Lisää päivät

Taschenbergpalais

Taschenbergpalais: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dresden: City & Semperoperin opastettu kävelykierros

1. Dresden: City & Semperoperin opastettu kävelykierros

Tutustu Dresdenin historialliseen kaupunkiin opastetulla kävelykierroksella ja vieraile ikonisessa Frauenkirchessä. Nauti opastetusta kierroksesta tyylikkäässä Dresden Zwinger -puutarhassa ja katso, missä kuninkaalliset kerran asuivat Dresdenin linnan kiertueella. Tutustu musiikin historiaan Semperoperin oopperatalon kiertueella. Aloita matkasi Dresdenin linnasta ja suuntaa koko kaupungin kuuluisimpaan maamerkkiin: Frauenkircheen. Ihaile taidokkaasti kunnostettua kirkkoa ulkopuolelta ja katso sen upea sisustus. Jatka Prinssien kulkueeseen, joka on tärkeä osa Saksin historiaa, ja Dresdenin linnan tallipihalle. Saat käsityksen siitä, miltä nämä vaikuttavat rakennukset näyttävät sisältä ja näe Taschenbergpalais. Epäilemättä kävelykierros Dresdenin läpi ei olisi sama ilman Zwingeriä. Kuuntele mielenkiintoisia ja viihdyttäviä tarinoita Augustus II Vahvasta, ennen kuin kiertue päättyy teatteriaukiolle ja sen katedraalille. Seuraavaksi tutustu kuuluisaan Semperoperiin, Saxon State Operaan ja hovioopperaan opastetulla kierroksella. Opi jokaisen käännöksen takana oleva historia, kun kiertelet upeissa huoneissa.

Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

2. Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

Matkaaja ajassa taaksepäin ja sukella Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuule pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin. Koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä se on varmasti tuntunut entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Tutustu Dresdenin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Frauenkircheen, Semperoperiin ja barokkia edustavaan Zwingeriin. Kävele huippunähtävyyksien, kuten Residenzschlossin ja Fürstenzugin, ohi. Siirry Dresdenin linnasta Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

3. Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

Historiallinen kävelykierros: Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoudu Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuuntele faktoja ja tarinoita kokeneelta ja lisensoidulta oppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkiin aikoihin, renessanssin voimakkuuteen ja barokin loistoon. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan ihmisille. Kävelykierros historiallisen vanhankaupungin läpi alkaa Neumarktista. Katso Dresdenin kuuluisimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Suuntaa Dresdenin linnasta Brühlin terassille ja Prinssien kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraalille. Seuraa sitten opastasi Taschenbergpalaisiin ja Augustus-sillalle ennen kuin lopetat kävelykierroksesi lähellä Frauenkirchea. Suklaamuseo: Kiertueeseesi sisältyy pääsy Dresdenin suklaamuseoon, jossa voit vierailla joko ennen kävelykierrosta tai sen jälkeen. Dresden tunnettiin Saksan "suklaapääkaupunkina" ja sitä pidetään paikkana, jossa maitosuklaa keksittiin. Sieltä sitä vietiin maailmanlaajuisesti. Koe tämän herkun kiehtova historia ja mitä todella hyvä suklaa on. Opi yllättäviä faktoja lukuisista suklaatehtaaista 1800-luvun Dresdenissä. Tutustu yhteen maailman suurimmista Anton Reichen suklaamuotien kokoelmista ja seuraa pitkä tie kaakaopavuista herkulliseen suklaaseen. Ota sitten selvää, miltä ensimmäiset suklaapatukat saattoivat maistua ja miltä maistuu todella hyvä maitosuklaa nykyään.

Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

4. Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

Koe vanha kaupunki täysin eri näkökulmasta Original Dresden Beer Tour -olutkierroksella ja anna baarityttö Mathildan esitellä sinulle Dresdenin gastronomista ja pubikulttuuria. Maista maukkaita janonsammuttajia, kuten Radeberger Pilsener -olutta tai tunnettua Zwickel-olutta, sekä tyypillisiä alueellisia herkkuja. Aloita kierroksesi Dresden Zwingerin Kronentorilta ja jatka sieltä kävelyä Theaterplatzille ja Semperoperiin. Tutustu matkan varrella Hofkirche:iin, Kuvataideakatemiaan, Fürstenzug:iin, Dresdenin linnaan ja Neumarktiin Frauenkircheineen. Vieraile Taschenbergpalaisessa ja Ständehausissa ennen kuin päätät illan tyypilliseen saksialaiseen illalliseen vaikuttavassa holviravintolassa.

Dresden: Sightseeing Walking Tour englanniksi

5. Dresden: Sightseeing Walking Tour englanniksi

Uppoudu Dresdenin ainutlaatuiseen historiaan tällä pienryhmäkävelykierroksella. Kulje keskiajan synkkien päivien, uskonpuhdistuksen kakofonian ja barokin loiston läpi. Käy uudelleen läpi vuoden 1989 tapahtumat, jotka tunnetaan rauhanomaisena vallankumouksena, ja selvitä, mikä inspiroi niitä, jotka muuttivat historian kulkua. Nauti kävelystä historiallisessa vanhassa kaupungissa ja nauti Newmarket Squaren tunnelmasta. Ihaile Neitsyt Marian kirkkoa, palatsin tallia, ruhtinaiden kulkuetta, Brühlin terassia, katolista katedraalia, kuninkaallista palatsia, Semperin oopperataloa, Taschenbergpalais ja majesteettista Augustuksen siltaa. Poimi matkan varrella ammattitaitoiselta oppaaltasi paikallisia vinkkejä, jotka paljastavat ravintoloita, baareja, ostospaikkoja ja trendejä, jotka vain todelliset Dresdenin sisäpiiriläiset tuntevat.

Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

6. Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoa Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Saat kuulla pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin, koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Voit tutustua vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuulla, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Tämä kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Sieltä käsin näet Dresdenin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Dresdenin linnasta suuntaat Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: Classic Old Town Tour

7. Dresden: Classic Old Town Tour

Koe Dresdenin kauneus ja tutustu kaupungin historialliseen sydämeen tällä 2 tunnin kävelykierroksella. Anna tämän temperamenttisen ja humoristisen kierroksen kertoa sinulle kaiken saksalaisesta elämäntyylistä, arkkitehtuurista ja kulttuurista sekä Dresdenin historiasta. Kävele paikallisen oppaan kanssa vanhan kaupungin historiallisilla kaduilla ja tutustu kuuluisimpiin rakennuksiin. Nauti barokkityylisestä Zwingeristä Kronentor-portin kanssa, kuuluisasta Semperoperista Theaterplatzilla, Taschenbergpalaisesta, Dresdenin katedraalista, Dresdenin linnasta, Fürstenzugista, Frauenkirchestä (sisätilavierailuineen), hiljattain uudelleenrakennetusta Neumarktista, Brühlin terassista, jolta avautuu näkymä valtiollisiin ministeriöihin, uudesta synagoogasta, Altmarktista Kulturpalastin kanssa ja monesta muusta.

Dresden: Opastettu kaupunkikävely ja kaupunginmuseon sisäänpääsylipun.

8. Dresden: Opastettu kaupunkikävely ja kaupunginmuseon sisäänpääsylipun.

Matkaaja ajassa taaksepäin, kun opas kertoo tarinoita keskiajalta nykypäivään. Kuule tarinoita vuoden 1989 vallankumouksesta. Kävele kaikkien kuuluisimpien nähtävyyksien ohi vain 100 minuutissa. Käy Dresdenin kaupunginmuseossa ja tutustu 1 000 näyttelyesineeseen, jotka kuvaavat 800 vuoden historiaa. Vieraile Städtische-galleriassa. Tervehdi opastasi tapaamispaikalla. Kävele historiallisessa vanhassakaupungissa Neumarktissa, joka tuhoutui toisessa maailmansodassa. Ihaile goottilaistyylisen Frauenkirchen korkeita kirkontorneja. Jatka Semperoper-oopperataloon, jossa Straussin ja Wagnerin teokset kantaesitettiin. Seuraa opastasi barokkityyliseen Zwingeriin, jota pidetään yhtenä Saksan tärkeimmistä barokkirakennuksista. Todista vihreitä nurmikoita ympäröivien suihkulähteiden kauneutta. Täydellinen lisä kaupunkikävelykierroksellesi on vierailu Dresdenin kaupunginmuseossa ja sisäänpääsy Städtische-galleriaan. Koe kaupungin yli 800 vuotta vanha historia erittäin mielenkiintoisten näyttelyesineiden, harvinaisten filmimateriaalien, vanhojen asiakirjojen, maalausten ja taideaarteiden avulla. Elben laakson ensimmäisestä asutuksesta, kaupungin perustamisesta, barokin kulta-ajasta ja vanhan kaupungin tuhosta saat jännittävän katsauksen DDR:n arkeen ja vuoden 1989 rauhanomaiseen vallankumoukseen liittyviin tapahtumiin. Maailmankuulun Sophienschatzin ja Dresdenin keksintöjen lisäksi esillä on lukuisia kuriositeetteja, kuten riitaisille naisille tarkoitettu kaulasormus tai juoppojen hölmöläistalo. Dresdenin menneisyys ja nykyisyys välittyy heille viihdyttävällä tavalla, ja aivan sivumennen sanoen he pääsevät perille kaupungin myytistä. Städtische-galleriassa on esillä erinomaisia taideteoksia vuodesta 1500 nykypäivään.

Saatavilla olevat aktiviteetit

8 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Taschenbergpalais: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Taschenbergpalais? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.