Tekemistä kohteessa Stratford-upon-Avon

Parhaat aktiviteetit

Stratford-upon-Avon: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Stratford-upon-Avon parhaat nähtävyydet?

Stratford-upon-Avon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stratford-upon-Avon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Stratford-upon-Avon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 845 arvosteluun

Se oli niin ihana kokemus päättää aikamme Isossa-Britanniassa. Varasimme matkan nähdäksemme jotain erilaista kuin Lontoossa ja tämä päiväretki toimitettiin! Garreth ei ollut vain SUPER ystävällinen ja perillä eri paikoista, kohteista, kulttuurista, ja historia oli moitteeton! Päätimme matkan ehdottomasti erittäin onnellisina! Seuraavan kerran kun olemme täällä, varaamme toisen päiväretken heidän kanssaan!

Oppaamme oli James. Darren tuli myös mukaan ja hän oli erittäin mukava. James oli iloinen ja iloinen voidessaan antaa meille tietoa Stratfordista, Oxfordista ja cotswoldin kylästä, jossa vierailimme. James asuu Stratfordissa, joten hänellä oli hyviä suosituksia ruoasta ja tekemistä. Kaikki sujui ajallaan vähennettynä paluumatkalla, mutta se johtui tienrakennuksesta. Oli ihana päivä, kiitos!

Meillä oli pieni ryhmä, mutta se oli silti hauskaa ja todella mielenkiintoista. Darren oli erinomainen kuljettaja, ja James teki hienoa työtä oppaanamme. Hän tietää paljon mielenkiintoista historiaa ja tosiasioita hauskoilla tarinoilla ja visuaaleilla. Ohjeet lähtöpaikan löytämiseen ja sisäänkirjautumiseen olivat selkeät ja täsmälliset.

Mahtava reissu, näki sekä ihanaa englantilaista maaseutua että elävää kaupunkia sekä historian havinaa. Kuljettaja varmaotteinen ja mukava Darren, ja opas James super excellent.

Mukava päivä poissa lontoon hulinasta.

Ihana opas ja mukava reissu. Ainoat miinukset oli bussin epämukavat penkit ja pikkukylässä liian vähän aikaa tutustumiseen. Muuten suosittelen.