Pääsylippu

Stonehengen sisäänpääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: English Heritage

Stonehengen sisäänpääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: English Heritage

alkaen 22,31 € per henkilö

Varaa ajoitettu sisäänpääsylippu Stonehengeen, yhteen maailman kuuluisimmista esihistoriallisista monumenteista. Vieraillessasi paikalla voit tutustua sen uuteen huipputason vierailijakeskukseen, jossa on mm. museotasoisia näyttelyitä, kauppa ja kahvila.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Sisältää audio-oppaan
englanti, saksa, espanja, ranska, italia, hollanti, kiina, japani, korea, venäjä, puola, portugali

Elämys

Kohokohdat
 • Vieraile Stonehengessä, yhdessä Britannian tärkeimmistä esihistoriallisista monumenteista
 • Kuule lisää Stonehengen mysteereistä juuri uudistetussa vierailijakeskuksessa
 • Näe uudelleenrakennetut neoliittiset talot Stonehengen ulkoilmagalleriassa
Koko kuvaus
Stonehenge on kenties maailman kuuluisin esihistoriallinen monumentti. Se rakennettiin useassa vaiheessa ja alussa se oli yksinkertainen maa-alue. Uniikki kivikehä pystytettiin myöhäisellä neoliittisellä kaudella noin 2500 e.K. Ajoitetulla sisäänpääsylipullasi pääset kohteeseen, joka on kiinnostanut katsojia jo vuosisatoja. Tänään Stonehenge, Avebury sekä useat muut kohteet muodostavat UNESCOn maailmanperintökohteen joka sisältää ainutlaatuisen ja tiiviin keskittymän esihistoriallisia monumentteja. Stonehenge on ollut ihmettelyn ja mielenkiinnon kohteena keskiajan alusta alkaen. Kuinka neoliittiset ihmiset rakensivat tämän insinööritaidon mestariteoksen vain silloin tunnetuilla yksinkertaisilla työkaluilla ja tekniikoilla? Satoja esihistoriallisia esineitä Stonehengen alueelta on näytteillä vierailijakeskuskessa. Yksi Stonehengen uutuuksista on ulkoilmagalleria, joka sisältää useita uudelleenrakennettuja neoliittisia taloja. Talot on rakennettu arkeologisten todisteiden pohjalta, käyttäen aitoja materiaaleja, ja ne näyttävät palan Stonehengen rakentaneiden neoliittisten ihmisten elämäntapaa. Stonehenge merkitsee nykyajan ihmisille monia asioita. Se on Britannian maamerkki, maailman ihme, hengellinen paikka ja inspiraation lähde.
Sisältää
 • Stonehengen pääsy
 • Vierailukeskuksen näyttelyt
 • ilmainen digitaalinen ääniopas (ladattava älypuhelimeesi)
  Covid-19-varotoimenpiteet

  Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Stonehenge sijaitsee A360:n varrella, Airman's Cornerissa. Reittiohjeet bussilla: Stonehengen bussi on julkinen ja se lähtee Salisburyn rautatie- ja linja-autoasemilta. Pysäköintialue on käytössä ja on ilmainen English Heritage -jäsenille sekä henkilöille, joilla on Stonehenge-lippu.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Lämpimät vaatteet
  • Aurinkohattu
  • Sateenvarjo
  • Vesi
  • Sadevarusteet
  • Kuulokkeet

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • English Heritagen ja National Trust Englandin jäsenet pääsevät ilmaiseksi Stonehengeen
  • Stonehenge on helppo päästä: Voit mennä junalla Salisburyn rautatieasemalle ja sitten ottaa Stonehenge Tour Bus -palvelun
  • Voit myös ajaa Stonehengeen (noin 2 tuntia Lontoosta), ja paikan päällä on pysäköintimahdollisuus. Pysäköinti on ilmaista English Heritagen jäsenille ja Stonehenge-lipun haltijoille
  • Muistomerkki sijaitsee avoimessa esihistoriallisessa maisemassa, joten Kiviympyrällä ei ole suojaa. Ota mukaan lämpimät vaatteet, sadetakit ja sateenvarjot, jos on luvassa sadetta tai kylmää säätä, ja aurinkohatut ja runsaasti vettä kuumalla säällä
  • Pyörätuolit ovat saatavilla paikan päällä
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,6 /5

  perustuen 2608 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,5/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Vierailimme tiistaina 6.9.2022. Parkkipaikalle on helppo päästä ja tilaa on runsaasti. Kioskit pystyvät hallitsemaan asiakkaita oikea-aikaisesti. Vaihtoehtona oli kävellä Kioskeilta Stonesille tai käyttää ilmaisia valmentajia, me valmentoimme sinne ja kävelimme takaisin, noin 20 minuuttia kävelyä, 5 minuuttia linja-autolla istuen ja seisoen. Säämuuttuja saimme liotuksen, joten Heritage suosittelee ottamaan Macia, ☔, Saappaat, Pieni pyyhe/Flanelli saattaa olla. Pakollinen nähtävyys, tekniikan fantastinen saavutus. Kahvila paikan päällä, jossa on lämmintä ja kylmää ruokaa ja juomaa.

  Lue lisää

  7. syyskuuta 2022

  Tein nettiajanvarauksen erittäin helposti. Sivustolla on erittäin suuri parkkipaikka ja löysin helposti paikan autolleni. Lippujen myöntämisjono oli lyhyt ja operaattori ystävällinen ja erittäin selkeä. Arkeologinen kohde on kaukana vierailukeskuksesta, mutta siellä on tehokas ja tiheä bussiyhteys, joka vei meidät suoraan sinne. Halukkaat voivat tehdä matkan myös jalkaisin (en suosittele auringon alla!). Sisäänkäynnin luona on QR-koodilla varustetut toteemit, joiden avulla pystyimme lataamaan verkkooppaan, joka selittää kaikki sivuston numeroidut kohdat.

  Lue lisää

  20. elokuuta 2022

  Kaikki tietävät Stonehengen, joten sitä ei tarvitse kuvailla! Puhelimeen ladatut kommentit toimivat hyvin ja saattoivat liikkua omaan tahtiisi eikä tarvinnut ruuhkailla infotaulujen ympärillä. Tunnelmallisempaa on, kun he vihdoin siirtyvät tai joutuvat tunneliin lähellä olevalle vilkkaalle tielle. Museo sisälsi kiehtovia esineitä ja luurankoja, jotka oli kaivettu paikalle. Lounasimme myös siellä. Se oli melko hyvä arvo ja ruoka oli erinomaista.

  Lue lisää

  15. marraskuuta 2021

  Tuotteen tunnus: 45667