Suosittelemamme elämykset kaupungissa Stavanger

Stavanger: Lysefjordiin ja Preikestoleniin.

1. Stavanger: Lysefjordiin ja Preikestoleniin.

Uppoudu Norjan vuonomaiseman kauneuteen hiljaisella ja sähköllä toimivalla veneellä. Purjehdi Stavangerin keskustasta Lysefjordia pitkin Preikestolenille, niin kutsutulle Pulpit Rockille. Näe, missä "kulkurit" piileskelivät ennen vanhaan sheriffiltä, kun vene pysähtyy Fantahålån (kulkurin luola) luona. Katsele sitten kuuluisaa ja majesteettista kalliomuodostelmaa Preikestolenia, joka kohoaa 604 metriä merenpinnan yläpuolelle. Seuraava pysähdyspaikka on Hengjanefossenin vesiputous, jossa miehistö tuo keulan niin lähelle putousta, että voit tuntea sen virkistävän suihkun kasvoillasi! Hae välipala laivan kioskista ja rentoudu aurinkokannella tai tilavassa ja mukavassa hytissä. Pidä silmällä Lysefjordin laitumella laiduntavia vuohia ja seuraa, kun miehistö syöttää niille porkkanoita ja muita herkkuja. Nauti idyllisistä maisemista ennen paluuta Stavangerin satamaan.

Stavangerista: Lysefjordiin

2. Stavangerista: Lysefjordiin

Kiihdytä jopa 35 solmun nopeuteen tällä opastetulla RIB-pikaveneajelulla Lysefjordiin. Pysy turvassa matkan varrella mukana toimitettujen pelastusliivien, kelluntapukujen ja suojalasien avulla. Ohita saaret, vesiputoukset, luolat ja upeat kalliomuodostelmat liukumalla veden päällä. Tapaat kipparisi laiturilla Stavangerin sydämessä sijaitsevassa satamassa. Varustaudu hyvin huollettuihin varusteisiisi ja lähde RIB-seikkailuun. Lähde hitaasti ulos kaupungin satamasta ihailemaan Stavangerin näkymiä vedestä käsin. Risteile kaupungin sillan alta ja anna täyskaasua matkallasi kohti vuonoja. Nauti tuulesta hiuksissasi, kun vene lentää vesillä. Näe vilaukselta kaupunkisaaria, kalanviljelylaitoksia ja viihtyisiä, perinteisiä mökkejä, jotka halaavat veden äärellä. Tarkkaile hylkeitä ja pyöriäisiä alhaalta ja hurjia kotkia ylhäältä. Kun saavut Lysefjordiin, tee useita pysähdyksiä ja ota kuvia nähtävyyksistä, kuten Vagabondin luolasta, Preikestolenista (Pulpit Rock) ja joistakin vesiputouksista. Rentoutu matkalla takaisin Stavangeriin ja nouse maihin laiturilla, josta aloitit matkasi.

Stavanger: Lysefjord Sightseeing Boat Tour to Pulpit Rock: Lysefjord Sightseeing Boat Tour to Pulpit Rock

3. Stavanger: Lysefjord Sightseeing Boat Tour to Pulpit Rock: Lysefjord Sightseeing Boat Tour to Pulpit Rock

Lysefjordin kiertoajelumme tarjoaa sinulle eturivin paikan Norjan upeimpiin kuuluvissa maisemissa. Kokeneet ja merenkulkutaitoiset kapteenimme vievät sinut aivan lähelle tunnetuimpia nähtävyyksiä, joita vuonolla on tarjota, ja kertovat matkan varrella tarinoita ja tarinoita. Näet Pulpit Rockin, 600 metriä korkean tasangon, joka kohoaa suoraan vuoresta, Vagabond Caven, vanhan veronkiertäjien piilopaikan, Whisky Fallsin, 400 metriä korkean vesiputouksen, joka on aivan vanhan moonshine-tislaamon alapuolella, ja paljon muuta. Koko matkan ajan voit myös tarkkailla alueen vilkasta villieläimistöä. Hyvänä päivänä on mahdollista nähdä hylkeitä, pyöriäisiä, merikotkia ja paljon muuta. Retkemme alkaa ja päättyy Stavangerin kaupungista, laivaan nousu kestää noin 15 minuuttia ja itse retki noin 1 tunti 45 minuuttia. Meiltä saat kaikki tarvittavat varusteet, ainoa asia, joka sinun täytyy muistaa ottaa mukaan, on kamera. Käytämme vain upouusia huippuluokan RIB-veneitä, mikä takaa sinulle kyydin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden, turvallisuuden ja hauskuuden. Kokemuksemme on räätälöity vähintään kuuden vuoden ikäisille matkustajille. RIB-veneellä vesillä lipuminen on riemastuttavaa, mutta ei missään nimessä äärimmäistä. Vanhimmat vieraamme ovat olleet reilusti yli 90-vuotiaita. Valvomme jatkuvasti ja varmistamme aina, että kaikilla aluksella on hauskaa. Lysefjordin dramaattista kauneutta voi kokea paremmin kuin veneidemme kyydissä, kun on kyse korkeista kallioista ja putoavista vesiputouksista, kätketyistä luolista ja syrjäisistä rannoista. Varaa siis seikkailusi jo tänään ja anna meidän antaa sinulle jotain vastattavaa, kun ystäväsi ja perheesi kysyvät, teitkö jotain hauskaa Norjassa.

Stavanger: 24 tunnin Hop-On Hop-Off-bussilippu

4. Stavanger: 24 tunnin Hop-On Hop-Off-bussilippu

Käy Stavangerin ikonisissa maamerkkeissä hop-on hop-off-bussikierroksella omaan tahtiisi. Hyppää kyytiin, istu alas ja nauti, kun näet ikonisia paikkoja, kuten Stavangerin katedraalin, öljymuseon, arkeologisen museon ja paljon muuta. Tutustu kaupungin jännittävään historiaan viihdyttävän ääniopastuksemme avulla, joka on saatavilla seitsemällä eri kielellä (englanti, saksa, espanja, ranska, hollanti ja norja). Voit jäädä pois miltä tahansa reitin varrella sijaitsevalta pysäkiltä niin monta kertaa kuin haluat 24 tunnin aikana ja tutustua kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Victoria-hotelliin, Ledaaliin, Strandkaien-risteilyterminaaliin, Gamle Stavangeriin ja moniin muihin. Kysy henkilökunnaltamme kaikista alennuksista ja eduista, joita saat museoissa ja eri nähtävyyksissä 24 tunnin hop-on-lippuasi näyttämällä. Helppo ja miellyttävä tapa tutustua ihmeelliseen Stavangeriin. Tervetuloa mukaan ja pidä hauskaa!

Stavanger: Opastettu melonta Lysefjordissa.

5. Stavanger: Opastettu melonta Lysefjordissa.

Tapaat oppaasi ja koe melonta Norjassa. Opi melonnan perusteet ja tutustu vuonoon. Näe hylkeitä läheltä ja ihaile rauhallista vettä. Melo jyrkkiä vuoria pitkin ja Vagabondsin luolaan. Ohita Refsa-laituri ja todista ihastuttava vesiputous ennen kuin käännyt takaisin.

Lysefjorden: Lysefjärveen: Opastettu melontaretki

6. Lysefjorden: Lysefjärveen: Opastettu melontaretki

Tule mukaan tälle opastetulle melontaretkelle villiin Lysefjordiin. Lähde julkisilla liikennevälineillä Stavangerista ja liity pakettiautoon kauempana Jørpelandin satamasta. Kokonaisaika sisältäen kuljetuksen t/r Jørpelandiin on noin 4 tuntia. Kajakkimatka vuonolla 2,5-3 tuntia. Stavangerista pääsee helposti Stavangerin bussilla numero 100 Jørpelandin noutopaikkaan. Saat tarvittaessa märkäpuvut ja hanskat, jotta pysyt lämpimänä ja turvassa retkellä. Lysefjord on upea, jyrkät seinämät, kirkas vesi ja raikas ilma. Ehkä näemme yhden kuuluisista Lysefjordin hylkeistä? Lähdemme vaaleanpunaiselta paikaltamme Forsandin lauttalaiturin vierestä,( Forsand kai 4110 Forsand) jos ajat itse. Lähtö täältä klo 1100 Turvallisuusohjeiden ja sään mukaisen pukeutumisen jälkeen olemme valmiita melomaan yhdessä upeaan Lysefjordiin. Näet, kuinka vuono muuttuu hitaasti hiekkarannoista ja tasaisesta kivirannasta vaikuttaviin jyrkkiin, korkeisiin graniittiseinämiin, jotka kohoavat useita satoja metrejä merenpinnan yläpuolelle. Tule mukaan tähän upeaan luontokokemukseen, opastetulle melontaretkelle pitkin Lysefjordin rannikkoa, Nauti rauhallisista merimaisemista ja opi samalla kulttuuri- ja luonnonhistoriasta. Muista kertoa meille, jos haluat, että pakettiautomme hakee sinut Jørpelandista. Ota mukaan jotain syötävää ja juotavaa tälle retkelle. Lisätietoja Tällä aloittelijan tason retkellä koet rannikon villieläimiä, sinulla on suuri mahdollisuus nähdä kotkia, kuulet paikallisia tarinoita kulttuuri- ja luonnonhistoriasta. Lähtö joka päivä klo 1030 Jørpelandin satamasta. Klo 11.00 Forsand kai. Muista ilmoittaa meille, jos tarvitset pakettiautomme kyytiin, Jørpelandilta 1030

Stavanger: Preikestolen klassikkovaellus ja sivupolku

7. Stavanger: Preikestolen klassikkovaellus ja sivupolku

Harrasta luontoa opastetulla vaelluksella Preikestolenille, joka on yksi Norjan ikonisimmista vaelluksista. Seuraa opastasi vähemmän vaelletulla polulla, jotta voit ottaa kaiken irti luonnosta kaukana väkijoukoista. Aloita nouto jostakin Stavangerin useista nimetyistä paikoista. Rentouttavan 40 minuutin ajomatkan jälkeen saavut polun alkupäähän. Täällä saat tietoa reitistä, odotettavissa olevista olosuhteista ja hyödyllisiä vinkkejä hauskan retkipäivän viettoon. Kun kaikki ovat valmiita, aloita vaellus. Jos olosuhteet sallivat, seuraa opastasi matkan varrella olevalla sivupolulla. Vaellustahti antaa aikaa vaatteiden ja varusteiden sovittamiseen, aikaa levätä ja nauttia välipaloja sekä ottaa kuvia matkan varrella. Noin 2,5 tunnin vaelluksen jälkeen saavut majesteettiselle Preikestolenille - 604 metriä legendaarisen Lysefjordenin yläpuolella. Jyrkkä jyrkänteinen kallioseinämä avautuu vuonon ylle, ja edessäsi avautuva panoraamanäkymä on upea palkinto kaiken kovan fyysisen työn jälkeen. Kun olet nauttinut maisemista ja rentouttanut jalkojasi, voit palata alas vuorelta. Uupuneena mutta tyytyväisenä palaat autoon ja pääset ajamaan takaisin Stavangeriin, kun käsittelet kokemuksiasi hyvin vietetystä päivästä.

Stavanger: Hop-On Hop-Off bussikierros

8. Stavanger: Hop-On Hop-Off bussikierros

Vieraile Stavangerissa ja ihastu kauniisiin maisemiin, kuten vuonoihin, vuoriin ja valkoisiin rantoihin. Kaupungilla on myös laaja historiallinen tausta, josta kertovat kaupungin lukuisat museot. Stavanger on myös Euroopan öljy- ja energiapääkaupunki. Aloita kiertoajelusi ensimmäiseltä pysäkiltä, Strandkaienin risteilyterminaalista, jotta saat täyden kokemuksen. Kierros jatkuu matkailuneuvonta-asemalle, jossa matkustajat voivat jäädä kyydistä ja kävellä Stavangerin katedraalille. Tuomiokirkko on yksi kaupungin upeimmista arkkitehtuuriteoksista, ja sen sisätilat ovat yhtä kauniit. Yksi kierroksen merkittävimmistä kohteista on öljymuseo, josta on tullut yksi rannikon mieleenpainuvimmista maamerkeistä. Se sijaitsee Stavangerin satamassa, ja sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri saa sen erottumaan joukosta, ja sen sisäinen historia on yhtä kiehtova. Jos haluat museon, joka keskittyy enemmän luonnon- ja kulttuurihistoriaan, hyppää pois 7. pysäkillä ja käy Stavangerin museossa. Pysäkillä 9 on myös taiteen ystäville suunnattu museo. Museossa on poikkeuksellisen paljon taideteoksia, joita on nyt yhteensä yli 2600. Toinen suositeltava pysäkki on pysäkki 10 - Ledaalin kuninkaallinen residenssi. Tämä upea rakennus on Norjan kuninkaan virallinen asuinpaikka. Kiertoajelubussien ylimmältä kannelta voit ottaa loistavia valokuvia tästä kuuluisasta rakennuksesta. Kun kiertoajelu vie sinut näihin ikonisiin paikkoihin, voit myös nauttia informatiivisesta selostuksesta, joka on saatavilla 8 eri kielellä. Voit myös nauttia ilmaisesta WiFi:stä aluksella. Alla on luettelo kierroksen pysähdyspaikoista: - Strandkaienin risteilyterminaali - Matkailuneuvonta ja Stavangerin katedraali - Öljymuseo - Victoria-hotelli - Öljymuseo - Matkailuneuvonta ja Stavangerin katedraali - Stavangerin museo - Arkeologinen museo - Stavangerin taidemuseo - Ledaalin kuninkaallinen residenssi - Strandkaienin risteilyterminaali

Stavanger: Preikestolen: Auringonnousuvaellus aamiaisbuffetilla

9. Stavanger: Preikestolen: Auringonnousuvaellus aamiaisbuffetilla

Liity opastetulle auringonnousuvaellukselle Preikestoleniin, väkijoukkoja vastaan ja koe auringonnousu Lysefjordenin yllä. Nauti kätevästä edestakaisesta kuljetuksesta Stavangerista. Vältä tuhansia ihmisiä, jotka ovat polulla sesonkiaikana, ja vaella sen sijaan rauhassa ja hiljaisuudessa aamunkoitteessa. Aloita seikkailu aikaisin aamulla, kun sinut on noudettu jostakin Stavangerin useista määrätyistä paikoista. Saavut 40 minuutin ajomatkan jälkeen polun alkuun. Saat oppaaltasi tiedotuksen, joka sisältää tietoa polusta, odotettavissa olevista olosuhteista ja hyödyllisiä vinkkejä hyvää vaellusta varten. Kun kaikki ovat valmiita, laita otsalamput päälle ja aloita vaellus, kun on vielä pimeää ja hiljaista. Anna kuunvalon ja korkeiden puiden viedä mielikuvituksesi valloilleen. Kuuntele matkan varrella kaikenlaista karmaisevaa kansanperinnettä oppaaltasi ja pysähdy välipalalle tai säätämään vaatteita ja varusteita. Noin 2,5 tunnin vaelluksen jälkeen saavut Preikestoleniin, 604 metriä aivan legendaarisen Lysefjordenin yläpuolella. Sinut palkitaan panoraamanäkymillä vuonolle. Jos olet onnekas, aurinko näyttäytyy kiivetessään vuorenharjujen yli, joten voit kylpeä sen lämmössä. Kun olet nauttinut maisemista ja rentoutunut hetken, palaa takaisin Basecampiin. Ladatkaa akut mukavasti vuoristomajassa yksinkertaisella, mutta tuoreella ja maukkaalla aamiaisella. Hyppää sitten takaisin autoon ja aja takaisin Stavangeriin.

Stavanger: Räätälöity yksityinen kiertoajelu paikallisen kanssa

10. Stavanger: Räätälöity yksityinen kiertoajelu paikallisen kanssa

Tällä räätälöidyllä matkalla voit jättää arkiset historialliset kierrokset väliin ja tutustua kaupunkiin paikallisten silmin. Koe matka, joka muuttaa tapasi matkustaa ja tekee siitä yhtä paljon ihmisistä, joita tapaat, kuin paikoista, joita näet. Paikalliset oppaat suhtautuvat intohimoisesti kaupunkiinsa ja ovat innokkaita jakamaan tietonsa ja näkemyksensä. Koska he eivät ole ammattimaisia oppaita eivätkä kiertoajeluja satunnaisesti, he tarjoavat kokemuksen, joka on aito ja henkilökohtainen, kuin ystävä, joka esittelee sinulle kaupunkia. Tavataan majoituspaikassasi, jotta voit tutustua naapurustoon, saada selville parhaat ruokapaikat, helpoimmat tavat liikkua ja piilotetut jalokivet, joita et ehkä ole huomannut. Kierroksen päätteeksi tunnet olosi mukavaksi kaupungilla liikkumisessa ja olet varma, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit ottaa kaiken irti vierailustasi. Oppaasi kanssa käymiesi keskustelujen kautta opit kulttuurieroista, paikallisista tapahtumista ja siitä, millaista on olla todellinen paikallinen. Mitä enemmän ilmoittautumisia, sen parempi, sillä nämä kierrokset järjestetään tilauksesta ja ne ovat täysin henkilökohtaisia. Tämän kokemuksen ansiosta et ole vain läpikulkumatkalla kaupungissa, vaan olet osa sitä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Stavanger

Kaikki aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Stavanger: Koe enemmän

Näytä kaikki

Stavanger: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stavanger? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.