Tekemistä kohteessa

Sydney

Urbaanit mukavuudet yhdistyvät vaikuttaviin vuoriin ja rantoihin kaupungissa, jossa on yksi maailman upeimmista satamista.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sydneyn parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

Sydney sijaitsee alueella, joka on yksi maailman suurimmista luonnonsatamista. Kaupunki tarjoaa upeat puitteet urbaanille rentoutumiselle, rannalla rentoutumiselle ja vuoristossa vaeltamiselle. Tässä vinkit Australian suurimpaan kaupunkiin.

 • Sydneyn oopperatalo

  1. Sydneyn oopperatalo

  Nimestään huolimatta Sydneyn oopperatalossa järjestetään myös muita tapahtumia ja esityksiä. Muista kokea yksi Australian upeimmista maamerkeistä!

 • Sydney Harbour Bridge

  2. Sydney Harbour Bridge

  Henkari-lempinimellä tunnettu Sydney Harbour Bridge ei ole ainoastaan katselemisen arvoinen nähtävyys. Varaa kiipeilykierros auringonlaskun aikaan ja ihaile sillan huipulta upeita näkymiä!

 • Taronga Zoo

  3. Taronga Zoo

  Rahallista voittoa tavoittelematon Taronga Zoo -eläintarha on yksi Sydneyn suosituimmista nähtävyyksistä. Eläintarhan kalterittomat aitaukset, esitelmät ja satamamaisemat tarjoavat puitteet hauskalle päivälle!

 • The Rocks

  4. The Rocks

  The Rocks ei ehkä ole nimenä jännittävin, mutta Australian ensimmäinen eurooppalaissiirtolaisten alue on itse asiassa saanut nimensä sen historiallisista hiekkakivirakennuksista.

 • Sydney Tower Eye

  5. Sydney Tower Eye

  Kiipeä Sydneyn korkeimman rakennuksen huipulle ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä aina Blue Mountains -vuorille saakka. Shoppaile sitten Sydney Towerin juurella sijaitsevassa ostoskeskuksessa!

 • WILD LIFE Sydney Zoo

  6. WILD LIFE Sydney Zoo

  WILD LIFE Sydney rakennettiin kaupungin akvaarion laajennukseksi. Se jäljittelee Australian ikonisimpien lajien elinympäristöjä, ja on yksi Sydneyn parhaista nähtävyyksistä!

 • Darling Harbour

  7. Darling Harbour

  Darling Harbour -sataman siluetti kruunaa tämän eloisan virkistysalueen. Alueelta löytyy kaikki aina kiinalaispuutarhasta maailman suurimpaan IMAX-valkokankaaseen!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Jotkut pohjoiselta pallonpuoliskolta saapuvat matkustajat saattavat nauttia tammikuun ja helmikuun kuumuudesta, mutta monien mielestä lämpötilat ovat siedettävämpiä syksyn alkaessa maaliskuussa. Australian syksy onkin paras rantakausi! Budjettitietoiset matkailijat voivat hyödyntää toukokuun viileämpää säätä ja edullisempia hotellihintoja.

 • Matkan suositeltu kesto

  Merkittävimmät nähtävyydet voi nähdä muutamassa päivässä. Suosittelemme päiväretkeä upeille Blue Mountains -vuorille. Älä huoli, mikäli olet jo varannut pidemmän matkan - Sydneyssä riittää nähtävää ja koettavaa viikoiksi!

 • Sydneyssä liikkuminen

  Suurin osa Sydneyn nähtävyyksistä sijaitsee keskustan liiketalousalueella tai satamassa. Voit kulkea alueiden välillä City Circle -junalla ja Monoraililla, jotka kattavat suurimman osan mielenkiintoisista alueista. Voit myös hypätä edullisen lautan kyytiin ja ihailla kaupunkia vedestä käsin. Mikäli haluat seikkailla kauemmas kaupungista, katsasta juna-aikataulut ja -reitit osoitteesta www.transportnsw.info.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  Australian dollari ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+10:00)
 • Maakoodi
  61
 • Paras aika vierailla
  Lämpötilat ovat miellyttävimmillään maaliskuussa, mutta hinnat ovat edullisimmillaan viileän toukokuun aikaan!

Sightseeing in Sydney

Möchten Sie alle Aktivitäten in Sydney entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Sydney : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 10 252 arvosteluun

Paljon tietoa, yksityiskohtia ja tietoa hauskoista sattumuksista, joista ei voi kirjoista lukea. Suosittelen kaikille, jotka käyvät Sydneyssä. Saimme kuulla mm. Kate Blachetin ja Mel Gibsonin vaiheista tässä teatterissa ennen maailman tähteyttä.