Valitse päivämäärät

Teatro alla Scala

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
44 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Teatro alla Scala: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Teatro alla Scala? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Teatro alla Scala : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 572 arvosteluun

Toinen kokemus edelleen yhtä täydellinen. Paras tapa nähdä Milano, erittäin rönsyilevä kaupunki. Pystyimme käyttämään kaikkia 4 riviä. Mielenkiintoista on ottaa 48 tuntia voimassa oleva lippu (minulla oli ensimmäisellä kerralla 24 tuntia), koska siinä jää aikaa ottaa kaikki linjat rauhassa, koska kunkin linjan kierros kestää noin 1 tunnin. Jos ylös ja alas mennään säännöllisesti, 48 tunnin voimassaoloaika on paljon mukavampi. Annettu tieto on mielenkiintoista ja kuuntelun laatu hyvä (verrattuna muihin yrityksiin).

Olemme tehneet kierroksen galleriassa, sitten olemme suunnanneet kohti Casteloa. Se on tarjonnut meille erittäin miellyttävän vierailun, jossa on tietoja ja uteliaisuutta paikoista, joita olemme nähneet matkan varrella. Se on myös antanut meille käsityksiä Milanon ja Italian historiasta.

Kiertue oli poikkeuksellinen, mutta se oli ehdottomasti Biancan ansiota. Hän teki jokaisen minuutin viimeiseksi ja ohitti supernopeasti. Nautimme hänen selityksistään ja suosittelisimme häntä epäilemättä.

Ilman tätä olisi elämys jäänyt kovin pintapuoliseksi. Olen todella tyytyväinen, opas huomioi myös hienosti teini-ikäiset lapset keskustelussa.

Mielenkiintoinen kierros ooppersn tiloissa ja paljon yietoa historiasta.