Suosittelemamme elämykset kaupungissa Tamarin, Mauritius

Ile aux Benitiers: BBQ-lounas koko päivän katamaraaniristeilyllä

1. Ile aux Benitiers: BBQ-lounas koko päivän katamaraaniristeilyllä

Astu katamaraanin kyytiin ja katso ylös Black River -vuoristoon ja myyttiselle Morne-vuorelle, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lännen rauhallisissa sinisissä vesissä odottaa täydellinen rentoutuminen. Lähtö L'Estuaire, La Balise Marina -venesatamasta klo 9.00 ja suunta Tamarin Bayhin. Täällä voit yrittää havaita delfiinejä. Purjehdi sitten rauhallisesti Crystal Rockin suuntaan ja pysähdy matkalla snorklaamaan ja uimaan koralliriutan vieressä. Kun saavut Crystal Rockiin, voit uida vielä kerran, kun miehistö valmistelee herkullista grilliruokaa. Lounaan jälkeen voit viettää 40 minuuttia tutustuen Ilot Benitieriin. Käytössäsi on tarjoiluvene, joka vie sinut saarelle. Purjehdi takaisin Black Riverille ja saavu noin klo 15.30.

Mauritius: Tamarind Fallsin kohokohdat 3 tunnin vaellusmatka

2. Mauritius: Tamarind Fallsin kohokohdat 3 tunnin vaellusmatka

Tapaa oppaasi Henriettan linja-autoasemalla ja aloita lyhyellä tiedotuksella vaelluksesta. Aloita sitten 3 tunnin vaelluskokemuksesi kävelemällä sokeriruokokenttien läpi päästäksesi kanjonin sisäänkäynnille ja ihailemalla ympärilläsi olevaa upeaa maisemaa. Mene alas kanjonille, ja 30 minuutin kävelymatkan jälkeen saavutat ensimmäisen monista vesiputouksista. Hyödynnä tilaisuus uida kalliosta kaiverretuissa luonnollisissa altaissa. Opi kasveista, eläimistä ja Mauritiuksen historiasta oppaastasi. Lopeta kiertueesi Tamarind Fallsissa, vaikuttavimmassa vesiputouksessa, ennen kuin palaat alkuperäiseen lähtöpisteeseen.

Tamarin: Uinti ja snorklaus delfiinien kanssa, lounas Benitiersin saari

3. Tamarin: Uinti ja snorklaus delfiinien kanssa, lounas Benitiersin saari

Lähde Tamarin Bayn kokopäiväretkelle ja matkusta pikaveneellä etsiessäsi delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Pysähdy lounaalle, käy snorklaamassa ja nauti koko päivän kestävästä Siirry kokouspaikalle ja kirjaudu sisään koko päivän kestävää ulkoiluseikkailuasi varten. Hyppää sitten pikaveneeseen ja lähde merelle. Nauti upeista näkymistä taivaansinisille merivesille matkalla Île aux Benitiers -saarelle, jossa pysähdyt nauttimaan BBQ-pikniklounaan. Matkalla kannattaa pitää silmällä näillä vesillä kotoperäisiä delfiinejä ja hyödyntää laivalla olevia snorklauslaitteita vedenalaiseen maailmaan tutustumiseen.

Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

4. Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

Tutustu Mauritiuksen etelärannikolle ja läntiseen sisämaahan yksityisellä päiväretkellä, jonka voit tehdä useilta saaren alueilta. Näe upeita vuoristomaisemia, kuuntele putoavia vesiputouksia ja tee vaikutuksen Grand Bassin hindutemppeliin tai Trou aux Cerfs -kraatteriin. Seikkailusi alkaa hotelliltasi, josta sinut noudetaan ja viedään sitten Curepipen ja Florealin kaupunkeihin, jotka molemmat tunnetaan ranskalaisesta siirtomaa-arkkitehtuuristaan. Sen jälkeen ajat Trou aux Cerfs -kraatterille katsomaan sammunutta tulivuorta, joka on nyt luonnon peitossa. Sitten suuntaa Lord Shiva, Grand Bassin hindutemppeliin, jota ympäröi kraatterijärvi Ganga Talao. Täällä sinulla on mahdollisuus oppia hindukulttuurista ja -perinteistä sekä siitä, miten ne säilyvät Mauritiuksen nyky-yhteiskunnassa. Temppelistä aja sitten Black River Gorges -kansallispuistoon ihailemaan saaren maisemia ja vuoristonäkymiä. Lähde katsomaan Alexandran vesiputousta ja puiston jälkeen mene Chamarelin kylään tutustumaan useampiin uskomattomiin vesiputouksiin. Pysähdy Seitsemän värillistä maata -geologisen muodostuman luona ja tervehdi sitten siellä asuvia jättiläiskilpikonnia. Täältä sinut ajetaan takaisin hotellillesi, josta sinut jätetään kotiin.

Mauritius: Tamarin-joella

5. Mauritius: Tamarin-joella

Tutustu Tamarin-jokeen tällä opastetulla melontaretkellä. Näe joen erilaisia villieläimiä meloessasi koskemattomassa luonnossa ja rauhallisilla vesillä.Hyvästi, kun olet tutustunut jokeen. Aloita melonta juuri siitä kohdasta, jossa joki kohtaa meren, joka tunnetaan myös nimellä Tamarin Bay, joka on kuuluisa myyttisestä aallokostaan. Melo rauhallisilla vesillä ylävirtaan ja tutustu joen kahteen päähaaraan. Toisaalta Rempart- ja Trois Mamelles -vuoret ja toisaalta La Tourellen upea vuori. Ympäröivässä luonnossa on rehevää vehreyttä sekä runsaasti villieläimiä. Matkan aikana saatamme kohdata suokukkoja, sorsia, pitkäsarvisia lintuja, lentäviä kettuja tai jopa apinoita.

Mauritius: Snorklaa ja ui delfiinien kanssa pikaveneellä

6. Mauritius: Snorklaa ja ui delfiinien kanssa pikaveneellä

Tapaamme sinut Tamarin Beachilla, joka on kohtaamispaikkamme. Annamme sinulle tiedotuksen. Sitten nousette pikaveneeseen. joka vie teidät tietyn matkan merellä. Katsele delfiinien leikkiä. Ui niiden kanssa. Snorklausvälineet ja pelastusliivit saatavilla Tarjoillaan kevyitä juomia. Noin 2 tunnin kuluttua viemme sinut takaisin maihin.

Delfiinit ja valaat, Yksityinen retki Snorklaus ja lounas saarella

7. Delfiinit ja valaat, Yksityinen retki Snorklaus ja lounas saarella

Hyppää yksityiseen pikaveneeseesi. Se on tänään henkilökohtainen ja eksklusiivinen matkasi rakkaasi kanssa. Näe delfiinejä, ihania olentoja niiden luonnollisessa elinympäristössä, ja katsele myös poikkeuksellisen upeita ja uskomattomia jättiläisvalaita. Käy kristallikalliolla ja ui ja snorklaa meressä sijaitsevassa luonnon akvaariossa. Juomat sisältyvät ilmaiseksi. Erikoinen ja ihana päivä merellä

Opastettu auringonlaskun melontaretki

8. Opastettu auringonlaskun melontaretki

Länsirannikko on tunnettu kauniista auringonlaskuistaan, jotka koristavat myöhäisiltapäivän taivaan lämpimillä väreillä, keltaisen, oranssin ja punaisen eri sävyillä. Kajakkimatkan kokeminen myöhään iltapäivällä Tamarin-joella on poikkeuksellista. Auringon lähestyessä horisonttia soudamme kohti joen sydäntä, kohti pohjoista. Kaikki rauhoittuu, ja hiljaisuuden katkaisevat vain viimeiset lintujen laulut. Kylmä juoma kädessä ihailemme tuhansia värikkäitä heijastuksia. Sitten show voi alkaa kultaisen auringonlaskun ja suloisen trooppisen yön synnyn myötä.

Tamarin: Opastettu melontaretki delfiinien kanssa

9. Tamarin: Opastettu melontaretki delfiinien kanssa

Käy katsomassa delfiinejä Mauritiuksen rannikolla tällä opastetulla kajakkiretkellä. Melo Tamarin Bayhin ja pääset näkemään pullonokkadelfiinejä ja kehrääjädelfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tapaaminen aktiviteetin tarjoajan toimistolla aamulla aloitusta varten. Opi oppaaltasi kajakkimelonnan perusteet ennen kuin lähdet liikkeelle. Ihailet auringonnousua Tamarinin rannan yllä, kun melot lahdelle. Delfiinit viettävät lahdella yön, joten aamu on paras aika nähdä ne vilaukselta. Vietä kaksi tuntia meloen lahden ympäri. Jos havaitset delfiinejä, noudata oppaasi ohjeita näiden eläinten kunnioittavan tarkkailun varmistamiseksi. On mahdollista, ettet näe delfiinejä. Jos näin käy, nauti vaihtoehtoisesta reitistä, jolla tutustut Tamarin-jokeen ja sen runsaaseen luontoon.

Mauritius: Tamarin-joella: Opastettu auringonnousun melontaretki

10. Mauritius: Tamarin-joella: Opastettu auringonnousun melontaretki

Tule palauttamaan energiatasosi luonnonkauneuden ja hyvien tunnelmien avulla liittymällä seuraamme varhaisaamun melontaretkelle joella. Aloitamme aamunkoitteessa ja melomme auringonnousun aikaan katsellen kaunista kultaista valoa, joka heijastuu peilimäisestä vedestä, joka on luomistyön mestariteos, kun me astumme sirosti tähän ylevään maisemaan auringon noustessa Rempartin ja 3 Mamelles-vuoren takaa tässä lintujen, villieläinten ja kauneuden luonnollisessa pyhäkössä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Tamarin, Mauritius

Kaikki aktiviteetit

34 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Tamarin, Mauritius: Koe enemmän

Näytä kaikki

Tamarin, Mauritius: usein kysytyt kysymykset

Tamarin, Mauritius: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tamarin, Mauritius? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.