St Paulin katedraali, Lontoo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Kaupunkikortit
73 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

St Paulin katedraali, Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa St Paulin katedraali, Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

St Paulin katedraali, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 25 931 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Loistavaa toimintaa! Kaunis decouverte! A duré plus que 2h mais c'était vraiment super! Nous étions en très petit comité et tout s'est très bien passé. Merci à la guide Sophie pour nous avoir appris pas mal de choses sur les coulisses d'Harry Potter et pour sa gentillesse. Je conseille vivement!

Oppaamme Tom oli erinomainen. Hän eläytyi koko sydämellään ja olemuksellaan työhönsä, oli selvästi ylpeä kaupungistaan ja kertoi Harry Potterin lisäksi paljon muuta Lontoosta.

Great tour, it was amazing to see places where they have filmed.