Split
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Split: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Split? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Split : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 630 arvosteluun

Opas Renato antoi meille paljon lisätietoja kaikista pysäkkeistä. Kävelyretki hänen kanssaan Trogirin läpi ja sitä seuraava kävelykierros Diocletianuksen palatsin läpi olivat täydellisiä. Olemme varanneet toisen päivän uudelle kiertueelle. Täydellisin suosituksemme! Kiitos tästä mielenkiintoisesta ja laajasta yrityksestä Splitin ja ympäröivän alueen kautta!

Suuri nähtävyys lapsille. 3-vuotias oli erittäin kiinnostunut. Matkusta rannikolla kohti Trogiria kauniilla näkymillä Splitiin. Kannattaa hyödyntää nähtävyyksiä, vaikka elämä veden alla oli melko vaatimatonta. Suosittelen, etenkin lapsiperheille max. jopa 9-10 vuotta. Isompia lapsia ei kiinnosta :)

Se oli superpäivä kauden lopussa. Paikallinen joukkue oli hyvin organisoitu ja Daniela oli hieno opas. Vierailu paikallisessa viinitilassa oli upea, ja omistaja oli erittäin lämmin ja innostunut viineistään ja perheestään. Upea päivä kaikille, jotka vierailevat Splitissä.

Fantastinen!

Tämä todella ylitti odotukseni ja oli rahan arvoinen. Isäntämme Mario oli erinomainen ja meni ylimääräisen mailin tehdäkseen moottorivenematkasta kokemuksen itsessään! Oli todella fantastinen päivä pois, suosittelisin ehdottomasti

Erinomainen

Ehdottomasti sensaatiomainen päivä, vene oli täydellinen, kuten opaskin, ja pääsimme näkemään delfiinit matkalla takaisin. Sininen laguuni on puhdas täydellisyys.