Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.

Tampa: Floridan akvaarion ohitettava sisäänkäynti

Tampa: Floridan akvaarion ohitettava sisäänkäynti

alkaen $29 per henkilö

Floridan akvaariossa voit tutustua monenlaisiin vesinäyttelyihin, joissa on meren elämää ympäri maailmaa. Nauti pääsystä koko päivän ajan.

Tietoa tästä lipusta

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pikavahvistus
Isäntä tai vastaanottaja
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Hyödynnä lippujen ohituslipun (vain) sisäänpääsy Floridan akvaarioon
 • Nauti 3 erilaisesta kosketusaltaasta, mukaan lukien hypnoottiset kuun hyytelöt, utelias sorkka ja viileät olennot ilman luita
 • Löydä mereneläviä ympäri maailmaa, mukaan lukien hait, merikilpikonnat, vehreät merilohikäärmeet, leemurit ja vapaasti lentävät linnut
Koko kuvaus
Pääset lähelle monia Floridan vesi- ja maaeläimiä ja ekosysteemejä sekä muita ympäri maailmaa Floridan akvaariossa. Floridan akvaario pyrkii suojelemaan ja palauttamaan sinisen planeetan monilla suojelun rintamilla, mukaan lukien tutkimus- ja pelastustoimet, jotka auttavat palauttamaan Floridan merikilpikonna- ja korallipopulaatiot ja varmistamaan, että hait jatkavat merien uintia. Lippusi avulla voit käyttää kaikkia näyttelyitä, joissa on erilaisia olentoja ja elinympäristöjä. Yksi kuudesta maasta, jolla on ainutlaatuiset kuun hyytelöt, koskettaa uima-allaskokemusta, Moon Bay -näyttely mahdollistaa läheisen kohtaamisen hypnoottisesti siroilla valtameren olentoilla, joilla on yllättäviä selviytymistaitoja. Kosteikkoreitillä näet lajeja, kuten alligaattorit, jokisaukot ja jopa invasiivinen burman python. Siellä on myös suuri lintuhuone, jonka avulla linnut voivat tutkia turvallisessa ympäristössä. Matka mangrovemetsän läpi nähdäksesi sen täynnä paikallisia kaloja. Todistajat syyttävät kiehtovaa vaaleanpunaista lusikkamerkkiä tai muita eläimiä ja oppivat lisää villieläimistä aikataulutettujen esitysten yhteydessä ranger-asemalla. Lähde matkalle Madagaskarille, joka on ainutlaatuinen näyttely, jossa on Intian valtamerestä löytyviä rengashäntäisiä lemureja, kameleontteja, sipiseviä torakoita ja meren elämää. Bays to Beaches -näyttelyssä näet piikkihummerit ja outo Toadfish sekä Batfish, jotka kävelevät merenpohjan pohjalla. Käytä tilaisuutta koskettaa lempeitä vesiolentojamme Stingray Beachillä tai outoja olentoja, joilla ei ole selkäranka, kuten anemonit ja meritähdet. Löydä korallitunnelista kiehtovat merilohikäärmeet ja merihevoset. Floridan akvaario-matka huipentuu 500 000 gallonan elinympäristöön, jossa on haita, säteitä, merikilpikonnia, riutakaloja ja murehaisia ankeriaita. Tutustu akvaarion suojeluponnisteluihin Waves of Wonder -galleriassa. Tämän osan kohokohta on meren sydän, josta näet korppipuun korallipuita, konepäähaita, tyhmikilpikonnaa, tarponia, etelänsärkyä, täplikotkasäteitä ja erilaisia riutakaloja. Tuo Splash Padiin uimapuvut lapsille, jotka kutsutaan pelaamaan sademetsäteemaisen vesipuiston ulkotilaan, jossa on kaatopaikkoja ja vesilaitoksia sekä verkkokiipeilyjä, dioja ja muuta.
Sisältää
 • Yleinen sisäänpääsy, joka sisältää pääsyn kaikkiin näyttelyihin, 3 kosketusaltaaseen, 4-D-teatteriin, The Splash Padiin sekä opettavaisiin ja viihdyttäviin esityksiin tai esityksiin, kuten Penguin Meet and Greet, Secret Sealife Superhero ja paljon muuta.
 • Pysäköinti • Ruokia ja juomia voi ostaa paikan päältä Cafe Raysta
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Asiakkaiden tulee tuoda mukanaan oma kasvomaski ja pitää se päällä aktiviteetin aikana

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Seuraa "Will Call" -merkkejä päästäksesi Florida Aquariumin pääsisäänkäynnin kautta. Jos pysäköinti on tarpeen, seuraa opasteita viralliseen akvaarion pinta-alaan, joka sijaitsee korttelin pohjoispuolella Channelelside Driven ja York Streetin kulmassa. Seuraa sitten opasteita akvaarion pääsisäänkäynnille. Jos saavut TECO-raitiovaunulla / vaunulla, astu pois Amalie Arena -asemalla ja kävele 1,5 korttelin itään Channelelside Drivella tai laskeudu Cumberland Avenuen asemalle ja kävele 0,5 korttelin etelään Channelelside Drivella.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Aikataulusi on voimassa koko päivän. Akvaario on suljettu kiitospäivänä ja joulupäivänä. Huomaa, että jos pienet lapset aikovat leikkiä Splash Padissa, aikuisten tulee tuoda mukanaan pyyhkeet ja vaatteiden vaihto Rajoitettu määrä pyörätuoleja, sähköpotkulauta ja lastenrattaita on vuokrattavissa päivittäin. Virallinen Aquarium-pysäköintialue sijaitsee korttelin pohjoispuolella Floridan akvaariosta Channelside Driven ja York Streetin kulmassa. Hinta on 10 dollaria ajoneuvoa kohden, ja se maksetaan vain suurimmalla luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express) portilla. ole käteistä. Akvaario on 501 (C) (3) voittoa tavoittelematon vetovoima, joka on tarkoitettu viihdyttämään, kouluttamaan ja inspiroimaan kävijöitä merielämän suojelun puolustajiksi. On suositeltavaa varata vierailullesi vähintään 2 tuntia Akvaario on avoinna päivittäin klo 9.30–17.00 Floridan akvaariossa on Tampan yleisen sairaalan hyväksyntä infektioiden ehkäisemiseksi.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 / 5

perustuen 27 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3.8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4/5
Lajitteluperuste

We enjoyed our visit to the Tampa Aquarium.

4. toukokuuta 2021

Käännä

4. toukokuuta 2021

Käännä

the kids had a blast! the atmosphere is fun and clean, and everyone was very nice

2. toukokuuta 2021

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 301483