Suuri moskeija

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suuri moskeija: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Suuri moskeija? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Suuri moskeija : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 11 204 arvosteluun

Retken vahvistus ja tarkemmat aikataulut what's up-viesteillä, ystävällinen, asiallinen palvelu ja asiantunteva opas. Auto mukava, kuski turvallinen ja aina oikeassa paikassa.Päästiin jonojen ohi nopeasti ja siirtymiset sujuivat näppärästi paikasta toiseen. Upeita kohteita, joista toki moskeijassa olisi voinut viettää pidemmänkin aikaa. Omaa aikaa ei jäänyt esim ulkona alueella kiertelyyn. Paljon mielenkiintoista tietoa kohteista.

Meillä oli tosi mukava reissu. Oppaamme Jahan tuli hakemaan hotelli aulasta ja matka Abu Dhabiin ja tutustuminen nähtävyyksiin sai alkaa. Naiset saivat moskeijaan mennessä lainaan Abayn, mustan pitkän mekon ja huivin. Saimme ihailla tietävän oppaan kertomana nähtävyyksiin Abu Dhabissa koko päivän. Suosittelemme muillekin matkaajille jotka haluavat lisätä tietämystään. Opas saa täydet 10 pistettä.

Hyvä kokonaisuus, selkeäkielinen opas Abdullah, aikataulut pitivät pl moskeija jossa päivän lopuksi meni enemmän aikaa. Suosittelen ja teinikin tykkäsi, ei ihan pienten lasten juttu. Syökää hyvin ennen lähtöä ja lounas omaan piikkiin marina mallissa. Etidah näköala oli huikea kuten moskeijakin. Abu Dhabi on valmiimpi kuin Dubai.

Upea päivä Abu Dhabissa oman oppaan ja kuljettajan kanssa. Päivän aikana tärkeimmät nähtävyydet ystävällisen, avuliaan ja osaavan oppaamme Maaz Khanin kanssa.

Osama was a great guide! He is well educated and has large general knowledge, not just limited to the mosque. An interesting day as a whole.