Stallhof: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

1. Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

Matkaaja ajassa taaksepäin ja sukella Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuule pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin. Koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä se on varmasti tuntunut entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Tutustu Dresdenin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Frauenkircheen, Semperoperiin ja barokkia edustavaan Zwingeriin. Kävele huippunähtävyyksien, kuten Residenzschlossin ja Fürstenzugin, ohi. Siirry Dresdenin linnasta Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

2. Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

Nauti Dresdenin tärkeimpiä kohokohtia esittelevästä oivaltavasta kierroksesta, joka herättää Saksin historian eloon. Opi mukaansatempaavia tarinoita kukoistusajoista ja nykyisistä tapahtumista, jotka ammattitaitoinen oppaasi kertoo jännittävällä ja humoristisella tavalla. Tapaa oppaasi kaupungin keskustassa ja varustautu kuulokkeilla, jotta kuulet hänet selvästi, ennen kuin lähdette yhdessä kävelykierrokselle. Koe ensin kaupungin kuuluisat rakennukset kierroksella historiallisessa vanhassakaupungissa. Näe Stallhof ja Fürstenzug, historiallinen Neumarkt, Schlossplatz ja katolinen Hofkirche. Astu sisään Frauenkircheen (Neitsyt Marian kirkko) ja tutustu alttariin, upeisiin seinämaalauksiin ja historialliseen kryptaan. Ihaile epätavallisen keskilaivan ja vaikuttavan alakirkon barokkipainotteista loistoa. Suuntaa sitten Theaterplatzille, jossa sijaitsevat kuninkaallinen palatsi ja Semper-ooppera. Nauti kävelyretkestä Brühlsche Terassella, josta avautuu näkymä kauniiseen Elben maisemaan. Jatka tämän jälkeen kierrosta Zwingerin kaupunginosaan ja koe saksibarokki. Nauti lähietäisyydeltä vaikuttavista hiekkakiviveistoksista, jotka paljastavat monia historiallisia tarinoita. Tutustu patsaiden entiseen tehtävään, Augustus Vahvan hovin juhlakulttuuriin ja nykyiseen käyttöön museona.

Dresden: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine (adventtikierros)

3. Dresden: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine (adventtikierros)

Kokeile Dresdenin joulumarkkinoiden värikästä hälinää! Tutustu vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja tutustu Dresdenin stolleniin, Pflaumentoffeliin (kuivattujen hedelmien figuureihin) ja malmivuoren puuveistoksiin houkuttelevien tuoksujen ja tuikkivien valojen ympäröimänä. Matkasi alkaa Neumarktilta kuuluisalta Frauenkircheltä, jota seuraa ruhtinaiden kulkue. Tämän jälkeen siirryt Kuninkaanlinnaan, Semper-oopperaan, Zwingeriin ja lopuksi Striezelmarktille. Käy kolmella kauneimmalla joulumarkkinalla upeine majoineen ja makeine herkkuineen ja kävele Dresdenin vanhankaupungin maailmankuulujen aukioiden läpi. Oppaasi johdattaa sinut Saksin jouluperinteiden maailmaan. Näe maailman suurin joulupyramidi ja valtava, saksialainen Schwibbogen (kynttilänjalka) . Nauti stollen-kakun ja glögin maisteluista.

Päiväretki Dresdeniin ja Zwinger-palatsiin Prahasta

4. Päiväretki Dresdeniin ja Zwinger-palatsiin Prahasta

Dresdenia pommitettiin pahoin 13. ja 14. huhtikuuta 1945. Mutta kuten moni muu kaupunki, myös Dresden on noussut tuhkasta feenikslinnun lailla ja on nyt palautettu alkuperäiseen kauneuteensa. Nautittuasi kolmen tunnin ajomatkasta, saavut Dresdeniin. Kierros alkaa kaupungin historiallisesta keskustasta, jossa pääset vierailemaan Zwingerissä. Ihaile Zwingerin gallerian kuuluisien mestareiden kokoelmia. Näe Rafaelin Sikstuksen Madonna sekä maalauksia Tizianilta, Canalettolta, Lucas Cranach vanhemmalta ja lukuisilta muilta flaamilaisilta taiteilijoilta. Seuraavaksi näet loput palatsin osan ennen kuin vierailet jälleenrakennetussa Neitsyt Marian kirkossa. Opastetun kierroksen jälkeen pääset nauttimaan vapaa-ajasta lounaan tai shoppailun parissa ennen kuin palaat Prahaan.

Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

5. Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoa Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Saat kuulla pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin, koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Voit tutustua vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuulla, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Tämä kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Sieltä käsin näet Dresdenin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Dresdenin linnasta suuntaat Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: 60 minuutin kävelykierros ja Frauenkirche-konsertti

6. Dresden: 60 minuutin kävelykierros ja Frauenkirche-konsertti

Dresden pähkinänkuoressa sisältäen opastetun kierroksen ja urkukonsertin Frauenkirchessä. Koe rento kohokohdakierros kävellen vanhan kaupungin läpi ja sen jälkeen opastettu kierros ja urkukonsertti Dresdenin Frauenkirkessä. Ystävällinen ja sertifioitu matkaoppaasi vie sinut rennosti vanhan kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Odota innolla Fürstenzugia, Semperoperia, Zwingeriä, Residenzschlossia ja paljon mielenkiintoisia taustatarinoita ja tietoa. Tiesitkö esimerkiksi, että pelkästään Frauenkirchen kupoli painaa enemmän kuin Eiffel-torni Pariisissa? Monien ikimuistoisten, sisäpiirivinkeillä koristeltujen hetkien jälkeen jännittävä kierros päättyy suoraan Dresdenin Frauenkircheen. Ilman jonottamista tai odottelua kirkko-oppaasi vie sinut varattuun paikkaasi korotetuilla gallerioilla. Nauti esteettömästä näkymästä kirkon keskilaivan yli suoraan alttarille, kuuntele kirkonjohtajan selityksiä ja nauti sitten noin 20 minuutin urkukonsertista. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus vierailla kirkossa rauhassa. Käyttäkää erityinen tilaisuus pysähtymiseen. Lipun ostamalla tuet kirkon säilyttämistä, kulttuuri- ja hengellisen elämän alalla tapahtuvaa toimintaa sekä Frauenkirchen tärkeää rauhantyötä. Dresden pähkinänkuoressa sisältäen opastetun kierroksen ja urkukonsertin Frauenkirchessä.

Dresden: 1,5 tunnin adventtikierros

7. Dresden: 1,5 tunnin adventtikierros

Koe Dresdenin juhlava tunnelma ja tutustu vanhan kaupungin upeisiin rakennuksiin tällä adventtikierroksella. Näe kuuluisa Zwinger, tutustu Semperoperiin, ihaile katedraalia ja ihaile Fürstenzugia (ruhtinaskulkue). Lue lisää Frauenkirchen jälleenrakennuksesta, kävele Striezelmarktin läpi ja tutustu Kreuzkircheen (Pyhän ristin kirkko). Kierroksen aikana voit viettää aikaa pohdiskellen ja tutustua kirkon sisätiloihin (Frauenkirche tai katedraali), ennen kuin kierros päättyy musiikilliseen yllätykseen.

Dresden: Opastettu kaupunkikävely ja kaupunginmuseon sisäänpääsylipun.

8. Dresden: Opastettu kaupunkikävely ja kaupunginmuseon sisäänpääsylipun.

Matkaaja ajassa taaksepäin, kun opas kertoo tarinoita keskiajalta nykypäivään. Kuule tarinoita vuoden 1989 vallankumouksesta. Kävele kaikkien kuuluisimpien nähtävyyksien ohi vain 100 minuutissa. Käy Dresdenin kaupunginmuseossa ja tutustu 1 000 näyttelyesineeseen, jotka kuvaavat 800 vuoden historiaa. Vieraile Städtische-galleriassa. Tervehdi opastasi tapaamispaikalla. Kävele historiallisessa vanhassakaupungissa Neumarktissa, joka tuhoutui toisessa maailmansodassa. Ihaile goottilaistyylisen Frauenkirchen korkeita kirkontorneja. Jatka Semperoper-oopperataloon, jossa Straussin ja Wagnerin teokset kantaesitettiin. Seuraa opastasi barokkityyliseen Zwingeriin, jota pidetään yhtenä Saksan tärkeimmistä barokkirakennuksista. Todista vihreitä nurmikoita ympäröivien suihkulähteiden kauneutta. Täydellinen lisä kaupunkikävelykierroksellesi on vierailu Dresdenin kaupunginmuseossa ja sisäänpääsy Städtische-galleriaan. Koe kaupungin yli 800 vuotta vanha historia erittäin mielenkiintoisten näyttelyesineiden, harvinaisten filmimateriaalien, vanhojen asiakirjojen, maalausten ja taideaarteiden avulla. Elben laakson ensimmäisestä asutuksesta, kaupungin perustamisesta, barokin kulta-ajasta ja vanhan kaupungin tuhosta saat jännittävän katsauksen DDR:n arkeen ja vuoden 1989 rauhanomaiseen vallankumoukseen liittyviin tapahtumiin. Maailmankuulun Sophienschatzin ja Dresdenin keksintöjen lisäksi esillä on lukuisia kuriositeetteja, kuten riitaisille naisille tarkoitettu kaulasormus tai juoppojen hölmöläistalo. Dresdenin menneisyys ja nykyisyys välittyy heille viihdyttävällä tavalla, ja aivan sivumennen sanoen he pääsevät perille kaupungin myytistä. Städtische-galleriassa on esillä erinomaisia taideteoksia vuodesta 1500 nykypäivään.

Hämmästyttävä Dresden - opastettu kävelykierros

9. Hämmästyttävä Dresden - opastettu kävelykierros

Tutustu Brühlin terassille, joka on kiehtovien maamerkkien ympäröimä arkkitehtoninen helmi. Ihaile ulkopuolelta Dresdenin kaunista Frauenkircheä ja tutustu sen vuosisatoja vanhaan perintöön. Tutustu Neumarktiin, Dresdenin kulttuurin sulatusuuniin, jonka jokaisesta kulmasta löytyy annos inspiraatiota ja näkymiä, joita on pakko ihailla. Tutustu myös sen menneisyyden vastoinkäymisiin, jotka korreloivat toisen maailmansodan tapahtumiin. T ämä tarinankerronnan ja nähtävyyksien kautta tutustu kiehtovaan Dresdenin Tallipihaan, paikkaan, jossa yhdistyvät inspiraatio, taide, luovuus ja kauniit nähtävyydet. Tutustu joihinkin Saksin historian kiehtovimpiin tapahtumiin, kun ohitat 1800-luvulta peräisin olevan kiehtovan seinämaalauksen. Todista Dresdenin historiallisessa keskustassa hämmästyttävä katedraali 1700-luvulta ja ihaile Dresdenin kuninkaallista palatsia. Päätä kierros lähellä yhtä maailman kauneimmista oopperataloista, jossa on uskomattomia maamerkkejä, muistomerkkejä ja vuosisatoja vanhaa perintöä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Stallhof

Stallhof
11 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Stallhof: Koe enemmän

Näytä kaikki

Stallhof: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stallhof? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.