Teatro La Fenice

Marvel at the opulence and grandeur of this theater known for its famous world-premier operas.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Teatro La Fenice: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Teatro La Fenice? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Teatro La Fenice : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 8 647 arvosteluun

Se oli mahtavaa! Suosittelisin muillekin. Hinta on paljon halvempi ja se on samaa toimintaa ja laatua kuin muille gondolimatkustajille. Minulla oli englantia puhuva opas ja pidin hänestä. Vain häntä ei ollut mahdollista kuulla radiossa koko ajan kanavien signaalin vuoksi. Mutta mukavaa oli joka tapauksessa. Olet 5 henkilöä gondolissa, joten lopussa voi istua pari, sitten 3 muuta henkilöä istuu erikseen, mutta hyvin lähellä toisiaan.

Todella hyvin järjestetty, loistava opas, joka vastasi mielellään kaikkiin kysymyksiin. Matka oli tarpeeksi pitkä ja mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Arvostimme kuulokkeita varsinkin nyt, kun verkkovierailu ei ole aina ilmaista. Hienoa, että sovelluksessa on ajo-ohjeet, joten reittiohjeiden seuraaminen Google Mapsin jne. kautta on todella helppoa,

Oppaamme (Esra uskoakseni) näytti meille ensin noin 20 minuutin ajan ja antoi meille paljon tietoa ja faktoja Venetsiasta. Vasta sen jälkeen pääsimme istumaan gondoliin, joka kestää 30 minuuttia. Se oli ihana kokemus, ja suosittelisin tätä kiertuetta sen sijaan, että yrittäisin saada gondoliajelua paikan päällä, joka on kolminkertainen!

Tuli arvostelu, että en kuullut sitä, mutta näin ei ole, koska se kulkee alunperin kapean vesiväylän läpi ja kaukainenkin laiva kuuluu riittävästi. Ehkä koska siellä oli paljon japanilaisia, nautin japanilaisten laulujen laulamisesta (ja sekaisin).

tyydyttävä

Hiukan teollinen,ei oikein romanttinen.tupakoiva kuljettaja puhui mutta laulu unohtui