Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Vesiaktiviteetti

Los Cristianosista: No-Chase Whale and Dolphin Tour

Aktiviteetin tarjoaja: BAHRIYELI NO CHASE

Los Cristianosista: No-Chase Whale and Dolphin Tour

Aktiviteetin tarjoaja: BAHRIYELI NO CHASE
Pian loppuunmyyty Varattu eilen 29 kertaa

alkaen 25 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 29 kertaa

Nauti valaiden ja delfiinien katselukierroksesta erityisesti sertifioidulla veneellä tiukan takaa-ajokiellon mukaisesti. Matkusta alan asiantuntijoiden kanssa ja näe uteliaita eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
ranska, englanti, italia, espanja, saksa, ruotsi

Elämys

Kohokohdat
 • Tarkkaile valaita ympäristöystävällisellä risteilyllä tiukasti takaa-ajoon
 • Löydä vaeltavia suurempia valaita ja valtavia delfiiniparvia
 • Lahjoita automaattisesti luonnonsuojelujärjestölle ostoksesi yhteydessä
 • Aja yhdellä harvoista veneistä, joilla on 2 lisenssiä lailliseen valaiden katseluun
 • Opi alueen ekosysteemeistä oppaastasi
Koko kuvaus

Liity ympäristöystävälliselle, jahtaamattomalle valas- ja delfiiniristeilylle Los Cristianosista. Tutustu Etelä-Teneriffan rikkaaseen merielämään Espanjan ainoan risteilyyrityksen kanssa, joka tekee yhteistyötä ja on voittoa tavoittelematon Sea Shepherd -järjestö tunnustanut varmistaakseen turvallisen ja tietoisen valaiden katselukokemuksen.

Lähde Los Cristianosin satamasta erityisesti sertifioidulla veneellä, joka voi kulkea yli 3 mailin säteellä aluksella olevien korkeasti pätevien kapteenien ansiosta, mikä on erittäin edullista, ikään kuin havaittaisiin suurempia valaita tai muita lajeja. Aluksi lähdössä vierailemaan lyhytevävalaiden ja pullonokkadelfiinien luona ja mahdollisuus nähdä muita lajeja heidän muuttoreittillään.

Kiertueellasi voi nähdä fin valaita, kaskelo valaita, sinivalaita ja jopa orkeja. Pidä silmällä vaeltavia kilpikonnia, tonnikalaa ja jopa haita.

Kuuntele opas, joka kertoo alueen ekosysteemeistä. Opi asuvien delfiinien tavoista Los Cristianosin kallioiden edessä. Risteilyn aikana voit nauttia näkymistä Teide-vuorelle ja suurelle osalle Teneriffan etelärannikkoa.

Joskus on aikaa pysähtyä lyhyelle uinnille rannikolla matkalla takaisin Los Cristianosin satamaan, mutta tämän kiertueen tehtävänä on viettää laatuaikaa kohdattavan meren elämän kanssa, jotta uintipysäkki ei ehkä ole mahdollista aikarajoitusten vuoksi, rehellisesti sanottuna kahden tunnin kiertueella ei yleensä ole aikaa tehdä tätä, ja aika villieläinten kanssa vaarantuu suuresti, mikä ei voi olla vaihtoehto tällä kiertueella.

Tunne olosi mukavaksi, kun tiedät, että valaat ja delfiinit ovat aina etusijalla. Varmistaakseen, että heitä ei häiritä, heitä ei pakoteta sukeltamaan, mikä on tärkeä osa eettistä valaiden katselua.

Vietä aikaa heidän kanssaan, tarkkaile heitä luonnollisessa ympäristössäsi ja kuinka he luonnollisesti käyttäytyvät. Ymmärrä jännitys, kun tiedät, etteivät he ole vahingoittuneet, kun he tulevat lähelle venettä kauniin ja uteliaan luonteensa vuoksi.

Voit olla varma, että et vahingoita tai häiritse matkallasi törmäämääsi eläintä. Matkasi auttaa myös puolustamaan valtameriä, koska osa lipustasi lahjoitetaan Sea Shepherdille.

Sisältää
 • Delfiiniristeily
 • Opas
 • Miehistö (kapteenit, mekaanikot ja merimies)
 • Kuljetus lähtöpisteeseen
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Maskit ovat valinnaisia tämän aktiviteetin yhteydessä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Kun saavut Los Cristianosin satamaan, seuraa lattiaan maalattua sinistä viivaa, joka johtaa sinut vyöhykkeelle A, josta löydät Bahriyelin.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Yleensä uintipysähdykseen ei ole tarpeeksi aikaa, sillä valaiden löytäminen ja tarkkailu voi usein viedä koko matkan ajan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 299 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,8/5
 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ihana risteily ja hinta on sen arvoinen sinänsä. Delfiinit ja valaat ovat arvaamattomia, ja vaikka näimme molemmat (fantastiset monikieliset kommentit muuten), he eivät todellakaan olleet valokuvauksellisella tuulella. Joten pari kuvaa eväistä kotiin vietäväksi, mutta silti joka sekunnin arvoinen upeiden rannikkomaisemien vuoksi. Tekisin tämän mielelläni uudelleen, itse asiassa tulemme seuraavalla vierailulla.

Lue lisää

17. helmikuuta 2022

There was a delay of one hour for our trip due to technical problems on the boat. Apart from this the trip was very pleasant and the guide very informative. We overall enjoyed it and thought it was very good value for money as other similar trips were charging far more for the same experience.

6. elokuuta 2022

Käännä

It was a great trip. The team on board were very informative and spoke a number of languages which ensured everyone could learn about the pilot whales and dolphins. We were lucky to see three pilot whales, including a young pilot whale. I thought it was great that the team kept the distance from the whales and let them approach the boat if they wanted to.

Lue lisää

3. elokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 406165