St Paulin katedraali, Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi historiallista faktaa St Paulin katedraalista

Sir Christopher Wrenin arkkitehtoninen mestariteos on yksi Lontoon suosituimmista maamerkeistä ja samalla erinomainen tausta lomakuvillesi! Tässä muutama fakta rakennuksen historiasta ennen kuin kapuat 528 askelta sen upeaan kupoliin.

Suunnittele vierailusi

 • Katedraalin aukioloajat

  St Paulin katedraali on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8.30-16.30. Sunnuntaisin katedraalissa järjestetään vain uskonnollisia seremonioita.
  Osa gallerioista, kuten katedraalin huipulla sijaitseva kultainen galleria aukeaa vasta klo 9.30. Pääsymaksuun kuuluu multimediaopas ja ryhmäkierros (riippuu siitä, onko opas käytettävissä). Varaa liput etukäteen välttääksesi pettymyksen.

 • Kauanko katedraalissa vierailemiselle kannattaa varata aikaa?

  Katedraaliin tutustuminen rauhalliseen tahtiin kestää noin kaksi tuntia.

 • Kuinka katedraalille pääsee?

  Katedraalia lähin asema on Central Line -linjalla sijaitseva St Paul's, joten se on helppo muistaa. Samannimiselle bussipysäkille pääsee myös busseilla 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76 ja 172.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Maanantaista lauantaihin klo 8.30-16.30. Sunnuntaisin katedraalissa järjestetään vain uskonnollisia seremonioita.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa 18 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsymaksuun kuuluu multimediaopas ja opastettu kierros. Suosittelemme katsastamaan myös suosituimmat alueen kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Central Line -linja St Paul's-asemalle, tai 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76 tai 172 bus St Paul's-pysäkille.
 • Lisävinkkejä

  • Ostaessasi liput verkosta etukäteen säästät rahaa ja voit ohittaa jono!

  • Katedraalissa ei saa video- eikä valokuvata.

  • Katedraali saattaa sulkeutua erikoistapahtumien johdosta, joten tarkasta sen aukioloajat etukäteen verkosta!

St Paulin katedraali, Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa St Paulin katedraali, Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

St Paulin katedraali, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 17 757 arvosteluun

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Loistavaa toimintaa, erittäin hyvä täydennys Harry Potter -studioiden kanssa. Duarte Note -opas oli erittäin ystävällinen. Ei todellakaan valittamista, suosittelemme faneille.

Päivä oli todella jännittävä. On hyvin yllättävää nähdä kuinka paljon vaivaa tällaiseen elokuvaan menee. Pidimme siitä perheenä, organisointi oli hyvä, melkein ajallaan.

Tosi kiva ja kerrottiin paljon muustakin kuin Harry Potterista (itse siis olin kiinnostunut siitä muusta enemmän, mutta 11-v. poika tykkäsi kovin Harry Potter osiosta)