Tarongan eläintarha

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tarongan eläintarha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tarongan eläintarha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tarongan eläintarha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 101 arvosteluun

Tarongan eläintarha on toinen paikka, jonka päätin käydä Sydneyssä. Olin valmis mukaviin näkymiin ja loistaviin vaikutelmiin ennen eläintarhamatkaa, ja olin edelleen positiivisesti yllättynyt tästä viehättävästä paikasta. Erityisen huomionarvoinen on kuitenkin ansaitseva lauttamatka Circular Quay -kadulta Tarongan eläintarhaan, jonka aikana meillä on mahdollisuus kaapata kaikki Sydneyn upeat rakennukset yhdeksi valokuvalle ja mahdollisuus ottaa valokuva Kakadoo-lintujen kanssa olkapäällä, tietysti asianmukaisesta maksusta maapähkinän tai auringonkukan siemeninä. ;) Lisäksi eläintarhassa voimme tavata eläimiä, jotka ovat Punaisen Maan symboli, toisin sanoen kenguruita ja emuksia, voit nähdä myös piikkikampeloita, ketjukankaita ja monia muita ihania eläimiä. Koko matka kesti viisi tuntia ja mielestäni on aika, jolloin voimme käydä koko eläintarhassa, syödä lounasta ja palata lautalla takaisin Circular Quaylle. Suosittelen sydämellisesti!

Paras kokemus niin jännittävä ja upea pienille lapsille ja ikäisille. Niin paljon nähtävää ja toimintaa lapsille, joita seurataan eläintarhan kiertämisen seikkailun mukana. Live-esitykset ja myös lapset-osiossa voit olla vuorovaikutuksessa eläinten kanssa. Aion ehdottomasti mennä uudestaan perheeni kanssa oli niin hienoa aikaa, että suosittelisin sitä jokaiselle perheelle.

Lähti takaisin ja nautti hauskaa ja tuli takaisin takaisin :) Arkipäivistä huolimatta vieraita oli melko paljon, mutta näkemistä ei ollut. Voin nähdä eläimiä lähellä ja näen monenlaisia eläimiä! Erittäin tyytyväinen

Lautta- ja taivaakaapeli tarjosi upeita näkymiä, oppi uusia tosiasioita eläintarhanhoitajien neuvotteluista ja rakasti tiikeriretkiä! Nouse kengurun ja emuksen läheisyyteen ja katso myös sinetti-show!

Eläintarha on todella todella erittäin kaunis ja iso! Se sopii sekä nuorille että vanhoille! Lautta antaa sinulle vaihtoehtoisen näkymän Sydneylle todella kauniista! Suosittelen sitä!