi noutamisen jälkeen voit matkustaa perinteiseen Spilin kylään ihailemaan Kefalovrisin venetsialaista suihkulähdettä, jossa on 19 leijonan päätä. Istu alas ja nauti Kourtaliótikon rotkon dramaattisista maisemista matkalla Prevelin kauniille rannalle. Saat henkeäsalpaavat näkymät Egeanmeren sinisille vesille, jotka ovat vastakohtana palmumetsän ja laguunin vehreälle vehreydelle. Spilin vierailun jälkeen seuraava pysähdyspaikka on Damnonin ranta. Sieltä siirryt veneellä Palm Beachille. Ota hieman vapaa-aikaa ja nauti kaikesta kauneudesta, jota kirkkaan siniset vedet yhdistyvät laguuniin ja palmumetsään. Vietä aikaa lounaan ja virvokkeiden ostoon Damnonissa ja ihaile sen kaunista puhdasta rantaa. Matkusta takaisin Rethymnoon ja saavuessasi sinut jätetään hotellillesi.

Chania : Preveli Palm Beach

3. Chania : Preveli Palm Beach

Onko Kreikassa paikkaa, jossa yhdistyvät rotko, joki, laguuni, upea hiekkaranta ja palmuja? palmumetsää? Vastaus on myönteinen, ja se on Prevelin ranta. Ranta sijaitsee Kourtaliotisin uloskäynnin kohdalla. rotkon loppupäässä, jossa samanniminen joki päättyy. Se on yksi Etelä-Kreetan kuuluisimmista rannoista, ja se saa vastaanottaa tuhansia kävijöitä joka kesä. Vaikuttavan hiekkarannan takana alkaa toiseksi suurin, 40 hehtaarin kokoinen palmumetsä, joka isännöi Theophrastuksen endeeminen kreetalainen palmu. Valitettavasti kesällä 2010 70 prosenttia tästä metsästä paloi. Luonnollinen uudelleenmetsitys eteni kuitenkin nopeasti, metsä sai takaisin luonteensa, ja alue on nyt suojeltu Natura 2000 -verkostossa. Metsän keskellä kävijä menettää ajan ja tilan tajun. Voit seurata merkittyä polkua (ja se on suositeltavaa olla astumatta sen ulkopuolelle) ja nauttia vehreistä kuvista ja kuunnella juoksevan veden ääniä. Joki muodostaa pienen 500 metrin pituisen järven ulostulonsa kohdalla, jossa on ympärivuotista vettä. Suuressa uima-altaassa altaat, joita muodostuu silloin tällöin, voit käydä virkistävässä uinnissa. Joen suulla on hiekkaranta, jonka pohja on pikkukivipohjainen, ja vesi on hyvin viileää joen vaikutuksesta. Rannan itäosassa on meressä vaikuttava kallio, joka muistuttaa mastoa tai sydäntä. Hiekkaranta on onnistunut säilyttämään luonnollisuutensa, sillä siellä ei ole sateenvarjoja eikä aurinkotuoleja. Täällä on tietysti kanttiini, josta saa välttämättömät tarvikkeet, mutta muuta palvelua täältä ei saa, Varmista siis, että olet järjestäytynyt. Päiväsi alkaa sen jälkeen, kun haemme sinut bussillamme määrätystä noutopaikasta ja suuntaamme kohti Damnonia. Matkalla pysähdyt 30 minuutin pysähdyksen Spilin kylässä kahvitaukoa varten, jotta voit nauttia kauniista historiallisesta Spilin kylästä. Sen jälkeen olette jälleen matkalla Damnoniin, jotta ehditte lauttaan, joka lähtee klo 11:30. Opas kerää rahat, jotta voitte ostaa lauttaliput. Lautta tarvitsee noin 30 minuuttia saapuakseen Prevelin rannalle, jossa voit viipyä 3 tuntia ja tutustua Kourtaliotisin rotkoon ja palmumetsään tai rentoutua rannalla. Suunniteltu lähtöaika Prevelin rannalta on klo 15:15 (tarkista aina oppaalta tarkka aika !) Damnoniin, josta nousette bussiin ja suuntaatte Plakiaksen kylään, jossa teillä on vapaa-aikaa 1:30, ja voitte syödä lounasta ja juoda yhdessä tavernoista. Paluumatkalla teemme lyhyen valokuvauspysähdyksen ja nautimme upeista näkymistä Kourtaliotisin rotkoon. Jätämme teidät kyydistä samassa paikassa, josta teidät haettiin aamulla !

Rethymnonista etelään yksityinen Tour-Spili-Kourtaliotiko-Kalypso-kierros

4. Rethymnonista etelään yksityinen Tour-Spili-Kourtaliotiko-Kalypso-kierros

Aloita päiväsi Spilissä, pienessä ja kauniissa kylässä, joka on hyvin suosittu leijonanpäiden suihkulähteistään, rentoutumalla puiden alla ja nauttimalla kreikkalaista kahvia. Maista paikallisten tuottajien hunajaa ja oliiviöljyä. Vieraile kansanmuseossa ja tutustu Kreetan historiaan. Tutustu sitten henkeäsalpaavaan Kourtaliotikon rotkoon. Kävele kohoavien kallioseinämien läpi ja ihaile uskomattomia luonnonmaisemia, ennen kuin saavut Agios Nikolaoksen yksinäiselle kappelille. Kuuntele tuulen eteeristä ääntä, joka syntyy sen liikkuessa rotkon läpi. Saavuta Kourtaliotisin lähteet, joissa voit kokeilla kylmää ja raikasta vettä. Saavu Kalypson eksoottiseen rannikkokohteeseen, joka on vanha merirosvojen turvapaikka. Rentoudu Karavoksen rannalla, josta on hiljattain tullut kansallispuisto. Kävele kohoavien kallioiden yli ja sukella Libyanmeren turkoosiin veteen.

Votaaninen puutarha-Spili-Preveli-Plakias

5. Votaaninen puutarha-Spili-Preveli-Plakias

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Kreetan upea neljän hehtaarin kokoinen kasvitieteellinen puutarha "Maravel Garden". Siellä voit tutustua valtavaan valikoimaan lääkekasveja, jotka kasvavat Kreetan endeemisten kasvien rinnalla. Opi kasviperäisten lääkkeiden salaisuudet tunnin mittaisella ilmaisella kierroksella. Seuraava lyhyt pysähdys on 10 minuutin valokuvauspysähdys Spilissä, jossa kohtaat 25 leijonan kivipäätä, joiden suusta virtaa loputtomasti kirkasta raikasta vuoristovettä. Seuraava pysähdys, 10 minuutin valokuvapysähdys Kourtaliotisin rotkossa. Prevelin ranta, jossa on upea laguuni ja paljon palmuja, tarjoaa idyllisen vaihtoehdon uimiseen ja rentoutumiseen. Pääsemme rannalle kävellen 10-15 minuutin helpon lyhyen kävelymatkan jälkeen kiehtovaa polkua pitkin. Siellä sinulla on 2,5tuntia vapaata aikaa uida meressä ja tutustua laguuniin. Viimeinen pysähdyspaikkamme on Plakias, pieni kylä Libyanmeren lahdella.

Rethymnon Land Rover Safari Lounais-Kreetalla

6. Rethymnon Land Rover Safari Lounais-Kreetalla

Poistu tieltä ja Lounais-Kreetan erämaahan tällä 8 tunnin Land Rover -safarilla upeilla vuorilla ja syrjäisillä rannoilla. Ammattimainen kuljettaja navigoi vaikeassa maastossa ja vie sinut paikkoihin, joihin muut ajoneuvot eivät pääse, ja opettaa samalla kreetalaista kulttuuria. Päivä alkaa ajelulla erämaan halki korkeille korkeuksille, josta saat ilmanäkymät upeille rotkoille. Varo korppikotkia ja kotkia korkealla. Kulje pienten perinteisten kylien läpi, jotka ovat täynnä luonnetta, ja pysähdy hetkeksi kahville johonkin syrjäisistä vuoristokylistä. Takaisin ajoneuvoon aja vuorten halki Spilin kylään, joka on kuuluisa lähdevesistään. Vorizi-vuoren varjossa sijaitsevassa kylässä on venetsialainen suihkulähde, jossa on yli 25 leijonanpäätä ja joka toimittaa kylmää vuoristovettä ympäri vuoden. Kävele pienissä kaupoissa, joissa myydään käsintehtyjä matkamuistoja ja perinteisiä käsitöitä. Jatka hiekkateitä ja kuoppaisia teitä pitkin useiden kylien läpi, joissa aika on käytännössä pysähtynyt. Keramen ohittaessa asiakkaat näkevät panoraamanäkymät Kreetan etelärannikolle ja Libyanmerelle. Pysähdy uimaan Prevelin rannalle ja pese lika ja pöly pois. Korkeiden palmujen reunustama ja kristallinkirkas vesi, Preveli on yksi Kreetan kauneimmista rannoista, ja Bacardi valitsi sen ihanteelliseksi paikaksi tv-mainoksilleen. Se on myös Kreetan ainoa ranta, jossa voit uida kylmässä vuoristovedessä tai valtameressä samassa paikassa! Lisää ruokahalua, kävele takaisin rannalta ja pysähdy perinteiselle kreetalaiselle aterialle, jossa on rajoittamaton määrä viiniä. Lounaan jälkeen aja takaisin vuorille nähdäksesi dramaattisempia maisemia ja lisää kuvia kiipeäessäsi upean Kroustalioticon rotkon läpi. Kun suuntaat takaisin kiertueen loppua kohti, katso upea panoraama koko Rethymnonin kaupungista vuoren huipulta, jonne pääsee vain Land Roverilla.

Eteläinen matka: Faistos, Ag. Galini, Matala, Spili

7. Eteläinen matka: Faistos, Ag. Galini, Matala, Spili

Eteläinen matka on mielenkiintoinen matka, kun näet paljon kyliä, kuten Arkadi, Agia Galini, Matala ja Spili.Arkadi on kuuluisa ortodoksisesta luostaristaan, joka on hyvin vanha, jossa on barokkia ja roomalaisia elementtejä, jossa on suuri piha ja paljon puita ja kukkia.Luostari oli paikka tieteelliselle taiteelle, ja siellä oli koulu, jossa oli suuri kirjasto.Toinen kohde on Agia Galini, suuri kylä, jossa on mukavia rantoja, baareja ja ravintoloita.Matala on seuraava erittäin mielenkiintoinen ja kaunis kylä jossa on keinotekoisia luolia,se oli kalastajakylä ja se oli täynnä hippejä,kirkkaita vesiä kukka piirustuksia kaikkialla ja lainausmerkit ympäri kylää,voit nauttia tuoretta ruokaa samalla kun katselet luolia.Viimeinen asema on Spili jossa voit nauttia viilentävästä varjoisista plateioista ja juoksevista vesistä.koko matka kestää 10 tuntia se alkaa klo 8 aamulla ja paluu on klo 6 iltapäivällä.

Rethymnosta: Rethymnon: Opastettu päiväretki etelärannikolle

8. Rethymnosta: Rethymnon: Opastettu päiväretki etelärannikolle

Koe Kreetan luonto paikallisen oppaan johdolla tällä päiväretkellä. Kulje läpi oliivitarhojen ja perinteisten kylien, haistele luonnonvaraisia kukkia ja yrttejä ja ihaile eteläisen Kreetanmeren luonnonrantoja. Aloita retkesi lähtemällä Rethymnosta tavattuasi oppaasi. Pian saavut padolle, joka kerää vettä Patsosin rotkosta. Siellä voit ottaa upeita kuvia yhdestä Kaakkois-Välimeren tärkeimmistä järvistä, jossa on myös monia lintu- ja eläinlajeja. Pysähdy seuraavaksi itse Patsosin upealla rotkolla. Tutustu kallioluolassa sijaitsevaan pieneen kirkkoon ja kulje perinteisten kylien läpi, ennen kuin suuntaat korkeammalle kohdalle, josta avautuu panoraamanäkymä Rethymnoon ja Kreetan kahteen korkeimpaan vuoristoon. Vieraile sen jälkeen kasvitieteellisessä puutarhassa ja tutustu Kreetan lääkekasveihin ja -kukkiin. Pidä tauko kävelystä ja nauti teetä Kreetan luonnossa paistattelun lomassa. Jatka sitten Spiliin, joka on tunnettu luonnonlähteistään. Vieraile lopuksi kansanperinnemuseossa ja päätä kierros menemällä Plakiasin rannalle uimaan, josta avautuu näkymä Etelä-Kreetan merelle.

Eloundasta: Eundaunda: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

9. Eloundasta: Eundaunda: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

Liity pariksi paikallisen sisäpiirin huippuasiantuntijan kanssa ja matkusta pitkin Länsi-Kreetan kultaista laajuutta ylellisessä autonkuljettajan mukavassa kyydissä. Uppoudu räätälöityyn seikkailuun, jonka polttoaineena ovat muinaisten kylien hohtava aitous, vieraanvaraiset paikalliset, jotka elävät lähellä koskematonta luontoa, ylelliset rotkot, jotka virtaavat mereen, ja utopististen ihmeiden keskellä sijaitsevat tarinalliset bysanttilaiset luostarit. Nauti legendaaristen esi-isiemme aidoista mauista. Tutustu kuningas Agamemnonin arkaaiseen kylään, jossa vesivarat ovat puhtaita, lämpötila ihanteellinen ja paikallinen ruokatuntemus on taidetta. Valmistaudu lumoutumaan hitaasti grillatun lampaanlihan ja suussa sulavan jokikalan herkullisista tuoksuista, jotka on laitettu avotulen ympärille suoraan edessäsi. Nauti Rethymnon merenrantakaupungissa ja nauti sokkeloisten katujen ja venetsialaisen linnoituksen viehätyksestä. Nauti vanhan kaupungin loistosta, joka tekee siitä autenttisten katumarkkinoiden ja eklektisten viini- ja cocktailbaarien pienen leikkikentän.

Alkuperäinen Kreetan kiertomatka Rethymnosta

10. Alkuperäinen Kreetan kiertomatka Rethymnosta

Kun olet noussut hotellista, matka alkaa Kotsifou-kanjonista, jossa seuraat upeaa polkua. Vaelluksen jälkeen saavutte Plakiasiin, josta lähdette veneellä Palm Beachille. Vietä vapaata aikaa nauttiaksesi kaikesta kauneudesta, jota kirkkaan siniset vedet yhdistettynä laguuniin ja palmumetsään tarjoavat. Lähdette Prevelistä ohi Damnonin ja Kourtaliotikon rotkon, jota voitte ihailla ylhäältä päin ja ottaa kauniita kuvia maisemien ikuistamiseksi. Seuraava pysähdyspaikka on oliivitarhat, jossa voit poimia marjoja ja nauttia paikallisesta kasvistosta. Ennen paluuta Rethymnoon perinteinen Spilin kylä odottaa sinua ihailemaan Kefalovrisin venetsialaista suihkulähdettä, jossa on 19 leijonan päätä. Istu alas ja nauti Kourtaliótikon rotkon dramaattisista maisemista. Nauti aikaa lounaan ja virvokkeiden ostamiseen Spilissä ja ihaile sen kaunista puhdasta rantaa. Matkusta takaisin Rethymnoon ja saavuessasi sinut viedään hotellillesi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Spíli

14 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Spíli: Koe enemmän

Näytä kaikki

Spíli: usein kysytyt kysymykset

Spíli: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Spíli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.