Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Thaimaa

Aktiviteetit saatavilla

800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/50

Thaimaa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thaimaa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thaimaa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 47 447 arvosteluun

Suosittelemme tätä kiertuetta. Olemme perhe (lapset 10 ja 12) ja kaikki oli hienoa. Miellyttävä venematka, jossa on paljon tilaa ja jopa aurinkokansi. Heillä oli hedelmiä, virvoitusjuomia, kahvia, teetä ja vettä saatavilla milloin tahansa. Snorklaus oli hienoa, kun oli paljon erilaisia kaloja. Fantastinen melonta luolissa ja hämmästynyt, kun saimme nähdä valtavan valaan syövän merellä. Erittäin hyvä lounas matkalla toiselle saarelle. Meni jyrkkiä portaita ylös Emerald-järven näköalapaikalle.. kiipeämisen arvoinen. Sitten 3. saarella huomasimme pieniä apinoita ja nautimme rannasta ja snorklauksesta (toiset ihmiset valitsivat kävellä näköalapaikalle tai kajakilla). Henkilökunta oli erittäin mukavaa, puhui hyvää englantia ja vene oli erittäin puhdas. He tekivät matkasta todella fantastisen ... ikimuistoisen ... Koh Samuin lomamme kohokohdan.

Erittäin mukava löytö. Toisaalta käynti puutarhoissa, jotka eivät sisälly lippuun. Sinun tulee maksaa 10 € pzr henkilö käydä heillä. Lapsi ja -26-vuotiaat ilmaiseksi, mutta joudut jonottamaan uudelleen muualle, koska sinun täytyy saada ilmainen lippu ihmisten laskemiseen. Ei ollenkaan käytännöllistä, varsinkin kun ihmisiä on paljon. Olisin toivonut enemmän tilaa kalusteilla. Muuten se on tehtävä. suuri

smukt miehet tungosta

Unelma-asetukset. Upeat rannat. Turkoosi vesi ja kala. Kiitos hymyilevälle ja humoristiselle oppaalle. Erittäin hyvä lounas. Pieni haittapuoli: kuljetus hotellin ja veneen lähtöpisteen välillä, kuljettajalla vähän kiire, mutta hei, muu saa unohtamaan kaiken.

Matkalle lähtö sujui vähän nihkeästi mutta sen jälkeen matka oli oikein mukava. Paljon ohjelmaa ja tapahtumia…

Ohjelma oli monipuolista ja sitä oli juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Opas oli myös hyvä.