Valitse päivämäärät

Thames-joki

Lontoon todellinen ydin. Kävele jokea pitkin ja näe muun muassa Tower Bridge ja parlamenttitalo.

Thames-joki: Varaa liput ja kierrokset

Thames-joki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thames-joki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thames-joki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 29 230 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.

Oppaamme oli erittäin asiantunteva ja helppokulkuinen. Tämä kiertue on todella "kävelykierros", ja sinun on oltava valmis kävelemään paljon. Varaudu portaisiin ja mukulakiviin. Tämä on Englanti!! Kannatan ehdottomasti ja suosittelen tätä kiertuetta!

Se oli todella nautinnollinen päivä. Oppaamme oli niin osaava. Rakastin käydä Westminster Abbeyssä, jokiristeilyllä ja nähdä kruununjalokiviä. Suosittelisin tätä Lontoon kiertuetta.