Split-Dalmatian lääni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Split-Dalmatian lääni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 985 arvosteluun

Odotukset ylittyi mennen tullen. Ernest-opas oli loistava. Puhui englantia, että kaikki ymmärsi. Myös kertoi paljon ja mielenkiintoisesti historiasta ja paikoista esim.45min menomatka meni siivillä. Paljon naurua! Kävelyä paljon, joten hyvät kengät jalkaan. Paljon upeita paikkoja koko päivän, joten valokuvia saa ottaa paljon (muista ladata kännykkä ennen matkaa täyteen).Boris-kuljettaja oli myös turvallinen. Suosittelen!

Kiva matka, Mostarissa ehtii hyvin syödä lounaan. Hyvä opas koko matkan mukana ja Mostarissa oli asiantunteva paikallisopas. Vesiputous oli viilentävä kokemus ja kaunis paikka. Vesiputouksilla olisi voinut viettää 30 min pidemmän pätkän ennen paluuta Kroatiaan. Huikeat maisemat koko matkalla.

Great small stops on the way and enough time to spend in Kotor and Bubva. And the guide was awesome! He told lots of stories, chatted with us about history of Croatia ja Montenegro and maked us laugh. A warm recommendation for a day trip.

Noudot ja kuljetukset toimivat erinomaisesti. Opas oli selkeä ja ohjeisti hyvin. Sopivasti ja selkeästi kerrottiin matkan varrella paikoista ja historiasta. Opas ja kuljettajat olivat erittäin ystävällisiä ja huomaavaisia.

Kiva nähdä matkalla myös Primosten ja Sibenik. Puistossa rauhallista sesongin loputtua. Lyhyempikin aika kuin 2,5h olisi riittänyt koska lenkki lyhyt. Pääputoukset näyttäviä. Muuten ei sykähdyttänyt. Puhelias opas.