Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Tel Aviv

Aktiviteetit saatavilla

143 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Tel Aviv: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Tel Aviv parhaat nähtävyydet?

Kohteen Tel Aviv parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Tel Aviv?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Tel Aviv ovat

Jerusalem

Mitkä ovat kohteen Tel Aviv parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Tel Aviv: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tel Aviv? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tel Aviv : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 8 239 arvosteluun

Upea matka upealla oppaalla (Ziv)! Se oli varhainen alku, mutta arvostimme todella Zivin ja kuljettajan työskentelyä koko päivän ajan varmistaakseen, että olimme jatkuvasti väkijoukkojen edellä. Tämä pienryhmäkierros kannatti ehdottomasti tehdä suuremman bussin sijaan. Masada oli erittäin mielenkiintoinen upeilla näkymillä, ja meillä oli tarpeeksi aikaa Kuolleellamerellä pulahtaa veteen, tehdä mutahoito ja sitten suunnata takaisin ylös ja suihku / vaihtaa. Olin iloinen nähdessäni, että vesi Israelin puolella oli tasaista ja rauhallista - se teki paljon nautinnollisemman kokemuksen kuin Jordanin puolen karkeat aallot. Lounas, kuten kaikilla näillä matkoilla, oli ennalta määritellyssä (kallisissa) ravintolassa, mutta toin oman lounaani ja söin ulkona ilman ongelmia. Meillä oli bussissamme USB-laturit, mikä oli todella käytännöllistä, mutta wifi ei toiminut (kuten se oli ollut muilla saman yrityksen kanssa tehdyillä matkoilla).

Todella mielenkiintoinen matka Masadaan ja Kuolleellemerelle. Oppaamme Aaron teki matkasta todella mielenkiintoisen yhdistelmällä huumoria ja faktatietoa. Masada on erittäin historiallinen paikka, joka tarjoaa hyvin vähän varjoa aavikon sijainnin vuoksi, se on erittäin kuuma, joten suosittele aurinkovoidetta ja hattua. Kuolleenmeren aktiviteetti on mahtavaa ja sinulla on runsaasti aikaa kellua ja juuri tarpeeksi aikaa napata drinkki!

Sammy ja Amir olivat erinomaisia oppaita! Asiantunteva, ystävällinen ja hyvin järjestetty. Tälle matkalle on pakattu melko paljon, joten jos haluat nähdä vähän kaikkea päivässä, tee se tämä kiertue. Paljon aikaa Masadassa, Ein Gedissä ja Kuolleellamerellä pitääksesi sen tuoreena ilman, että pääset lautalle tai levottomasti seuraavalle pysäkille. Suosittelen!

Mukava kiertue. Vietät aikaa ruuhka-aikoina. Poikkeuksellinen oppaamme ylitti ajan bussissa. Se meni ensin Betlehemiin, kun taas kaikki muut matkat menivät ensin Jerusalemiin. Tällä olemme lyhentäneet odotusaikaa päänähtävyyksillä. Näet kaikki ilmoitetut paikat. Jopa pieni lounas (vapaaehtoinen, maksaa!) oli ok 32 asteessa.

Mukava kiertue. Näimme kaikki kiertueen aikataulussa olleet kohteet. Opas oli erittäin asiantunteva ja onnistui saamaan kaiken tiedon saataville myös niille, jotka eivät tienneet siitä paljon. Suosittelen tätä kiertuetta sekä uskoville että ei-uskoville.