Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Sudin alue

Parhaat aktiviteetit

Sudin alue: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Sudin alue parhaat nähtävyydet?

Sudin alue: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sudin alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sudin alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 7 732 arvosteluun

Upea kokemus oppaamme Alexin kanssa! Päivittäinen matka Bukarestista. Alex toi meidät suoraan asunnostamme ja ajoi meidät Pelesin linnaan, Brasovin kaupunkiin ja sitten Draculan linnaan. Hän tarjoaa meille hyödyllistä tietoa, tietoa ja mielenkiintoisia faktoja kaupungeista ja linnoista. Erittäin suositeltava kiertue! Se on täydellinen tapa tutustua Transilvanian myytteihin Bukarestista. Alex on mukava henkilö ja upea kuljettaja.

Kiertue hoitui täydellisesti. Matka eri paikkojen välillä ei ollut ollenkaan raskas. Lisäksi oppaamme oli erittäin asiantunteva ja aina valmis vastaamaan kaikkiin heränneisiin kysymyksiin. Täytti kaikki odotukseni Tour hoitui täydellisesti. Matka eri paikkojen välillä ei ollut ollenkaan raskas. Lisäksi oppaamme oli erittäin asiantunteva ja aina valmis vastaamaan kaikkiin heränneisiin kysymyksiin. Täytti kaikki odotukseni.

Hämmästyttävä matka, jonka varasin syntymäpäivänäni:) Aikaisin saapuminen Peles-linnaan välttääksesi väkijoukkoja on täydellinen, koska se on parasta koko matkalta. Ja kaikki vuoristonäkymät matkalla sinne! Aivan upeaa. Meillä oli runsaasti aikaa ottaa kuvia tai syödä illallista :) Oppaamme - Alex teki uskomatonta työtä ja hänellä oli erittäin hyvät historialliset tiedot. Suosittelen ehdottomasti :)

Meitä oli kuusi kiertueella ja meillä oli Ovi oppaanamme. Matka oli oikein mukava, aikaa riitti kaikkialle (reilu tunti). Ravintolavinkki Brasoviin oli täydellinen, sillä ruoka oli pöytään 5 minuutissa ja aikaa oli vielä riittävästi kävellä kaupungin halki. On vain vähän typerää, että liput eivät sisälly hintaan / saa oppaalta etukäteen.

Reissu oli kattava ja mielenkiintoinen. Myös matkustus sekä muut käytännön asiat menivät sujuvasti. Opas oli todella mukava asiantunteva Kokonaisuudessaan mahtava reissu!