Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Kaupunkikortti

Tukholma: All Inclusive City Pass, jossa on yli 45 nähtävyyttä

Aktiviteetin tarjoaja: Go City | Stockholm

Tukholma: All Inclusive City Pass, jossa on yli 45 nähtävyyttä

Aktiviteetin tarjoaja: Go City | Stockholm

alkaen 42 € per henkilö

Pääset Tukholman yli 45 nähtävyyteen ja kiertoajelulle yhdellä 1, 2, 3 tai 5 päivän lipulla. Valitse kiertoajeluristeilyistä parhaiden museoiden lippuihin ja näe se kaikki suurilla säästöillä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 1 - 5 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Tukholman parhaisiin nähtävyyksiin yhdellä digitaalisella passilla
 • Vieraile niin monissa nähtävyyksissä kuin haluat 1, 2, 3 tai 5 päivän aikana
 • Säästä jopa 55 % verrattuna yksittäisten nähtävyyslippujen ostamiseen
 • Risteily Tukholman saaristossa kymmenillä veneretkivaihtoehdoilla
 • Tutustu menneisyyteen matkalla Vasa-museoon tai Birka the Viking Cityyn
Koko kuvaus

Tutustu Tukholmaan all inclusive -passilla ja vieraile niin monessa nähtävyydessä kuin haluat 1-5 päivän ajan. Tässä kätevässä digitaalisessa passissa on yli 45 käsin valittua museota, historiallista kohdetta, laivamatkoja ja muita ikonisia kohteita.

Hyvä.

Valitse yksinkertaisesti passin kesto 1, 2, 3 tai 5 päivän välillä ja lataa se mobiililaitteeseesi. Tutustu digitaaliseen oppaaseen, josta löydät tietoja, kuten aukioloajat ja ohjeet kunkin nähtävyyden käyttämisestä ennen vierailuasi, ja esitä passisi jokaisessa nähtävyydessä tai kierroksella sisäänpääsyä varten.

Nauti oman Tukholman matkasuunnitelmasi suunnittelusta ja säästä rahaa verrattuna siihen, että ostaisit yksittäisiä lippuja vasta paikan päällä. Tukholman All-Inclusive Pass sisältää sisäänpääsyn seuraaviin aktiviteetteihin: Kierrokset ja elämykset

. - Saaristokierros oppaan kanssa - Tukholman siltojen alla - veneretki (huhtikuusta joulukuuhun) - Hop-on hop-off vihreä bussikierros (huhtikuusta lokakuuhun). - Moyagi-karaoke - Tom Tits -kokeilu - Birka - viikinkikaupunki ja veneretki (toukokuusta syyskuuhun) - Drottningholmin veneretki (toukokuusta syyskuuhun). - Fjäderholmarna-veneretki (toukokuusta syyskuuhun). - Gustavsbergin veneretki (heinä-elokuu) - Hop-on hop-off-laiva (kesäkuu-elokuu). - Artipelagin veneretki (toukokuusta syyskuuhun). - Kuninkaallinen kanavakierros (huhtikuusta joulukuuhun) - Sigtunan veneretki (heinä-elokuu) - Skoklosterin linna ja veneretki (heinä-elokuu). - Vaxholm veneellä - Tukholman talvikierros (tammi-maaliskuu) - Mariefredin edestakainen veneretki (heinä-elokuu). - Tukholma sydämissämme - kiertoajelu laivalla (heinä-elokuu). - Solve a Mystery - kävelykierros Museot ja nähtävyydet - Vasa-museo - Tekniska - Kansallinen tiede- ja teknologiamuseo - Fotografiska - Valokuvamuseo - Nobel-palkintomuseo - Nordiska Museet - Pohjoismainen museo - Henkien museo - SkyView Stockholm - Artipelagin taidegalleria - Storkyrkan Tukholman katedraali - Viikinkimuseo (R) - Drottningholmin teatteri (huhtikuusta lokakuuhun) - K A Almgrenin silkin kutominen ja museo. - Prinssi Eugens Waldemarsudde - Bergrummet - Tukholman lelumuseo - Bonniers Konsthall - Dansmuseet - Tanssimuseo - Judiska Museet - juutalaismuseo - Millesgardenin museo - Strindbergin museo - Sven-Harrysin taidemuseo - Ruotsin esittävän taiteen museo - Färgfabriken - Maalitehdas - Perhosten talo - Haga Ocean - Poliisimuseo - Vaxholmin linnoitusmuseo (kesäkuu-syyskuu) - Casino Cosmopol (R) Varaukset vaaditaan Nähtävyydet ja kierrokset voivat muuttua. Tarkista vahvistusseteliisi sisältyvästä digitaalisesta oppaasta täydellinen luettelo sisältyvistä palveluista, aukioloajoista ja varausohjeista.

Sisältää
 • Digipassi voimassa 1, 2, 3 tai 5 peräkkäistä päivää
 • Digitaalinen opas (esim. aukioloajat ja varausohjeet)
 • Sisäänpääsy yli 45 retkelle, museoihin, risteilyihin ja muuhun

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tämä on digitaalinen passi; lunastusta ei tarvita. Mene vain nähtävyyteen tai kiertueelle ja näytä passi QR-koodi pääsisäänkäynnillä päästäksesi sisään.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Ladattu älypuhelin

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • - Jokaisessa nähtävyydessä voi vierailla vain kerran
  • - Kaikki passit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä, ja ne aktivoituvat vasta ensimmäisellä vierailulla.
  • - Aktivoinnin jälkeen passi on voimassa ostettujen peräkkäisten päivien määrän.
  • - Jotkin nähtävyydet voivat olla tilapäisesti poissa käytöstä, niillä voi olla lyhennetyt aukioloajat tai ne voivat vaatia ennakkovarauksia ennen vierailua. Katso ohjeet mukana toimitetusta digitaalisesta oppaasta.
  • - Kunkin nähtävyyden aukioloajat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
  • - Jos matkustat juhlapyhien aikana, varmista, että tarkistat kunkin nähtävyyden aukioloajat.
  • - Passisi toimitetaan sinulle välittömästi PDF-muodossa, jonka voit tallentaa puhelimeesi. PDF-tiedosto sisältää yksilöllisen QR-koodipassisi sekä digitaalisen oppaan.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4 /5

  perustuen 427 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   3,9/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Otimme kaupunkipassin 2 päiväksi. Vierailimme 4 museossa, teimme venematkan ja otimme Hop-on Hop-off -bussin. Jos meidän olisi pitänyt maksaa kaikista näistä toiminnoista erikseen, olisimme menettäneet paljon enemmän rahaa joka tapauksessa. Joten tämä oli ehdottomasti hyvä tarjous perheellemme. Se, että osa museoista on auki melko myöhään, tarkoittaa, että museossa voi vierailla myös iltaisin. Emme ole kovin tyytyväisiä Hop-on Hop-off -bussiin. Aivan liian vähän busseja, pysäkit eivät ole hyvin merkittyjä, jouduimme aina odottamaan puoli tuntia ennen kuin toinen bussi tuli ja bussit kulkivat vain klo 16 asti. Hyvä, että tämä sisältyi kaupunkipassiin, koska jos maksat tästä erikseen, se on liian kallista.

  Lue lisää

  26. elokuuta 2022

  Passi tarjoaa monia vaihtoehtoja. Monet museot ja veneretket sisältyvät hintaan (ei valitettavasti julkista liikennettä). Ei ole viitteitä siitä, että kaksi yritystä tarjoaisi bussi- ja veneretkiä, mikä aiheuttaa hämmennystä, koska molempien yritysten bussit ovat punaisia. Kiertueemme päättyi klo 16, kaikkien piti lähteä bussista, koska työ loppuu klo 16. Aikataulu noin klo 17 asti koskee vain busseja, jotka aloittavat kierroksen uudelleen ennen klo 16. Sama koskee veneretkiä.

  Lue lisää

  25. elokuuta 2022

  Erittäin hyvä ja erittäin käytännöllinen! Tämä passi on erittäin hyödyllinen, koska sen avulla pääsimme moniin nähtävyyksiin enemmän tai vähemmän hyvin, mutta yleensä melko positiivisesti. Pystyimme tekemään nähtävyyksiä, joita emme olisi olleet ajatelleet. Mikä on myös erittäin käytännöllistä ja että kun passi on ostettu, sinulla ei ole mitään maksettavaa paikan päällä, erittäin käytännöllistä, kun tiedämme, että valuutta ei ole sama kuin meillä ja että meillä on pankkikulut jokaisesta operaatiosta. Passi tallennetaan puhelimeesi kaupunkipassisovellukseen, jonka avulla voit ohjelmoida oleskelusi toiminnot.

  Lue lisää

  21. elokuuta 2022

  Tuotteen tunnus: 406786