Thames-joki

The true heart of London. Meander along the river to see everything from Tower Bridge to the Houses of Parliament.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Thames-joki: Varaa liput ja kierrokset


Koe Thames-joen taika

243 kilometriä pitkä Thames on Lontoon ja sen ympäristön sydän. Kun olet viettänyt päivän joella tai sen varrella alat toivomaan, että voisit viipyä kaupungissa hieman pidempään. Tässä muutamia jokiaktiviteetteja, joiden parissa viihtyy takuulla.

 • Laivakierrokset

  1. Laivakierrokset

  Hyppää risteilyaluksen kannelle ja näe Lontoon parhaat nähtävyydet kuten Tower of London ja parlamentin talot, sekä tutustu kaupungin historiaan.

 • Lounasristeilyt

  2. Lounasristeilyt

  Lounasristeilyllä voit tutustua Lontooseen ja Thames-jokeen tyylikkäästi samalla, kun herkuttelet lounaalla, siemailet viiniä tai maistelet teetä.

 • Illallisristeilyt

  3. Illallisristeilyt

  Näe Lontoo ja sen nähtävyydet iltavalaistuksessa ja nauti viinistä neljän ruokalajin illallisen kera. Ihaile maisemia panoraamaikkunoilla varustetun aluksen kannella samalla, kun kuuntelet livemusiikkia.

 • Käveleminen

  4. Käveleminen

  Mikäli et pidä veden päällä ajelehtimisesta, voit nauttia Thamesista myös kuivalla maalla. Joen virheettömillä kävelyreiteillä voit käydä kierroksella, jolla opas esittelee sinulle Lontoon nähtävyyksiä.

 • Pyöräileminen

  5. Pyöräileminen

  Thames on Euroopan ainoa joki, jonka varrella kulkee niin sanottu kansallinen polku. Hyppää pyörän selkään ja nauti Lontoon maisemista sekä joen ympäristöstä.

Suunnittele vierailusi

 • Knoppitietoa

  Sekä lontoolaiset että turistit nauttivat Thames-joesta. Joessa asustaa 25 kalalajia, joten voit nähdä kalastajia työssään samalla, kun herkuttelet jokivarren kahviloissa tai ravintoloissa. Joen silloilta voit nauttia upeista näkymistä sekä ottaa postikorttimaisia kuvia Lontoosta. Joella järjestetään myös vuosittaisia tapahtumia, kuten syyskuinen Totally Thames.

 • Kierrosten varaaminen

  Verkosta voit löytää lisätietoa pyöräkierroksista tai jokiristeilyistä. Voit nauttia upeista näkymistä, halusitpa sitten käydä lounas- tai illallisristeilyllä, tai kävellä rannalla ystäviesi kanssa.

 • Missä risteilyiden lähtöpaikka sijaitsee?

  Useat Thames-jokiristeilyistä lähtevät Westminsteristä, Towerilta tai Greenwich Piersiltä. Kierroksen järjestäjä kertoo risteilyn tarkan lähtöpaikan.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joki on luonnollisestikin aina avoinna.
 • Hinta
  Ilmainen, joskin kierrosten hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole pakollinen, mutta suositeltava.
 • Kuinka päästä perille
  Thamesille pääsee monesta Lontoon kaupunginosasta. Mikset kulkisi metrolla Westminsterille ja ihailisi siellä Westminster Bridgeä tai Lambeth Bridgeä?
 • Lisävinkkejä

  • Muista katsoa sääennustus ennen kävelyretkeä jokivarressa.

  • Parhaat näkymät avautuvat laivan kannelta, joten suosittelemme jokiristeilyn varaamista.

Thames-joki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thames-joki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thames-joki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 25 134 arvosteluun

Upea kokemus kumppanilleni ja itselleni Alfie baarimikko ja miehistö olivat aivan uskomattomia ja tekivät matkamme. Niin hyvää vastinetta rahalle juomien hinnat olivat erittäin kohtuulliset Henkilökunta oli niin avulias Vene oli niin tahrattoman puhdas, kommentit matkan aikana olivat niin informatiivisia. prosenttia suosittelee tämän matkan tekemistä Veneen pojat eivät voineet tehdä tarpeeksi sinulle Alfien erikoisuus on huippupoika ja niin ystävällisiä, älkääkä miettikö tätä matkaa A*

Ikimuistoinen päivä Thames-joella kumppanilleni ja minulle. Tulee ehdottomasti käyttämään näitä tyyppejä uudelleen. Erittäin suositeltavaa. Ammattitaitoinen, avulias miehistö - ja hyvin perillä elämästä ja historiasta Thamesilla ja sen vieressä. Pilvinen, tuuleton päivä teki kokemuksesta kaksinkertaisen miellyttävän, vaikka suljetussa alakerrassa on runsaasti tilaa ja suuret ikkunat.

Loistavaa toimintaa, erittäin hyvä täydennys Harry Potter -studioiden kanssa. Duarte Note -opas oli erittäin ystävällinen. Ei todellakaan valittamista, suosittelemme faneille.

Päivä oli todella jännittävä. On hyvin yllättävää nähdä kuinka paljon vaivaa tällaiseen elokuvaan menee. Pidimme siitä perheenä, organisointi oli hyvä, melkein ajallaan.

Tosi kiva ja kerrottiin paljon muustakin kuin Harry Potterista (itse siis olin kiinnostunut siitä muusta enemmän, mutta 11-v. poika tykkäsi kovin Harry Potter osiosta)