Suuri moskeija

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suuri moskeija: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Suuri moskeija? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Suuri moskeija : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 277 arvosteluun

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Kaiken kaikkiaan matka on tyydyttävä. Opas Malik oli mukava, osaava ja huomattava kaveri. Hän hoiti kiertueen ammattimaisesti ja antoi meille iloisen muiston Dubaista. Lisäksi hän otti meille hienoja kuvia. Neljän tunnin matka, joka vie minut useisiin must-go-nähtävyyksiin ottamaan hienoja kuvia, ja aikaa annettiin myös käydä paikoissa, kuten museo, vesitaksi ja paikalliset yrttien ja kullan markkinat. Tämä on vastinetta rahalle, ja siitä on ensin syytä tutkia Dubai.

Upea kiertue!

Palvelu oli erinomaista, opas oli ystävällinen ja erittäin hyvä, ja audio-opas synkronoitu hyvin matkareitin kanssa. Mutta toimintojen ajoitusta on parannettava. Vietimme vain 10 minuutin kävelymatkan kultamarkkinoilla. Ei tarpeeksi ostaa jotain. Tämä johtui joistakin matkustajista, jotka eivät palanneet bussiin ajoissa pysähdyksen jälkeen. Ja meidän piti viettää paljon aikaa odottaa heitä.

Hieno kokemus. Erittäin hyvä organisaatio viraston puolelta. Auto tuli hakemaan meidät viemään meidät yhteiseen bussiin. Bussi oli erittäin mukava. Ranskalainen oppaamme oli uskomattoman hyvä. Olemme oppineet paljon. Retket olivat todella mahtavia! Suosittelen +++

Sujuva ja joustava

Kaikki järjestelyt sujuivat hyvin, Louvre oli hieno elämys. Riittävästi aikaa. Moskeija oli myös upea elämys. Opas otti tosin kysymykset hieman liian henkilökohtaisesti. Ymmärrän toki, tärkeä asia.