Thames-joki
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki
taianomainen lontoo opastettu harry potter kävelykierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kesto: 2,5 tuntia
7125 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
7125

Lähde interaktiiviselle Harry Potter -kierrokselle Lontooseen asiantuntevan oppaan kanssa. Valitse joko vene- tai metrokierros.

Thames-joki: Varaa liput ja kierrokset

Thames-joki: Kaikki retket ja aktiviteetit

Lontoo: huippunähtävyydet

Kaikki 797 lippua ja kierrosta

Koe Thames-joen taika

243 kilometriä pitkä Thames on Lontoon ja sen ympäristön sydän. Kun olet viettänyt päivän joella tai sen varrella alat toivomaan, että voisit viipyä kaupungissa hieman pidempään. Tässä muutamia jokiaktiviteetteja, joiden parissa viihtyy takuulla.

Laivakierrokset

Laivakierrokset

Hyppää risteilyaluksen kannelle ja näe Lontoon parhaat nähtävyydet kuten Tower of London ja parlamentin talot, sekä tutustu kaupungin historiaan.

Lounasristeilyt

Lounasristeilyt

Lounasristeilyllä voit tutustua Lontooseen ja Thames-jokeen tyylikkäästi samalla, kun herkuttelet lounaalla, siemailet viiniä tai maistelet teetä.

Illallisristeilyt

Illallisristeilyt

Näe Lontoo ja sen nähtävyydet iltavalaistuksessa ja nauti viinistä neljän ruokalajin illallisen kera. Ihaile maisemia panoraamaikkunoilla varustetun aluksen kannella samalla, kun kuuntelet livemusiikkia.

Käveleminen

Käveleminen

Mikäli et pidä veden päällä ajelehtimisesta, voit nauttia Thamesista myös kuivalla maalla. Joen virheettömillä kävelyreiteillä voit käydä kierroksella, jolla opas esittelee sinulle Lontoon nähtävyyksiä.

Pyöräileminen

Pyöräileminen

Thames on Euroopan ainoa joki, jonka varrella kulkee niin sanottu kansallinen polku. Hyppää pyörän selkään ja nauti Lontoon maisemista sekä joen ympäristöstä.

Sisäpiirin vinkkimme

Knoppitietoa

Sekä lontoolaiset että turistit nauttivat Thames-joesta. Joessa asustaa 25 kalalajia, joten voit nähdä kalastajia työssään samalla, kun herkuttelet jokivarren kahviloissa tai ravintoloissa. Joen silloilta voit nauttia upeista näkymistä sekä ottaa postikorttimaisia kuvia Lontoosta. Joella järjestetään myös vuosittaisia tapahtumia, kuten syyskuinen Totally Thames.

Kierrosten varaaminen

Verkosta voit löytää lisätietoa pyöräkierroksista tai jokiristeilyistä. Voit nauttia upeista näkymistä, halusitpa sitten käydä lounas- tai illallisristeilyllä, tai kävellä rannalla ystäviesi kanssa.

Missä risteilyiden lähtöpaikka sijaitsee?

Useat Thames-jokiristeilyistä lähtevät Westminsteristä, Towerilta tai Greenwich Piersiltä. Kierroksen järjestäjä kertoo risteilyn tarkan lähtöpaikan.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joki on luonnollisestikin aina avoinna.
 • Hinta
  Ilmainen, joskin kierrosten hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole pakollinen, mutta suositeltava.
 • Kuinka päästä perille
  Thamesille pääsee monesta Lontoon kaupunginosasta. Mikset kulkisi metrolla Westminsterille ja ihailisi siellä Westminster Bridgeä tai Lambeth Bridgeä?
 • Lisävinkkejä

  • Muista katsoa sääennustus ennen kävelyretkeä jokivarressa.

  • Parhaat näkymät avautuvat laivan kannelta, joten suosittelemme jokiristeilyn varaamista.

Thames-joki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.4 / 5
perustuen 20 541 arvosteluun

Leppoisa yhdistelmä nähdä erilaista Lontoota nauttien Aftenoon tea

Lipun tilaaminen etukäteen sujui helposti netin kautta. Tarjoiluhenkilökunta oli ystävällistä. Täytetyt leivät, sconesit ja makeat pikkupalat olivat maukkaita ja tarjottavaa oli tarpeeksi; maha tuli täyteen. Risteily kesti 1,5 h, mikä oli sopiva pituus. Myös lapset viihtyivät.

Lontoo: Iltapäiväteeristeily Thames-joella Arvostelija:

Kiertoajelu oli oikein monipuolinen, mielenkiintoinen ja hyödyllinen.

Saimme ajelusta varsin hyvän kokonaiskuvan Lontoosta. Paljon monipuolista ja mielenkiintoista nähtävää. Olimme oikein tyytyväisiä. Kiitos!

Lontoon alkuperäinen bussikiertoajelu Arvostelija: