St Paulin katedraali, Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi historiallista faktaa St Paulin katedraalista

Sir Christopher Wrenin arkkitehtoninen mestariteos on yksi Lontoon suosituimmista maamerkeistä ja samalla erinomainen tausta lomakuvillesi! Tässä muutama fakta rakennuksen historiasta ennen kuin kapuat 528 askelta sen upeaan kupoliin.

Suunnittele vierailusi

 • Katedraalin aukioloajat

  St Paulin katedraali on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8.30-16.30. Sunnuntaisin katedraalissa järjestetään vain uskonnollisia seremonioita.
  Osa gallerioista, kuten katedraalin huipulla sijaitseva kultainen galleria aukeaa vasta klo 9.30. Pääsymaksuun kuuluu multimediaopas ja ryhmäkierros (riippuu siitä, onko opas käytettävissä). Varaa liput etukäteen välttääksesi pettymyksen.

 • Kauanko katedraalissa vierailemiselle kannattaa varata aikaa?

  Katedraaliin tutustuminen rauhalliseen tahtiin kestää noin kaksi tuntia.

 • Kuinka katedraalille pääsee?

  Katedraalia lähin asema on Central Line -linjalla sijaitseva St Paul's, joten se on helppo muistaa. Samannimiselle bussipysäkille pääsee myös busseilla 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76 ja 172.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Maanantaista lauantaihin klo 8.30-16.30. Sunnuntaisin katedraalissa järjestetään vain uskonnollisia seremonioita.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa 18 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsymaksuun kuuluu multimediaopas ja opastettu kierros. Suosittelemme katsastamaan myös suosituimmat alueen kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Central Line -linja St Paul's-asemalle, tai 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76 tai 172 bus St Paul's-pysäkille.
 • Lisävinkkejä

  • Ostaessasi liput verkosta etukäteen säästät rahaa ja voit ohittaa jono!

  • Katedraalissa ei saa video- eikä valokuvata.

  • Katedraali saattaa sulkeutua erikoistapahtumien johdosta, joten tarkasta sen aukioloajat etukäteen verkosta!

St Paulin katedraali, Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa St Paulin katedraali, Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

St Paulin katedraali, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 15 717 arvosteluun

Perla oli ilahduttava ja antoi molemmat loistavan kuvan Harry Potter -elokuviin sekä Lontoon kulttuuriin ja historiaan. Aloitimme Palace-teatterissa, jossa he näyttävät kirotun lapsen. Kävimme sitten Lontoon ympäri katsomaan sekä elokuvien sivustoja että kirjoja inspiroivia sivustoja. Aluksi epäilin "inspiroivista sivustoista", mutta tapa, jolla hän näytti meille alueen, kysyi siitä, mitä se muistutti meitä elokuvissa, näytti meille leikkeen elokuvasta ja antoi meille kuinka se kaikki silmäilee oli mahtavaa.

Mukava kiertue Harry Potter -sivustojen ympäri, joista et ehkä muuten tiennyt, ja jos et ole koskaan käynyt Lontoossa, se on loistava tapa saada maku joihinkin tärkeisiin kaupungin osiin. Oppaamme Perla oli hauska ja piti kiertueen mielenkiintoisena. Meidät lajiteltiin taloihin ennen kiertueen alkamista ja Perla isännöi triviakilpailua talojen välillä. Kiertueelle tuotiin iPad, joka kertoi kadulla näytetystä elokuvasta.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Kierros oli kiva ja sopivan pituinen. Vaati tosin paljon tietoa Harry Pottereista, mikäli halusi vastata kierroksella esitettyihin kysymyksiin.