Tekemistä kohteessa
Stirling

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Stirling: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Stirling parhaat nähtävyydet?

Kohteen Stirling parhaat nähtävyydet ovat:

Stirling: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stirling? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Stirling : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 876 arvosteluun

Saapuessaan tapaamispaikkaan opas Rory oli niin ystävällinen ja sai meidät kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi. Kaikkien lämpötilojen tarkistus saatiin päätökseen ennen bussille nousua, ja kaikille ilmoitettiin käytettävien naamioiden säännöt. Matka jokaiseen paikkaan sujui nopeasti ja Roryn kertomat tarinat olivat hauskoja. Matkaoppaamme Rory sopi kaikkeen ja ryhmä itse oli täsmällinen, mikä tarkoitti sitä, että pääsimme jokaiseen paikkaan ajoissa. Kokonaisuutena kiertue ei tuntunut kiireiseltä ja näkymät olivat houkuttelevia. Suosittelemme

Vietin ihanan päivän erittäin asiantuntevan oppaan kanssa. Hänellä oli paljon tarinoita kerrottavaa. Erittäin hyvä kuljettaja, joka tiesi hyvin reitin hyvät kohdat. Onneksi meillä oli myös mahtava aurinkoinen kevätpäivä. Yksi huoleni oli tilanne Covid-19: n kanssa, mutta tunsin oloni turvalliseksi koko päivän. Pikkubussin sisällä oli paljon tilaa sosiaaliselle etäisyydelle, ja kaikki muut ryhmässä olivat iloisia voidessaan käyttää kasvonaamiota. Suosittelen ehdottomasti kiertuetta

Aivan ihana päivä! Andy oli hieno kaveri, erittäin ystävällinen, hyvä huumorintaju ja miellyttävä seura! Kiitos paljon Andy! Mikä kaunis päivä Outlander-näyttelyn tärkeimpien paikkojen ympärillä. Vauhti oli täydellinen, ja aikaa oli paljon nähtävää. En ole koskaan tuntenut kiirettä, hyvä tasapaino ohjauksen ja vapaa-ajan välillä! Erittäin suositeltavaa, vaikka et olisikaan Outlander-nörtti, ne paikat ovat upeita ja näkemisen arvoisia!

Outlander-kiertue oli todella upea! Oppaamme Douglas Hunter oli erittäin miellyttävä ja runsaasti tietoa! Vierailimme useimmissa tärkeissä kuvauskohteissa ja meillä oli tarpeeksi aikaa kävellä raunioiden tai vierailemamme kaupungin ympäri. Nautimme täysin yhdeksästä tunnistamme hänen kanssaan ... Suosittelisin ehdottomasti häntä ja Rabbie'sia kaikille, jotka haluavat ottaa tämän kiertueen!

Se oli kaikkien aikojen paras päivä, kuljettajamme ja oppaamme Mac oli niin perehtynyt vain käymiemme paikkojen historiaan ja Skotlannin historiaan ja tarinoihin yleensä. Hän todella herätti kiertueen eloon ja teki siitä hauskaa, vaikka et olisikaan historian ihailija.