Tajo

Tutustu Lissabonin kauniisiin rantamaisemiin veneestä, josta on upeat näkymät moniin monumentteihin ja maamerkkeihin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tajo: Varaa liput ja kierrokset

Tajo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tajo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tajo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 861 arvosteluun

Liikkumiseen käytin CityMapperia, joka antoi minulle vaihtoehdot bussin ja metron välillä. Oli muitakin vaihtoehtoja, kuten sähköskootteri ja raitiovaunu, joita en käyttänyt. Matkapassin käyttö oli erittäin kätevää, ja se antoi minulle ilmaisen pääsyn muutamiin turistikohteisiin, mikä oli erittäin hyödyllistä. Jos matkustat budjetilla etkä halua kuluttaa rahaa kuljetuksiin, tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Kortti aktivoituu heti, kun käytät sitä bussissa/raitiovaunussa/junassa. Se on voimassa vain Lissabonissa, etkä voi käyttää sitä matkustamiseen muihin kaupunkeihin, kuten Faroon tai Algaveen.

Olen käynyt Lissabonissa monta kertaa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein tämän purjehdusretken. Se oli hienoa, ja tänään 4 päivän lyhyen matkamme lopussa sovimme kaikki, että se oli yksi kohokohdista (ja todella teimme ja näimme paljon). Kesäkuussa tulemme takaisin ja purjehdan taas.

Purjevenematka Tejo-joella on erittäin miellyttävä, erittäin suositeltavaa, varsinkin auringonlaskun aikaan. Vene oli käytännössä uusi, kippari ja toinen kaveri kyydissä olivat mukavia ja kohteliaita. Lissabonin näkeminen joen näkökulmasta lähellä merta on kokemisen arvoinen kokemus.

Se oli hienoa :) Olimme veneessä 5 + 2. Se oli täydellinen. Opimme paljon rannikoista, tyhjistä rakennuksista ja tehtaista matkan varrella. Valitettavasti sää ei ollut hyvä, mutta miehistö ei voi tehdä mitään asialle. Varasimme kiertueen uudelleen auringonlaskutakuulla :)

Ihana purjehdus. Asiantunteva opas joka kertoi värikkäästi Lissabonin historiasta.